Moj je bas silno želio sina i bio je pre sretan kad sam mu rekla da mu se ostvarila zelja :D meni je osobno bilo svejedno, meni je samo bilo važno da mi ginic na pregledu kaze da je sve ok :)
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Ej drage moje,ja evo u ciscenju kuce..danas opet malo bolje pa da iskoristim. Moramo napravit rotaciju cijele dnevne sobe radi bora. Ustvari radi male..kako je pocela pomalo hodat,strah me da se ne zaleti u bor i povuce ga na sebe..
Nesto sam nabrzinu procitala..pa vodim da imamo jos novih..ko ce to sad popratit. Teta 5 cestitam!
Ja jos dugo moram cekat do sljedeceg pregleda,nekako mi se cini da ste sve vec po 2 puta bile..a ja samo 30.11 kad mi je potvrdila trudnocu,i cini mi se da sam 16.01 tek narucena jer ide na godisnji poslije n.godine.
Maslacak, ja sam jučer kad smo kitili bor skoro pala sa kauča na bor!Mogla sam slomit i sebe i bor, a mali je sta do mene i ruga mi se. Ne znam kako sam se zadržala na kauču majke mi. Nekako sama sebi smotana u zadnje vrijeme, non stop zapinjem za sve i svašta.
Mi evo danas idemo u potragu za borom, keksici su spremni jos samo torta i Rafaelo kuglice. Uh, bit Ce tesko odoljeti tomu svemu na Badnjak haha
Blu5 hoce to tako u trudnoci :D ja sam imala fazu kad sam totalno gubila ravnotežu . Stojim i pricam nesto muzu i samo me ponese na stranu haha
Sad je to proslo ali sad opet imam vrtoglavicu kod naglog podizanja, uvijek nesto :D
Blu,i meni se sad cesto zavrti,al jos nisam nijednom pala. Ja odlucila da se idem pocastit frizerom danas,moram se sisat jer nemogu vise izdrzat dugu kosu..ubije me susenje..a navecer imam u planu napravit jos 2 kolaca..madjaricu i kasato. Valjda cu stic sve..
Maslacak pa od tolikog rada i priprema bome si i zasluzila da se malo pocastis necim za sebe :D uh kad se samo sjetim susenja kose, po sat vremena ju susim, a ceka me sutra to, danas jos necu dok pecem kolace.
Sortiraj odgovore
Najstariji