Cure moje, Ena se rodila u 2.40, bez dripa bez epiduralne.Dakle, dosla u bolnicu oko 22.30h mozda jer se ne sjecam, 5 cm otvorena.Dobila klizmu, skakutala na pilates lopti sigurno uru ipo i onda u boks.Trudovi sibali uh!aU boksu 8 cm.otvorenaali mala visoko i onda prokidanje.plodne vode a nakon toga trudovi za umrit.Ja san u nekoliko momenata mislil stvarno da cu riknit!U svakom slucaju, gospoda se udostojila rodit u 2.40, 4360 g, 52 duga😊
Cestitam! Eto..pelin ipak malo pomogao
Cure moje, Ena se rodila u 2.40, bez dripa bez epiduralne.Dakle, dosla u bolnicu oko 22.30h mozda jer se ne sjecam, 5 cm otvorena.Dobila klizmu, skakutala na pilates lopti sigurno uru ipo i onda u boks.Trudovi sibali uh!aU boksu 8 cm.otvorenaali mala visoko i onda prokidanje.plodne vode a nakon toga trudovi za umrit.Ja san u nekoliko momenata mislil stvarno da cu riknit!U svakom slucaju, gospoda se udostojila rodit u 2.40, 4360 g, 52 duga😊
Cestitam! Eto..pelin ipak malo pomogao
Haha, pelin spasio😁
Blu cestitam! Napokon i tvoja Ena dosla na ovaj svijet. Uzivajte sad jedna u drugoj.
Blu cestitam!Ena dobrodosla!!!☺
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
Jel curka Taichi? Meni je curkalo i tek kad sam vidila krv onda san posla u bolnicu…nikakav cep meni s malom nije ispa..
Eto mene u rodilistu,ostavilo me na PT..kao malo je manje plodne vode,a ctg je ok mada bi moga bit zivlji po doktoru.Nikakvog cepa nije bilo,imam neke kontrakcije neredovite.
Čestitam Blu :) kako je lijepo kad nam svaki dan dolaze nove bebice. Baš mi to popravi dan :)
Sortiraj odgovore
Najstariji