Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Prosinac 2016. 09:54

Mamika slazem se s tobom. Ja isto ne bi i nisam mogla sutit nikako :D :D roditeljima i muzu sam trcala rec cim sam test napravila haha a ostalima cim sam isla kod ginekologa :D ne bas ono svima sad da mislim na cijelu ulicu vec braci, prijateljicama i muz svojima i to..

Sve mogu u Onome koji me jača <3

• tmr28
    22. Prosinac 2016. 10:24

ja ću bit 12 tjedana kad ćemo reć svima jer smo dosta dugo išli na postupke pa nismo htjeli ništa ranije ( al gorimo oboje od želje da vičemo sa vrha zgrade)...ja sam kupila onu majicu gdje na trbuhu piše : "baby loading. please wait" tak da ću samo skinut pregaču prije ručka pa ćemo vidjet tko će prvi skužit hihihihiihhi

22. Prosinac 2016. 11:12

Tmr28 jooooj pre pre slatka ideja :D :D :D :D 
    Morat cu to zapamtit za drugo dijete hehe 

Ofnica meni je isto vec u 14tt rekla da vidi ali da nije sigurna pa sam cekala iduci pregled sa 18tt i onda sam vec i ja sama mogla vidjeti pimpaca bez da mi i ona kaze da je decko :D 
    I jos mi je izradila jednu sliku samo pimpaca u krupnom planu i kaze evo jedna za tatu haha posto muz nije bio sa mnom taj put.

Sve mogu u Onome koji me jača <3

22. Prosinac 2016. 11:29

Ofnica, moji su vec baka i djed, pa natpisi i salice u ovom slucaju nemaju smisla :-P 
    Ma samo cemo im reci, bit ce im dovoljno veselja :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.