Jel curka Taichi? Meni je curkalo i tek kad sam vidila krv onda san posla u bolnicu...nikakav cep meni s malom nije ispa..

Cure moje, Ena se rodila u 2.40, bez dripa bez epiduralne.Dakle, dosla u bolnicu oko 22.30h mozda jer se ne sjecam, 5 cm otvorena.Dobila klizmu, skakutala na pilates lopti sigurno uru ipo i onda u boks.Trudovi sibali uh!aU boksu 8 cm.otvorenaali mala visoko i onda prokidanje.plodne vode a nakon toga trudovi za umrit.Ja san u nekoliko momenata mislil stvarno da cu riknit!U svakom slucaju, gospoda se udostojila rodit u 2.40, 4360 g, 52 duga😊
Cestitam! Eto..pelin ipak malo pomogao

Cure moje, Ena se rodila u 2.40, bez dripa bez epiduralne.Dakle, dosla u bolnicu oko 22.30h mozda jer se ne sjecam, 5 cm otvorena.Dobila klizmu, skakutala na pilates lopti sigurno uru ipo i onda u boks.Trudovi sibali uh!aU boksu 8 cm.otvorenaali mala visoko i onda prokidanje.plodne vode a nakon toga trudovi za umrit.Ja san u nekoliko momenata mislil stvarno da cu riknit!U svakom slucaju, gospoda se udostojila rodit u 2.40, 4360 g, 52 duga😊
Cestitam! Eto..pelin ipak malo pomogao
Haha, pelin spasio😁

Blu cestitam! Napokon i tvoja Ena dosla na ovaj svijet. Uzivajte sad jedna u drugoj.

Blu cestitam!Ena dobrodosla!!!☺
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
Jel curka Taichi? Meni je curkalo i tek kad sam vidila krv onda san posla u bolnicu…nikakav cep meni s malom nije ispa..
Eto mene u rodilistu,ostavilo me na PT..kao malo je manje plodne vode,a ctg je ok mada bi moga bit zivlji po doktoru.Nikakvog cepa nije bilo,imam neke kontrakcije neredovite.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji