Dobro jutro cure! Evo odlučila sam se i ja priključiti, danas sam 6+0, jučer obavljen prvi ultrazvuk, srce titra i za 2 tjedna idem na još jedan kontrolni pregled. Prva mi je trudnoća i za nas pravo malo čudo, jer pokušavamo već 2 i pol godine i doslovno smo bili u procesu prikupljanja dokumentacije za MPO. Odlučila sam ne govoriti baš nikome, osim naravno MM-u, bar do 12. tjedna. Samo mi je jučer rečeno da plod ima 3 mm, sve je na mjestu i da joj se čini da je trudnoća malo veća (ranija ovulacija). I naravno, do ultrazvuka sam bila u strahu, nakon ultrazvuka malo olakšanje i sad me opet pere nervoza :)
Idem praviti kolače, možda me prođe nervoza :)
Jutro drage mame. Evo i nas 9+1 tj. 8+1 zbog malo duzeg ciklusa, termin 03.08.
Jucer obavili UVZ i srceko kuca 😍, koje olaksanje. Zasad sve super, blage mucnine, zelja za kiselim zeljem i medenjacima ( a tako ih mrzim 😂) i naravno glavobolje ( mali problem sa vidom) kao djete sam imala grozne migrene koje su se u pubertetu smirile, ali je ostala bol u sljepoocnicama i vratu.
Imam blagu intoleranciju na Paracetamol ( mucnine i uzasna bol u zeludcu) i to je navodno problem jer trudnicama se navodno preporucamo samo to. Dali netko ima iskustva stim i dali je sigurno ako pijem Aspirin ili brufen? Prva je trudnoca pa se malo brinem.... Hvala na odgovorima.
Sortiraj odgovore
Najstariji