Blu i ostale cure, čestitam na bebicama!
Mrva, ništa još ha? Čitala sam sve sad sto unazad par dana nisam i znam da si me pitala o uvjetima u Petrovoj, al ne znam jesi još sto pitala...?
Uglavnom, malo je osoblja, čistačice ne stignu oprati pod svaki dan kao sto se sjećam da je bilo prije 4 god. Valjda su i godišnji pa je to užas. Ja sam imala super cimerice pa smo sve koristile wc papir, tako da nije svaka svoj donosila, ali wc papira nema. Sestre donose tablete za bolove uvijek, svaki dan, ljubazne su jako i skaču na svaki poziv u sobu. Svi su stvarno jako ljubazni, nisam imala nijedno loše iskustvo. Babica/sestra koja me porodila - Andrea - divna žena.
Klima radi, jako je ugodno gore, ponesite si stvari za dezinfekciju svega radije nego šampone jer stvarno nije dobro toliko se forsat prva tri dana koliko god se vi dobro osjećale...cimericu je tek drugi dan ulovila neka neobjašnjiva Treskavica i groznica, a dotad sve super...nemojte se junačiti i prati kose, to su gluposti...
Blu, čestitaaam! Bravo cure, napokon ste zajedno! Puse velikoj Eni :)
Blu i ostale cure, čestitam na bebicama!
Mrva, ništa još ha? Čitala sam sve sad sto unazad par dana nisam i znam da si me pitala o uvjetima u Petrovoj, al ne znam jesi još sto pitala…?
Uglavnom, malo je osoblja, čistačice ne stignu oprati pod svaki dan kao sto se sjećam da je bilo prije 4 god. Valjda su i godišnji pa je to užas. Ja sam imala super cimerice pa smo sve koristile wc papir, tako da nije svaka svoj donosila, ali wc papira nema. Sestre donose tablete za bolove uvijek, svaki dan, ljubazne su jako i skaču na svaki poziv u sobu. Svi su stvarno jako ljubazni, nisam imala nijedno loše iskustvo. Babica/sestra koja me porodila - Andrea - divna žena.
Klima radi, jako je ugodno gore, ponesite si stvari za dezinfekciju svega radije nego šampone jer stvarno nije dobro toliko se forsat prva tri dana koliko god se vi dobro osjećale…cimericu je tek drugi dan ulovila neka neobjašnjiva Treskavica i groznica, a dotad sve super…nemojte se junačiti i prati kose, to su gluposti…
Koliko wc papira da ponesem? :D Stavila sam jednu rolu da se nađe, nekako mi više od dvije djeluje puno za tih nekoliko dana i zauzima dosta prostora.
Šampon ni nisam mislila. U trudnoći mi se napokon prestala mastiti kosa, perem je 1-2 tjedno, izdržat ću. Samo gel za tuširanje sam spremila.
Jel istina da su sestre za bebe nervozne? To sam pročitala na više mjesta, da su za mame super, a za bebe grozne.
Blu cestitam! Bas velika cura
Pinkice kako si ti? Jesu ti radili procjenu tezine bebe ovaj tj?
Blu cestitam na bebici.
Nadam se da ce i moj Noa uskoro i da nece kasniti.
Donna napokon neko dobro iskustvo iz Petrove, svi me pitaju zasto idem tamo, vec sam se i ja pocela premisljati, a gotovo je jer imam uputnicu za petrovu.
Ja do daljnjega u bolnici. Sutra ce mi raditi procjenu tezine i gledati protoke. U utorak imam dogovoreni vaginalni pregled pa cu onda vidjet sta ce samnom tj. dali ce mi se inducirati porod i kad ili ce se cekati jos nekoliko dana pa mozda dobijem svoje trudove.
Sestre za nas su nekako puno mirnije nego sestre za bebe. Ali stvarno ima krasnih sestara...mislim da su i one dosta opterećene i da im nije lako pa im onda progledam kroz prste malo. Definitivno je bolja situacija nego prije 4 god., svi su puno blaži i ljubazniji.
Došla mi je kuma u posjetu pa sam je kratko uvela u sobu da vidi. Ona je rodila u Vinogradskoj i kad je vidjela sobe u Petrovoj, oduševila se. Klima, ormar na svaki krevet, stupanj čistoće, wc u sobi...rekla je wow.
Ja sam uzela jednu rolu wc papira pa mi je muž poslije donio još. I sve smo ostavili tamo, i ja i cimerice, čak i vlažni wc papir.
Taichi pretpostavila sam...i drago mi je da si psola...cudno mi bilo kad si napisala..ajd sretno svima curke :-) moji partijaneri jos hrcu dole ahahahahhaha blago im se...mladost ludost :-)
Taichi pretpostavila sam…i drago mi je da si psola…cudno mi bilo kad si napisala..ajd sretno svima curke :-) moji partijaneri jos hrcu dole ahahahahhaha blago im se…mladost ludost :-)
Ma eto me u rodilistu,na odjelu.Ctg uredu,krvarim po tri cetiri kapljice kad idem pi-pi,nista ne osjecam da curi niti imam kontrakcije.S obzirom da je vikend necu izac garant sad kad su me primili.Do termina ima 11 dana..nervozna sam jer mi nitko nista ne govorit.
Sortiraj odgovore
Najstariji