Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • blu5
    22. Prosinac 2016. 13:37

Vidim da nam je svima veselo:-) Ja nemam vrtoglavice nego sam jednostavno smotana. Nikad u životu nisam bila smotana, a sad padam i na ravno. Ko da imam stomak koji me priteže a nemam ništa još:-) Ja bi isto mogla do frizera, tako mi se neda bavit frizurom...moram još poklone kompletirati danas, i onda slobodna. Tako mi je drago što smo okitili bor, jer me to uvik čeka na Badnjak, ali djeca su baš želila da ga okitimo pa eto:-) Samo mi je žao što je Božić u nedjelju pa imamo samo jedan slobodan dan na poslu, u ponedjeljak...bezveze...

• Danijela+
    22. Prosinac 2016. 16:24

Svim novim trudnicama, dobrodosle 
    Prekrasne ideje za objavljivanje vijesti
    Svima koje idu na uzv zelim da saznaju spol 
    Svima koji rade kolace, puno upjeha

Kako necu imat pristup netu do negdje 20.1....

Svima od sveg srca zelim sretan i veseo Bozic da ga provedete u miru i veselju sa svojim najmilijima
    Te sretnu i najveseliju Novu godinu s nasim bebicama u rukama. Nek pucaju od zdravlja i srece 

Pozz
    Danijela

22. Prosinac 2016. 17:10

Mamika3, ma bila sam prije 10 dana u bolnici jer sam imala neke bolove, ali vidjela se samo GV, a rekla sam si da sigurno necu govoriti nikome dok se ne cuje srce..
    Ipak si dobro zapamtila :)

Maja 3
    22. Prosinac 2016. 19:14

Danijela,sretan i blagoslovljen Bozic tebi i tvojima,i presretna Nova Godina! Uzivaj,cujemo se poslije 20-tog onda

22. Prosinac 2016. 20:02

Mamika, imam novi profi fen, to sam dobila od brata na poklon jer svi znaju koliko se mucim ali jednostavno mi je kosa toliko gusta i toliko imam mlade kose stalno raste i nikako osusiti. I da jos mi je do ispod leda. Borba ziva haha 

Danijela hvala od srca i tebi također sve najljepše, neka te prati sreca i veselje 

Sve mogu u Onome koji me jača <3

22. Prosinac 2016. 20:26

Danijela, i tebi sve najbolje u novoj godini! :-*

Mamicaaa
    23. Prosinac 2016. 07:47

Jutro cure! Kako ste?
    Uh nema me malo na forumu i onda ne mogu ni pohvatati tko je sta napisao haha...
    Sto se tice bozica sve sam napravila kolace,okotila bor, sad bas putujem za hrv..od sad kod mene samo odmaranje.. 
    Danijela hvala puno i ja tebi takoder zelim sve najbolje od srca i nek ti se sve zelje ispune 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.