Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • evabeba
    14. Srpanj 2017. 16:27

I gdje ste u zg nasli chicco uloske?
    Ja bila u tri dm-a i mulleruu,pa u farmaciji da bi mi tamo teta rekla da ih nema na trzistu vec dva mj.

• tmr28
    14. Srpanj 2017. 16:44

evabeba

I gdje ste u zg nasli chicco uloske?
    Ja bila u tri dm-a i mulleruu,pa u farmaciji da bi mi tamo teta rekla da ih nema na trzistu vec dva mj.

Imas u bubamari...ja kupila u king crossu...

• blu5
    14. Srpanj 2017. 16:48

Meni se cini da cu ja ko i Lagertha imat nekoliko dana trudove😂😂😂Dok se ova deblja unutra..A popila bila vec jedan pelin, mislila to je to ahahaaha.Nista, ponovit cu gradivo😊Na kraju cu rodit pijana pijano dite hahaba

Taichi.St
    14. Srpanj 2017. 16:57

blu5

Meni se cini da cu ja ko i Lagertha imat nekoliko dana trudove😂😂😂Dok se ova deblja unutra..A popila bila vec jedan pelin, mislila to je to ahahaaha.Nista, ponovit cu gradivo😊Na kraju cu rodit pijana pijano dite hahaba

Ahahahahahaha..drmni ti jos jedan pelin!Ako nista barem ces doc u rodiliste vesela,a i mala ce lipo spavat.

14. Srpanj 2017. 17:46

Evo da znate...
    http://katalozi.net/lidl-katalog/lidl-katalog-neprehrana-17-7

Taichi.St
    14. Srpanj 2017. 18:04

ValentinaA

Evo da znate…
    http://katalozi.net/lidl-katalog/lidl-katalog-neprehrana-17-7

Sad me dovodis u napast..ionako sam kupila dovoljno toga,al nikako ne mogu odolit.Jedino me sprijecava to sta ne znam bebin spol,pa se ne mogu sasvim raspojasat u kupovini.

14. Srpanj 2017. 19:30

Namjerno niste htjeli znat il?:-)

Jel ima kakve veze ako me leđa rasturahu iza a ne napinje mi trbuh ni niš??

Joj imam osjećaj da ludim

mrva2017
    14. Srpanj 2017. 20:03

I mene rasturaju leda iza... kako me danas na pregledu procackao sad ne znam za sebe... 

• blu5
    14. Srpanj 2017. 20:26

Ja sam imala prave pravcate trudove a sad nista..di koji...

mrva2017
    14. Srpanj 2017. 20:35

blu5

Ja sam imala prave pravcate trudove a sad nista..di koji…

Daj mi molim te opisi prave trudove... vjerujem da cu prepoznat kad me ulove ali ipak ti imas iskustva u tome...  grci te naprijed/iza?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.