Cure,
Da vam javim.
Samo cu reći da sam dns bila na uzv, plod je ovdje, velicine 0,72 cm, sto odgovara 6 + 4, a ja sam 7 + 3 znaci manje je nego sto bi trebalo, makar mr to uopće ne zabrinjava posto se priie nije nista ni vidjelo!
Rekla je dokt.da su postojali i ovakvi slucajevi, da u vecini ne ispadne dobro, ali postojr pojedinci kojima je sve dobro proslo.
Cekam iduci utorak kad opet imam pregled.
Jos i dalje ne vjerujem !
Od svih tih dijagnoza, dosli smo do ovoga.
Nadam se najboljem, makar me strah razocaravanja, ali opet sam spremna na najgore.
Ne znam uopće sto bi rekla.
Cure,
Da vam javim.
Samo cu reći da sam dns bila na uzv, plod je ovdje, velicine 0,72 cm, sto odgovara 6 + 4, a ja sam 7 + 3 znaci manje je nego sto bi trebalo, makar mr to uopće ne zabrinjava posto se priie nije nista ni vidjelo!
Rekla je dokt.da su postojali i ovakvi slucajevi, da u vecini ne ispadne dobro, ali postojr pojedinci kojima je sve dobro proslo.
Nadam se najboljem, makar me strah razocaravanja, ali opet sam spremna na najgore.
BRAVO,BRAVO!!!!!!!Vi rastete!Sad i ja jedva cekam tvoj sljedeci pregled!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Cure,
Da vam javim.
Čestitam ti Mono!!! Nadala sam se da će se tako završiti tvoja Božićna priča <3
Sretan Božić svima!
Isto sam danas bila u bolnici na UZV i sve je dobro s bebom, jedino mi je posteljica nisko. Moj dragi je gledao s doktorom bebača, a ja ništa nisam vidjela. Vidi se i pimpač.
Ginekolog mi je rekao da sam se previše udebljala (6-7 kila) i da sam trebala dobiti samo 1-2 kile.
Šećer mi je dobro, tlak nije bio tako jako nizak ko prošli put (110/70). Stvarno ću probati pripaziti na hranu.

Mono, pa sve je u redu, to je razlog za veselje, a ne za 1000 pitanja zasto se nije nista vidjelo prosli tjedan! Daj samo uzivaj u trudnoci :-*
Mono1111 Tako mi je drago, predrago, i znam i osjećam da će sve biti ok!!!Srce kuca, beba je tu! Zeznuta neka beba, ali borac mali pravi! Pravo malo božićno čudo! Vidiš da je i doktorica čekala s razlogom:-) Mamika, ja isto puno mogu pojest, čak u ovoj trudnoći mi i fast food primamljivo zvuči iako tu hranu uopće ne jedem i ne volim. Naravno, suzdržavam se i ne jedem to. Da, vidit ćemo do kraja, na kraju se ipak najviše dobije, ali bitno je definitivno na početku ostat skuliran i ne dobit pretjerano. Ajme kako sam sretna radi Monooooooo

Lagertha, koliko si ti trudna? Ajme ništa ne pratim, oprosti ako si napisala...

Blu5, trudna sam 19 tjedana i 3-4 dana. Nije mi problem i 100 puta napisati, nemaš frke.
Što se tiče trudniče odjeće mene je spasila jedna prijateljica koja mi je dala svu svoju staru trudničku odjeću: 2 duge hlače, dve suknje, potkušulju za dojenje, 2 grudnjaka za dojenje, par majica, čak i neke najlonke za trudnice... stvarno svašta. Teško da ću više išta trebati. No ja nisam od onih koji trebaju imati sve novo i nenošeno. Stvarno sam zahvalna što sam imala sreću upoznati takvu osobu jer mi je stvarno olakšala život.
I dragi mi je za Božić poklonio trudničku majicu na kojoj piše "Loading..." i beba je nacrtana
Blu5, trudna sam 19 tjedana i 3-4 dana. Nije mi problem i 100 puta napisati, nemaš frke.
Što se tiče trudniče odjeće mene je spasila jedna prijateljica koja mi je dala svu svoju staru trudničku odjeću: 2 duge hlače, dve suknje, potkušulju za dojenje, 2 grudnjaka za dojenje, par majica, čak i neke najlonke za trudnice… stvarno svašta. Teško da ću više išta trebati. No ja nisam od onih koji trebaju imati sve novo i nenošeno. Stvarno sam zahvalna što sam imala sreću upoznati takvu osobu jer mi je stvarno olakšala život.
I dragi mi je za Božić poklonio trudničku majicu na kojoj piše "Loading…" i beba je nacrtana
Stvarno super! I ja bih rado imala takvu frendicu!
Ja sam si zasad kupila 2-3 haljine koje ću moći nositi i poslije trudnoće, jedne trudničke hlače i tuniku u HM koje ću čuvati i za sljedeće trudnoće, a po doma nosim tajice i komotnije majice.
Super nam je što ćemo u onoj najdebljoj fazi većima od nas biti u proljeće i rano ljeto pa ipak nećemo trebati puno odjeće.
Eno vidim sad u aktualnim katalozima u lidlu da su u ponudi haljinice i tunikice po 60-80 kn tako da stvarno nije problem nešto i kupiti za te male novce.

Sretan i blagoslovljen Bozic svima sa zakasnjenjem, nisam prije imala vremena. I zelim nam svima da sljedeceg Bozica imamo pokojeg clana vise u obitelji.
Mono, drago mi je zbog tebe, vidis da su bili u krivu sa dijagnozom. Nemoras vise biti u strahu vec se opusti i uzivaj, to odstupanje od tjedan dana samo znaci da ti je ovulacija bila kasnije od onoga kako su doktori izracunali.
https://lbdf.lilypie.com/VCIip2.png
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji