Jutro cure :)
Kako smo na Badnje jutro? Jel' sve spremno za Bozic?
Jutreko!Ja sam zabrinuta!Nikako da se sjetim dal sam jucer osjetila bebicu!Prekjucer jesam,dok sam stajala udarila me vise puta!Inace ju osjetim kad lezim na ledjima pa sam jucer navecer i prije spavanja tak lezala,ali nists!I sad opet tak lezim,jos nista!Pa sam na rubu suza,jel sve u redu....A pregled je u utorak...Pa si onda mozgam koliko sam jucer bila na nogama,tad ju ne osjetim kad udara!Jedva sam cekala Badnjak i sad sam u brizi!Ne znam jel opravdano,ne znam jesu to hormoni....
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Ma ne trebas se brinuti. Meni isto tako bude. Neki dan ju uopće nisam osjetila, cijeli dan, inace isto tako kao i ti kad legnem na leda osjetim di udara ali taj dan nista, al zato jucer dok sam zavrsavala neke kolace i spremala kuhinju toliko me udarala da sam morala leci :)
Danas sam od jutra na nogama i isto nisam osjetila ili nisam primijetila mozda. Nemoj se brinuti i bebe vole odmoriti nekad:)
Ma ne trebas se brinuti. Meni isto tako bude. Neki dan ju uopće nisam osjetila, cijeli dan, inace isto tako kao i ti kad legnem na leda osjetim di udara ali taj dan nista, al zato jucer dok sam zavrsavala neke kolace i spremala kuhinju toliko me udarala da sam morala leci :)
Danas sam od jutra na nogama i isto nisam osjetila ili nisam primijetila mozda. Nemoj se brinuti i bebe vole odmoriti nekad:)
Hvala ti puno!!!Necu razmisljat o tome!Imam posla oko priprema pa sam okupirana s time!Mislila sam da cu svaki dan po nesto,a na kraju mi se opet svega nakupilo!ha ha..Djeca kite bor,ajme kako se vesele!Bas uzivaju!lijepo ih je za gledati
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Heeejj..evo i mene..evo upravo zavrsila madjaricu,i francusku.jucer sam prelezala cijeli dan,ali mislim da sam negdje pokupila virozu. Povracanje i proljev,iscrpljena sam totalno,a jos treba i bor okititi. To cemo malo kasnije,sad idem malo odmorit pred tv.

Hey cure,
Nisam vam nista javila kad ni nemam neku posebnu novost.
Bila sam jucer na pregledu, i dalje se nista ne vidi, iako se prosli put plod nazirao, sad ga uopće nema.
Dokt.kaže da se cak i GV smanjila.
Rekla je pricekati do utorka ipak, za svaki slucaj, i to mi je zadnji pregled. Sto je najgore od svega beta i dalje raste, jucer je bila 24000. A po nekoi logici bi trebala padati ako se i GV smanjuje, i od jucer popodne imam mucnine. Nisam povracala ali mi jr uzasno mucno. Ne u cijelom periodu dana ali mi dođe odjedanput.
Prosli put mi tako nije bilo, ali ovaj put je vjerovatno radi te visoke bete.
Cestitam novim curama na plusicima ! Nisam vas stigla citati.
Želim da lijepo provedete Badnjak :)

SRETAN I BLAGOSLOVLJEN BOZIC SVIMA!!!
Drage mi forumasice od srca vam svima zelim sretan Bozic te puno zdravlja za vas i vase obitelji!Ovaj smo Bozic sve lijepo pripremale u miru,malo po malo,a sljedeci cemo drzati usisavac u jednoj,a bebaca u drugoj ruci!Ak cemo imat srece cak cemo i jedan kolac napravit!😂😂😂😂Svako dobro vam zelim!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009

Sretan Bozic i sve najbolje vama i vasoj obitelji!!!
Novim curkama cestitam na plusicu!!
Hvala vam cure i vama svima također sretan i blagoslovljen Božić
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji