Mono.... ...divno...čestitam od srca. Vidiš čuda postoje, mi smo tu da vjerujemo. Jako sam sretna zbog tebe i želim ti sve najbolje. Slabo pratim ostalu situaciju ali svim ljetnim mamama želim sve najbolje... I da nam sve bude sjajno do naših termina. Moj je 5.8. Ima još netko tako?
Čestitam Mono :D baš sam presretna zbog tebe :D Sad je koliko mi se cini svima na forumu sve ok, ako nisam nešto preskocila !
Pozz cure, napokon da se i ja priključim ovoj temi.. Termin nam je 8.8.17. Za sada 😀
Mono eto vidiš, samo se nemoj predati kao sto sam već i rekla. Svaki dan se molim za tebe i bit ce to sve ok ❤️
Ja sutra imam kontrolu i nadam se da ce sve biti ok, po riječima mpo Dr sutra sam 8 tt a socijalac kaže 7 tt pa vise ni sama ne znam
Mono čestitam! Ma baš sam imala osjećaj da će sve biti ok s tvojom bebicom! Napapala se na Božić i narasla
Hvala cure,
Idem iz dana u dan !
Moj termin bi bio 12.08., nisu mi racunali u bolnici, kod socijalca ne idem, ali to je po kalendaru na mobitelu.
Jutro cure!Jučer je bio pregled, sve ok. Beba nekih 9 cm, prava pravcata beba, sve se lijepo vidi. E sad, ja sam pila folacin do jučer, a jučer mi je gin rekao da za sada ništa ne uzimam. U prethodne dvije trudnoće sam pila Prenatal od samoga početka...Sad sam 12+5. Šta vi pijete od pripravaka?
Sortiraj odgovore
Najstariji