Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Prosinac 2016. 08:34

Jutro cure :)
    Kako smo na Badnje jutro? Jel' sve spremno za Bozic? 

Sve mogu u Onome koji me jača <3

24. Prosinac 2016. 11:21

Ma ne trebas se brinuti. Meni isto tako bude. Neki dan ju uopće nisam osjetila, cijeli dan, inace isto tako kao i ti kad legnem na leda osjetim di udara ali taj dan nista, al zato jucer dok sam zavrsavala neke kolace i spremala kuhinju toliko me udarala da sam morala leci :) 
    Danas sam od jutra na nogama i isto nisam osjetila ili nisam primijetila mozda. Nemoj se brinuti i bebe vole odmoriti nekad:)

Maja 3
    24. Prosinac 2016. 13:06

Heeejj..evo i mene..evo upravo zavrsila madjaricu,i francusku.jucer sam prelezala cijeli dan,ali mislim da sam negdje pokupila virozu. Povracanje i proljev,iscrpljena sam totalno,a jos treba i bor okititi. To cemo malo kasnije,sad idem malo odmorit pred tv.

mono1111
    24. Prosinac 2016. 17:41

Hey cure,
    Nisam vam nista javila kad ni nemam neku posebnu novost.
    Bila sam jucer na pregledu, i dalje se nista ne vidi, iako se prosli put plod nazirao, sad ga uopće nema.
    Dokt.kaže da se cak i GV smanjila.
    Rekla je pricekati do utorka ipak, za svaki slucaj, i to mi je zadnji pregled. Sto je najgore od svega beta i dalje raste, jucer je bila 24000. A po nekoi logici bi trebala padati ako se i GV smanjuje, i od jucer popodne imam mucnine. Nisam povracala ali mi jr uzasno mucno. Ne u cijelom periodu dana ali mi dođe odjedanput.
    Prosli put mi tako nije bilo, ali ovaj put je vjerovatno radi te visoke bete.

Cestitam novim curama na plusicima ! Nisam vas stigla citati.

Želim da lijepo provedete Badnjak :)

Maja 3
    25. Prosinac 2016. 09:55

SRETAN I BLAGOSLOVLJEN BOZIC SVIMA!!!

Mamicaaa
    25. Prosinac 2016. 19:04

Sretan Bozic i sve najbolje vama i vasoj obitelji!!!
    Novim curkama cestitam na plusicu!!

26. Prosinac 2016. 09:10

Hvala vam cure i vama svima također sretan i blagoslovljen Božić 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.