Cure,
Da vam javim.
Samo cu reći da sam dns bila na uzv, plod je ovdje, velicine 0,72 cm, sto odgovara 6 + 4, a ja sam 7 + 3 znaci manje je nego sto bi trebalo, makar mr to uopće ne zabrinjava posto se priie nije nista ni vidjelo!
Rekla je dokt.da su postojali i ovakvi slucajevi, da u vecini ne ispadne dobro, ali postojr pojedinci kojima je sve dobro proslo.
Cekam iduci utorak kad opet imam pregled.
Jos i dalje ne vjerujem !
Od svih tih dijagnoza, dosli smo do ovoga.
Nadam se najboljem, makar me strah razocaravanja, ali opet sam spremna na najgore.
Ne znam uopće sto bi rekla.
Mono, pa sve je u redu, to je razlog za veselje, a ne za 1000 pitanja zasto se nije nista vidjelo prosli tjedan! Daj samo uzivaj u trudnoci :-*
Mono1111 Tako mi je drago, predrago, i znam i osjećam da će sve biti ok!!!Srce kuca, beba je tu! Zeznuta neka beba, ali borac mali pravi! Pravo malo božićno čudo! Vidiš da je i doktorica čekala s razlogom:-) Mamika, ja isto puno mogu pojest, čak u ovoj trudnoći mi i fast food primamljivo zvuči iako tu hranu uopće ne jedem i ne volim. Naravno, suzdržavam se i ne jedem to. Da, vidit ćemo do kraja, na kraju se ipak najviše dobije, ali bitno je definitivno na početku ostat skuliran i ne dobit pretjerano. Ajme kako sam sretna radi Monooooooo
Lagertha, koliko si ti trudna? Ajme ništa ne pratim, oprosti ako si napisala...
Blu5, trudna sam 19 tjedana i 3-4 dana. Nije mi problem i 100 puta napisati, nemaš frke.
Što se tiče trudniče odjeće mene je spasila jedna prijateljica koja mi je dala svu svoju staru trudničku odjeću: 2 duge hlače, dve suknje, potkušulju za dojenje, 2 grudnjaka za dojenje, par majica, čak i neke najlonke za trudnice... stvarno svašta. Teško da ću više išta trebati. No ja nisam od onih koji trebaju imati sve novo i nenošeno. Stvarno sam zahvalna što sam imala sreću upoznati takvu osobu jer mi je stvarno olakšala život.
I dragi mi je za Božić poklonio trudničku majicu na kojoj piše "Loading..." i beba je nacrtana
Sretan i blagoslovljen Bozic svima sa zakasnjenjem, nisam prije imala vremena. I zelim nam svima da sljedeceg Bozica imamo pokojeg clana vise u obitelji.
Mono, drago mi je zbog tebe, vidis da su bili u krivu sa dijagnozom. Nemoras vise biti u strahu vec se opusti i uzivaj, to odstupanje od tjedan dana samo znaci da ti je ovulacija bila kasnije od onoga kako su doktori izracunali.
https://lbdf.lilypie.com/VCIip2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji