Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Prosinac 2016. 09:48

Kookoo i Lalla, dobrodosle! 
    Kookoo, to ti je doktor procijenio na 6+0 ili si toliko po ZM?
    Mamika, mi idemo kod muzeve obitelji na pastu s bakalarom :)

• kookoo30
    23. Prosinac 2016. 10:05

Hvala na dobrodoslici :) Teta5 - da, prema zadnjoj M je 6+0, ali gin mi je rekla da je po njoj to i malo više, ne znam, pretpostavljam da nije očekivala srčani odjek.
    Taj još jedan pregled moram obaviti jer sam prije 8 mjeseci imala operaciju septuma (pregrade) maternice, koja je prema mojoj gin ometala začeće. Pa kao samo da vidi da se i dalje sve razvija normalno.
    Vidim da je kosa goruće pitanje :) Pa da se pridružim i u taj klub - i moja kosa je em valovita, em gusta, a češljam je samo kad je operem i tada mi dodje plakati . Zato je najradije drzim u repu, jer pored zdravih ociju, od kose ne vidim nista i stalno mi smeta :) A jos sam u fazi kad je pustam kao :)

Maja 3
    23. Prosinac 2016. 10:14

Hej curke,evo i mene..dobrodosle nam nove mamice!
    Jucer ja obavila frizera, osisala pola kose,odrezala siske,pofarbala se natrag u smedje da mi bude lakse odrzavat...do sad bila plavusa. Mala me nije prepoznala kad sam se kuci vratila.
    Ugl.danas opet umirem,povracam od kad sam oci otvorila..i uopce neznam kako cu to sve prezivjet. Jedan dan dobro,a onda me sljedeci tako pokopa..
    Mi cemo ispeci filete soma..nista posebno jer neznam ocu li i to uspjet,sve mi smrdi riba.

23. Prosinac 2016. 10:49

Kookoo i lalla dobrodošle :) 

Ofnica također i tebi sretan i blagoslovljen Božić 

Uff ja sam tako u borbi sada oko tog posta. Moj muz obozava ribu i on Ce sebi praviti ali ja je ne mogu smisliti. Nemam naviku od malena jesti ribu. Moji skoro nitko ne vole pa mama nije pripremala. Eventualno mogu pojesti one stapice koji zapravo ribu niti vidjeli nisu.. 
    Ne znam sta cu jadna jest sutra haha

Sve mogu u Onome koji me jača <3

23. Prosinac 2016. 10:50

Maslacak pa ti si se zbilja dala u promjenu. :D sigurno ti super stoji ;) a možda ti je sada malo muka od boje? Tih kemikalija

Sve mogu u Onome koji me jača <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.