Mamika slazem se s tobom. Ja isto ne bi i nisam mogla sutit nikako :D :D roditeljima i muzu sam trcala rec cim sam test napravila haha a ostalima cim sam isla kod ginekologa :D ne bas ono svima sad da mislim na cijelu ulicu vec braci, prijateljicama i muz svojima i to..
Sve mogu u Onome koji me jača <3
ja ću bit 12 tjedana kad ćemo reć svima jer smo dosta dugo išli na postupke pa nismo htjeli ništa ranije ( al gorimo oboje od želje da vičemo sa vrha zgrade)...ja sam kupila onu majicu gdje na trbuhu piše : "baby loading. please wait" tak da ću samo skinut pregaču prije ručka pa ćemo vidjet tko će prvi skužit hihihihiihhi
ja ću bit 12 tjedana kad ćemo reć svima jer smo dosta dugo išli na postupke pa nismo htjeli ništa ranije ( al gorimo oboje od želje da vičemo sa vrha zgrade)…ja sam kupila onu majicu gdje na trbuhu piše : "baby loading. please wait" tak da ću samo skinut pregaču prije ručka pa ćemo vidjet tko će prvi skužit hihihihiihhi
Foraaaaa!

Tmr28 jooooj pre pre slatka ideja :D :D :D :D
Morat cu to zapamtit za drugo dijete hehe
Ofnica meni je isto vec u 14tt rekla da vidi ali da nije sigurna pa sam cekala iduci pregled sa 18tt i onda sam vec i ja sama mogla vidjeti pimpaca bez da mi i ona kaze da je decko :D
I jos mi je izradila jednu sliku samo pimpaca u krupnom planu i kaze evo jedna za tatu haha posto muz nije bio sa mnom taj put.
Tmr28 jooooj pre pre slatka ideja :D :D :D :D
Morat cu to zapamtit za drugo dijete hehe
Ofnica meni je isto vec u 14tt rekla da vidi ali da nije sigurna pa sam cekala iduci pregled sa 18tt i onda sam vec i ja sama mogla vidjeti pimpaca bez da mi i ona kaze da je decko :D
I jos mi je izradila jednu sliku samo pimpaca u krupnom planu i kaze evo jedna za tatu haha posto muz nije bio sa mnom taj put.
A stvarno!!! Meni je to komično. Ja baš ni nisam sigurna da li bi moj dragi radije htio sina ili kćer. Još prije nego što sam bila trudna je nekaj spominjao ženske bebice, a sad cijelo vrijeme govori da mu nije važno i da želi samo da je sve ok i da je beba zdrava.
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Ofnica, moji su vec baka i djed, pa natpisi i salice u ovom slucaju nemaju smisla :-P
Ma samo cemo im reci, bit ce im dovoljno veselja :D
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji