Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Prosinac 2016. 11:32

Kookoo, ti je rekao koliko si trudna po velicini ploda? Ja sam u srijedu bila i isto plod ima 3 mm, cuje se srce, al mi nije rekao koliko je to. Po ZM sam bila 8+0, al imam duge cikluse pa se ne drzim toga..

MalaRuzica
    23. Prosinac 2016. 12:11

Drage Ofnica i Mary36 hvala vam na odgovorima, tako sam i ja nesto procitala na internetu.Inace nisam panicar, ali mi je ovo prva trudnoca i uspjelo nam je nakon dva mjeseca pokusavanja, s tim da je muz stalno na terenu.Pa mi se nekako jos cini nerealno, valjda sam navikla da se za sve u zivotu treba pomuciti, a ovo je doslo prelako. Drugim mamama hvala na dobrodoslici.

Pinkica93
    23. Prosinac 2016. 12:34

Pozdrav curke! Iskrene čestitke svim novim trudnicama i dobro nam došle. Vidim da je kod svih vas bilo veselo u zadnje vrijeme zbog ovog božićnog ludila. :)

23. Prosinac 2016. 16:05

Ofnica, vidis, super ideja. :D inace znam napraviti tako povrće s rizom ali sad se uopće nisam sjetila toga :D 
    Bolje da pojedem malo vise povrca da se beba fino napapa jer znam da za bozic necu moc odoljeti kolacima :)

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Lalla1212
    23. Prosinac 2016. 16:44

Hvala na savjetima. Nazalost nemogu pit Lupocet bas zbog paracetamola, probala sam pa grlila wc neko vrijem. Svi u obitelji to imaju. Trpit cu, nema mi druge.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.