Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Prosinac 2016. 12:04

Moj je bas silno želio sina i bio je pre sretan kad sam mu rekla da mu se ostvarila zelja :D meni je osobno bilo svejedno, meni je samo bilo važno da mi ginic na pregledu kaze da je sve ok :)

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Maja 3
    22. Prosinac 2016. 12:30

Ej drage moje,ja evo u ciscenju kuce..danas opet malo bolje pa da iskoristim. Moramo napravit rotaciju cijele dnevne sobe radi bora. Ustvari radi male..kako je pocela pomalo hodat,strah me da se ne zaleti u bor i povuce ga na sebe..
    Nesto sam nabrzinu procitala..pa vodim da imamo jos novih..ko ce to sad popratit. Teta 5 cestitam!
    Ja jos dugo moram cekat do sljedeceg pregleda,nekako mi se cini da ste sve vec po 2 puta bile..a ja samo 30.11 kad mi je potvrdila trudnocu,i cini mi se da sam 16.01 tek narucena jer ide na godisnji poslije n.godine.

Maja 3
    22. Prosinac 2016. 12:33

Mala Ruzica,cestitam i tebi! Nadam se da sam dobro nick zapamtila..

• blu5
    22. Prosinac 2016. 12:40

Maslacak, ja sam jučer kad smo kitili bor skoro pala sa kauča na bor!Mogla sam slomit i sebe i bor, a mali je sta do mene i ruga mi se. Ne znam kako sam se zadržala na kauču majke mi. Nekako sama sebi smotana u zadnje vrijeme, non stop zapinjem za sve i svašta.

22. Prosinac 2016. 12:48

Mi evo danas idemo u potragu za borom, keksici su spremni jos samo torta i Rafaelo kuglice. Uh, bit Ce tesko odoljeti tomu svemu na Badnjak haha

Blu5 hoce to tako u trudnoci :D ja sam imala fazu kad sam totalno gubila ravnotežu . Stojim i pricam nesto muzu i samo me ponese na stranu haha 
    Sad je to proslo ali sad opet imam vrtoglavicu kod naglog podizanja, uvijek nesto :D

Maja 3
    22. Prosinac 2016. 12:52

Blu,i meni se sad cesto zavrti,al jos nisam nijednom pala. Ja odlucila da se idem pocastit frizerom danas,moram se sisat jer nemogu vise izdrzat dugu kosu..ubije me susenje..a navecer imam u planu napravit jos 2 kolaca..madjaricu i kasato. Valjda cu stic sve..

22. Prosinac 2016. 12:54

Maslacak pa od tolikog rada i priprema bome si i zasluzila da se malo pocastis necim za sebe :D uh kad se samo sjetim susenja kose, po sat vremena ju susim, a ceka me sutra to, danas jos necu dok pecem kolace.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.