Meni od iza prema naprijed i drzi dosta dugo...uz stvrdnut stomak!Znaci kad krene siri se bol, i onda mene boli i naprid i natrag.Naprijed osjecaj menstrualne boli a natrag u dnu ledja.
Kad je vec pred porod onda imas osjecaj raspadanja ledja,makar je meni bilo tako.Ovo je podnosljivo jer je prirodno dok god ne ode plodna voda ili te pristekaju na drip.
Ne mozes nikako prave trudove falit,upravo boli onako kako je Blu opisala s tim da je razmak zaista izmedu trudova tocan skoro u minut..barem je meni bilo tako u oba prethodna poroda.Drip je nesto drugo..a i kad ode plodna voda onda bude zesce.
Meni je plodna pocela curit oko ponoci, ja u bolnicu tek u 5 ujutro se pojavila ahhahahaha luda, mlada, neupucena, sokirana ahahhahaha u 8ipo na carski mala stigla :-) trudovi su bili kao menstrualna bol pojacavali su se al nista strasno...
Meni je u utorak pregled...do utorka ću valjda preživit xD
Moram se dogovorit za carski, ne znam uioce kad mi ga mogu napravit...iduci tj je 35 TT
I mene su pred sam izgon pocela rasturat leđa, donji dio, uz svu epiduralnu.. Bas kao da se raspadaju. Srećom to brzo prođe. Prije epiduralne, ni ne sjećam se dal su me bolila leđa uz trudove jer me trbuh rasturao
Sretno...
Ja sam ipak išla opet u bolnicu,naravno ispalo je da serem i lažem...al neka
Bolila su me leđa strašno i trbuh mi je počelo jako stezati neizdrživo je bilo i to je trajalo cca 2 sata i ja se lijepo spremila i došla
Naravno ctg ništa ne ocitava a nalaz je isti..al nema veze...tu sam valjda do pon! :-)
Sortiraj odgovore
Najstariji