Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kookoo30
    23. Prosinac 2016. 09:09

Dobro jutro cure! Evo odlučila sam se i ja priključiti, danas sam 6+0, jučer obavljen prvi ultrazvuk, srce titra i za 2 tjedna idem na još jedan kontrolni pregled. Prva mi je trudnoća i za nas pravo malo čudo, jer pokušavamo već 2 i pol godine i doslovno smo bili u procesu prikupljanja dokumentacije za MPO. Odlučila sam ne govoriti baš nikome, osim naravno MM-u, bar do 12. tjedna. Samo mi je jučer rečeno da plod ima 3 mm, sve je na mjestu i da joj se čini da je trudnoća malo veća (ranija ovulacija).  I naravno, do ultrazvuka sam bila u strahu, nakon ultrazvuka malo olakšanje i sad me opet pere nervoza :)
    Idem praviti kolače, možda me prođe nervoza :)

Lalla1212
    23. Prosinac 2016. 09:28

Jutro drage mame. Evo i nas 9+1 tj. 8+1  zbog malo duzeg ciklusa, termin 03.08. 
    Jucer obavili UVZ i srceko kuca 😍, koje olaksanje. Zasad sve super, blage mucnine, zelja za kiselim zeljem i medenjacima ( a tako ih mrzim 😂) i  naravno glavobolje ( mali problem sa vidom) kao djete sam imala grozne migrene koje su se u pubertetu smirile, ali je ostala bol u sljepoocnicama i vratu.
     Imam blagu intoleranciju na Paracetamol ( mucnine i uzasna bol u zeludcu) i to je navodno problem jer trudnicama se navodno preporucamo samo to. Dali netko ima iskustva stim i dali je sigurno ako pijem Aspirin ili brufen? Prva je trudnoca pa se malo brinem.... Hvala na odgovorima.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.