Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sundi
    27. Srpanj 2017. 15:27

summerchild

Nora-Fora:-)

A kad budu svakih pet min,meni treba pol sata do 45 mi nek bolnice…stici ću??hahah
    Uf meni još od 30 tjedna stalno piše lažni trudovi prije navršenog 37 T
    Stalno sam u nekom strahu i panici

I ja imam pol sata do bolnice..kazu da kad dodje na tih 5 min treba jos bar pol sata dok dodje do svakih 3 min i kad krece izgon i to opet traje 2 sata kod nas prvorotkinja..

Ugl meni je mama od frendice rekla jucer ( 30 godina je babica u petrovoj)  da od trena kad me pocnu bolit trudovi do izgona imam 12 sati kao prvorotkinja... 
    Ako kojim slucajem rodim na putu (meni je to 15 min) da nek odmah odem zapalit svijecu na kamenita vrata jer me netko tamo stvarno gore voli...

• MaryT
    27. Srpanj 2017. 15:31

A kad budu svakih pet min,meni treba pol sata do 45 mi nek bolnice…stici ću??hahah

Ja sam suprotno, ev me u 39+1, prvorotknija nit sam osjetila prave nit pripremne i ne zamaram se...zato mi svi kazu da cu lakse rodit...jer se ne forsiram pa kad bude, bude...😉

• Anjaaa
    27. Srpanj 2017. 17:22

Nora stic ces ne brini, i ja imam 40 min do bolnice. Meni se prvi put nije zurilo, trudovi poceli 11:30, a ja tek oko ponoci stigla u bolnicu, bar sam odmah u box isla Sad cu ipak manje cekat jer sam drugorotka pa ide brze

27. Srpanj 2017. 17:59

U 11 i 30 ujutro?
    Pa kj si tako dugo onda čekala.?
    Hahah

• summerchild
    27. Srpanj 2017. 18:42

Sundi

summerchild

I ja imam pol sata do bolnice..kazu da kad dodje na tih 5 min treba jos bar pol sata dok dodje do svakih 3 min i kad krece izgon i to opet traje 2 sata kod nas prvorotkinja..

Ugl meni je mama od frendice rekla jucer ( 30 godina je babica u petrovoj) da od trena kad me pocnu bolit trudovi do izgona imam 12 sati kao prvorotkinja…
    Ako kojim slucajem rodim na putu (meni je to 15 min) da nek odmah odem zapalit svijecu na kamenita vrata jer me netko tamo stvarno gore voli…

Pa da..kazu od prvih trudova 12-15 sati..ne treba se samo uspanicit, jer tako usporavamo proces i sve ce puno duze trajati. 

• Anjaaa
    27. Srpanj 2017. 18:58

Jer sam bila na pregledu to jutro kad su poceli, 1 cm otvorena i rekli su da to ne mora bit to, da moze potrajat par dana.. I otisla doma a trudovi ne prestaju sve jaci i jaci.. I kad su bili na cca 5 min i neizdrzivo bolni krenuli mi u bolnicu, odmah dobila klistir i u box, 3 cm otvorena

• gala_28
    27. Srpanj 2017. 19:04

Znači pravilo sa trudovima je da nema pravila. Valjda će nam se aktivirati to šesto čulo pa ćemo ih prepoznati.
    Jel itko od vas muku muči sa iscjetkom? Sad sam bila na wcu i glasno počela vikati "fuj", zgrozila sam se...kooliko toga ima :O ali mislim da nije onaj čep jer je totalno svijetlo i bijelo. Ili i taj čep može biti takav bez krvi? Odbijam guglati jer sam gadljiva. Ovo s oproštenjem izgleda kao da je netko ispuhao nos, i to gadno. :( Bljaaak

Carmen012
    27. Srpanj 2017. 19:40

gala_28

Znači pravilo sa trudovima je da nema pravila. Valjda će nam se aktivirati to šesto čulo pa ćemo ih prepoznati.
    Jel itko od vas muku muči sa iscjetkom? Sad sam bila na wcu i glasno počela vikati "fuj", zgrozila sam se…kooliko toga ima :O ali mislim da nije onaj čep jer je totalno svijetlo i bijelo. Ili i taj čep može biti takav bez krvi? Odbijam guglati jer sam gadljiva. Ovo s oproštenjem izgleda kao da je netko ispuhao nos, i to gadno. :( 

Moguće da je to cep, meni je izgleda počeo jučer ispadati malo pomalo, bijel je i sluzav. Sutra idem na pregled pa cu pitati je li to to.

• credolina
    27. Srpanj 2017. 20:44

I ja imam takav iscjedak...curka mi po malo vec danima. Al je skroz bijel i sluzav. Al ne bas u nekoj ogromnoj kolicini. I ja imam sutra pregled pa cu pitati.

• summerchild
    27. Srpanj 2017. 21:08

gala_28

Jel itko od vas muku muči sa iscjetkom? Sad sam bila na wcu i glasno počela vikati "fuj", zgrozila sam se…kooliko toga ima :O ali mislim da nije onaj čep jer je totalno svijetlo i bijelo. Ili i taj čep može biti takav bez krvi? Odbijam guglati jer sam gadljiva. Ovo s oproštenjem izgleda kao da je netko ispuhao nos, i to gadno. :( Bljaaak

Meni je takav bio i jos mi sad pomalo povremeno curka..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.