Kookoo, ti je rekao koliko si trudna po velicini ploda? Ja sam u srijedu bila i isto plod ima 3 mm, cuje se srce, al mi nije rekao koliko je to. Po ZM sam bila 8+0, al imam duge cikluse pa se ne drzim toga..
Drage Ofnica i Mary36 hvala vam na odgovorima, tako sam i ja nesto procitala na internetu.Inace nisam panicar, ali mi je ovo prva trudnoca i uspjelo nam je nakon dva mjeseca pokusavanja, s tim da je muz stalno na terenu.Pa mi se nekako jos cini nerealno, valjda sam navikla da se za sve u zivotu treba pomuciti, a ovo je doslo prelako. Drugim mamama hvala na dobrodoslici.
Pozdrav curke! Iskrene čestitke svim novim trudnicama i dobro nam došle. Vidim da je kod svih vas bilo veselo u zadnje vrijeme zbog ovog božićnog ludila. :)
Ofnica, vidis, super ideja. :D inace znam napraviti tako povrće s rizom ali sad se uopće nisam sjetila toga :D
Bolje da pojedem malo vise povrca da se beba fino napapa jer znam da za bozic necu moc odoljeti kolacima :)
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Hvala na savjetima. Nazalost nemogu pit Lupocet bas zbog paracetamola, probala sam pa grlila wc neko vrijem. Svi u obitelji to imaju. Trpit cu, nema mi druge.
Sortiraj odgovore
Najstariji