Znaci nisam samo ja luda danas..osim sta stalno provjeravam taj iscjedak sad ko manijak iscekujem i svako mrdanje bebe..nije se makla ima ura dvi vrimena i mene pere takva panika da sam svih oko sebe izludila.Je li neka od vas ima osjecaj ko da joj se stalno piski,ko da ce mi mokraca sama iscurit?Cili dan mi je tako..vec sama sebe izludujem..a do termina imam jos 12 dana,kontrola u ponediljak.
Benti i prometnu..od kad mi se to dogodilo sva sam na iglama..
Ja idem tek na prvi pregled za tjedan dana kad cu biti 37+6, to ce biti 3 i pol tjedna od mog zadnjeg pregleda kod doktorice..danas sam bila na depilaciji i kozmeticarka me pitala jesam li se ja to se pocela otvorat. Rekoh ne znam. Imam i ja stalno te pripremne sa stezanjima, ali mene stegne cijeli trbuh i ponekad osjetim to u donjem dijelu ledja, ali imam vise feeling da je to kad se preforsiram hodajuci naokolo. Jedva cekam sljedeci petak da me konacno pregledaju i kazu kakva je situacija.
Tebe to kozmeticarka pitala,a meni blagajnica u ducanu koja me prvi put vidi kaze Onda?Jos koji dan i gotovo je li?..Wtf?!
Mene zadnjih dana navecer kriza ful bole i steze se trbuh, bas jako.. Ali to pred spavanje i kad legnem prestane.
Valentina, ne bi li ti trebala mirovat? Vjerojatno si se preforsirala.. Probal lezat cim vise pa bi trebalo popustit
Ja idem tek na prvi pregled za tjedan dana kad cu biti 37+6, to ce biti 3 i pol tjedna od mog zadnjeg pregleda kod doktorice..danas sam bila na depilaciji i kozmeticarka me pitala jesam li se ja to se pocela otvorat. Rekoh ne znam. Imam i ja stalno te pripremne sa stezanjima, ali mene stegne cijeli trbuh i ponekad osjetim to u donjem dijelu ledja, ali imam vise feeling da je to kad se preforsiram hodajuci naokolo. Jedva cekam sljedeci petak da me konacno pregledaju i kazu kakva je situacija.
Tebe to kozmeticarka pitala,a meni blagajnica u ducanu koja me prvi put vidi kaze Onda?Jos koji dan i gotovo je li?..Wtf?!
Hahaha..meni neki isto tako susjedi i ljudi u trgovini govore, a s druge strane neka blagajnica mi je rekla da necu ja tak skoro. Imaju carobne kugle :)
Ma jok!Sad se najela janjece juhe, leso janjetine i krompira, insad lezim i gledam tenis.Cini mi se da se nekako smirilo.Tudovi su tu, ali nisu pravilni kao sta su bili prije.Mislik da ce ic to danas, ali doma sam.dok ne buxlde bas bas!
Da trebala bi mirovat a š druge strane me šalju dijabetologu na pregled u rijeku a oni sami su to pogledali wto u jučer sam isla to obavit a oni se čude po šta sam došla.. da ovi nisu nirmalni
Ma jok!Sad se najela janjece juhe, leso janjetine i krompira, insad lezim i gledam tenis.Cini mi se da se nekako smirilo.Tudovi su tu, ali nisu pravilni kao sta su bili prije.Mislik da ce ic to danas, ali doma sam.dok ne buxlde bas bas!
Eno na,ona mlati po janjetini,a mi svi mislimo da rađa..i bolje ti je da si kuci do zadnjeg trena
Bok svima,stalno vas pratim,al bas redovito ne pisem jer se cesto ne mogu ulogirati preko moba. Ne kuzim zasto,al dobro.
Ja na 35 plus 6, 14.8. termin i stalno nesto,ili se trbuh steze,ili zgaravica,ili nesanica,pa neke mucnine. Ove vrucine naravno ne pomazu,iako je danas bolje.
Nego,sto se tog stezanja tice,vidim da vecina vas to ima,al meni moja gin tekla da trbuh ne bi smio dugo vremena biti tvrd. Jel znate sta o tome?
Sortiraj odgovore
Najstariji