Ofnica, kako si sve lijepo sažela i napisala, puno ti hvala. Kažem ti, ja sam također u prve dvije trudnoće pila Prenatal, ali samo Prenatal od Twinlaba, dakle Folacin uopće nisam posebno uzimala. Očigledno je od ginekologa do ginekologa. Kako mi sada ovu treću trudnoću vodi drugi ginekolog, tako on ima očito svoje neke smjernice. A nemam pojma.. Bezveze mi uzimat nešto na svoju ruku, a opet s druge strane čini mi se da bi ipak trebalo neki vitaminčić ubacit. Šta se tiče ribe, ribu baš i ne volim, tako da je jako slabo jedem...Dakle, omega definitivno ne bi bila naodmet. Jeli to tebi preporučeno ili si sama to sebi prepisala:-)?
Lagertha, nadam se da će se ona sama podići i da će sve biti ok. Mislim da ti je boje malo pripaziti, pa ćeš na idućem pregledu vidjeti kako se stvari razvijaju. Mislim da sam negdje pročitala da se treba suzdržavati i od odnosa.
Ofnica, mislim da i hoću definitivno, i to Elebaby. Sad sam baš malo čitala, i to bi bilo to. Svakako ne može naštetit, a manjak vitamina definitivno može.
Da, gledala sam sad i Prenatal od Twinlaba, u sastavu ne vidim omegu..
Sortiraj odgovore
Najstariji