Ja imam te kontrakcije od 30 Tjedna...nekaf leđa bole za popizdit i ne popuštaju i onda mi tu i tamo stegne trbuh...
Jel ti pravi trudovi baš na onu cijeli komplet trbuh i boli te nisko il Šta?
Men ikad su kontrakcije onda mi napne samo dio ispod pupka
Sretno blu! I ja cu nabavit taj pelin, iako ga jos u zivotu nisam probala
ja sam odmah prepoznala prave trudove, bol je pocela u krizima i onda putovala do maternice, tocno kako i opisuju. I ne prestaje prilikom promjene polozaja kao pripremni trudovi
Hahahha,nemoj bit uvjerena...evo mene jucer u trbuhu bolilo,nista nije od kriza putovalo prema maternici! Drugi put rodila sa svojim trudovima..i dan i noc razlika!
Znači Pelin je stvarno lijek za sve probleme u svim stanjima :D ja sam ga godinama preferirala od svog alkohola.
Cure, na kvatriću je genijalan dućan sa dječjom robicom, sve je čisti pamuk i domaća proizvodnja, a cijene su super. Ja sam danas napokon ušla da vidim kaj imaju i na kraju uzela dva bodića dugih rukava sa onim posebnim kopčanjem koje ne smeta za pupak i malom trenirkicom. Bodići su 35 kn, a ta jaknica 70, fino je topla, kao gornji dio trenirke. Eto, ako trebate još neke krpice, preporučujem. I teta koja radi tamo je jako simpatična i ugodna. Dućan je baš pored kafića Leone i onog drugog, kad se ide od Amadeusa prema placu, ne možete fulati.
Meni su zabranili ici blizu djecjih ducana. :(
Ja imam te kontrakcije od 30 Tjedna…nekaf leđa bole za popizdit i ne popuštaju i onda mi tu i tamo stegne trbuh…
Jel ti pravi trudovi baš na onu cijeli komplet trbuh i boli te nisko il Šta?
Men ikad su kontrakcije onda mi napne samo dio ispod pupka
Ja nekak mislim da to nemres fulat. Bar ja tak mislim ovo me zaboli. Ono ce me rasturat :)
Maslacak hahaha, imas pravo, malo sam naivno pretpostavila da ce i drugi put bit tako, a s obzirom koliko su mi drugacije prva i druga trudnoca ne bi me cudilo :)
Valentina joj ne sjecam se vise jer sam bila u totalnom bunilu od bolova, samo znam da je bolilo da sam pozeljela odapet, hahah (nemoj da te to prestrasi)
Sortiraj odgovore
Najstariji