Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • evabeba
    14. Srpanj 2017. 16:24

Bok svima,stalno vas pratim,al bas redovito ne pisem jer se cesto ne mogu ulogirati preko moba. Ne kuzim zasto,al dobro.
    Ja na 35 plus 6, 14.8. termin i stalno nesto,ili se trbuh steze,ili zgaravica,ili nesanica,pa neke mucnine. Ove vrucine naravno ne pomazu,iako je danas bolje.
    Nego,sto se tog stezanja tice,vidim da vecina vas to ima,al meni moja gin tekla da trbuh ne bi smio dugo vremena biti tvrd. Jel znate sta o tome?

• evabeba
    14. Srpanj 2017. 16:27

I gdje ste u zg nasli chicco uloske?
    Ja bila u tri dm-a i mulleruu,pa u farmaciji da bi mi tamo teta rekla da ih nema na trzistu vec dva mj.

• tmr28
    14. Srpanj 2017. 16:44

evabeba

I gdje ste u zg nasli chicco uloske?
    Ja bila u tri dm-a i mulleruu,pa u farmaciji da bi mi tamo teta rekla da ih nema na trzistu vec dva mj.

Imas u bubamari...ja kupila u king crossu...

• blu5
    14. Srpanj 2017. 16:48

Meni se cini da cu ja ko i Lagertha imat nekoliko dana trudove😂😂😂Dok se ova deblja unutra..A popila bila vec jedan pelin, mislila to je to ahahaaha.Nista, ponovit cu gradivo😊Na kraju cu rodit pijana pijano dite hahaba

Taichi.St
    14. Srpanj 2017. 16:57

blu5

Meni se cini da cu ja ko i Lagertha imat nekoliko dana trudove😂😂😂Dok se ova deblja unutra..A popila bila vec jedan pelin, mislila to je to ahahaaha.Nista, ponovit cu gradivo😊Na kraju cu rodit pijana pijano dite hahaba

Ahahahahahaha..drmni ti jos jedan pelin!Ako nista barem ces doc u rodiliste vesela,a i mala ce lipo spavat.

14. Srpanj 2017. 17:46

Evo da znate...
    http://katalozi.net/lidl-katalog/lidl-katalog-neprehrana-17-7

Taichi.St
    14. Srpanj 2017. 18:04

ValentinaA

Evo da znate…
    http://katalozi.net/lidl-katalog/lidl-katalog-neprehrana-17-7

Sad me dovodis u napast..ionako sam kupila dovoljno toga,al nikako ne mogu odolit.Jedino me sprijecava to sta ne znam bebin spol,pa se ne mogu sasvim raspojasat u kupovini.

14. Srpanj 2017. 19:30

Namjerno niste htjeli znat il?:-)

Jel ima kakve veze ako me leđa rasturahu iza a ne napinje mi trbuh ni niš??

Joj imam osjećaj da ludim

mrva2017
    14. Srpanj 2017. 20:03

I mene rasturaju leda iza... kako me danas na pregledu procackao sad ne znam za sebe... 

• blu5
    14. Srpanj 2017. 20:26

Ja sam imala prave pravcate trudove a sad nista..di koji...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI