Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Carmen012
    26. Prosinac 2016. 19:40

Drage buduce mamice od srca vam svima zelim sretan Bozic :) Nisam se dugo javljala zbog tone obaveza, ali sam se trudila koliko toliko pratiti što pišete. Čestitam svima na plusicima :D.

mamika3 ja sam kao dijete  imala jako problema sa migenama. Na svu srecu nisu me kljukali tabletama nego su preporucili akopunkturu. Nakon 10 terapija migrene su postajale sve rijeđe i rjeđe, a uskoro su i prestale :D

I da se pohvalim :D prošli tjedan sam bila na pregled, čula sam srčeko i dobila prvu slicicu svoje bebice ( na kojoj se naravno nista ne kuzi :D ali slika je slika :D )

• blu5
    27. Prosinac 2016. 08:55

Jutro cure:-)
    Sretan Vam Božić, sve najbolje!  Ja se Mono1111 ne mogu načudit zašto tebi beta raste? Stvarno čudno! A ništa vidit ćeš šta će bit... Svakako, meni danas pregled, sad je to već pristojna trudnoća, 13-ti tjedan. Nego da vas pitam, bavi li se koja od vas nekom tjelovježbom u trudnoći? Ja sam prije trudnoće intenzivno trenirala, sad sam prestala, ali mi nenormalno fali! Sad bi baš opet počela nešto, osjećam se bezveze bez treninga...

Ofnica
    27. Prosinac 2016. 10:26

Dobro jutro trudnice! Sretni i blagoslovljeni božićni blagdani svima, a onim curama koje danas slave imendan, neka je sretan! Nadam se da ste vi i vaše bebe lijepo nauživale svega finoga ovih dana i da niste pretjerivale poput mene, hihihi! Moram priznati da sam jako guštala u ribici, purici s mlincima i kolačekima! Ali od danas sve po starom, i prelazak na malo laganiju hranu.

Nama je danas 17+5, još ne osjetim nikakve pokrete bebe, ali evo došlo je vrijeme da svi primijećuju kako se trbuh lijepo zaokružio. U ovo vrijeme sljedeće godine, imat ćemo jednog člana više tijekom božićnih okupljanja.

Curke, da malo pokrenem temu vođenja ljubavi za vrijeme trudnoće...
    Jel bilo akcije kod vas ovih dana? Moj se dragi jučer oslobodio...ovih zadnjih tjedana mi je nešto bio ukočen po tom pitanju jer vidim da se malo boji da ne ozlijedi mene ili bebu. K
    ažu da je božićno vrijeme najbolje vrijeme za praviti bebe, a za nas koje već imamo bebe u trbuhu, nadam se da ste uživale s vašim mužićima odnosno partnerima.

Nepoznato_22
    27. Prosinac 2016. 10:50

Haha moj ne zeli jer imam kontrakcije a jadan je procitao na internetu da ako zena ima kontrakcije seks je zavranjen u trudnoci da ne izazovu prijevremeni porod hahahahaha i ja njemu ajmo ajmooo a on ne ne ne ne, veli kad rodim da sam gotova haha da ce odma drugog sina napravit xD al ja ni nemam bas sad neke volje :D nekad mi dode ajmo ajmo pa kad kaze ne ohladim se,  al se zato mazimo :)

27. Prosinac 2016. 10:55

Oh, koliko pregleda danas :D jedva cekam da cujem sto vam bebaci kazu hehe 

Ofnica, muz i ja od početka trudnoce redovno imamo odnose, skoro svaki dan i sad sam evo u 20tt i dalje tako prakticiramo i nismo na srecu imali nikakvih problema. :) 
    Jedino ako ti se nazire stomacic pa se mozda ti ne osjecas ugodno, ali i za to ima poza, samo polako i njezno ;)

Sve mogu u Onome koji me jača <3

• blu5
    27. Prosinac 2016. 14:30

Super Mamika3, bebač lijepo napreduje:-) Koliko si kg dobila do sada? Ja još nisam dobila ništa, doduše i tek je 13-ti tjedan...u prvoj i drugoj trudnoći sam dobila 10 kg.  Ajme kako ne volim kupovati takve komade robe u trudnoći!One koje ću nosit samo sada! Nikad nisam kupila trudnički komad, nadam se da neću ni sada morat.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.