Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • credolina
    14. Srpanj 2017. 13:50

Ja sam sutra punih 37 tt...danas mi se bas trbuh dosta steze, zaboli mi i gore i dolje...mali je aktivan jako danas izgleda. Al iskreno i ja se bojim da necu prepoznati prave trudove. Leda su jos ok. Joj jedva cekam kontrolu u ponedjeljak...

14. Srpanj 2017. 13:56

Meni je kontrola tek u utorak...tko će do tad preživit  haha bila bi najsretnija da u utorak kaže da ostajem u bolnici  do poroda xD

• Kiara19
    14. Srpanj 2017. 14:00

Maslacak31

Kiara19

Maslacak, pita moj dragi koliko je to 2 pelina kaj si popila? :D

A nisam 2 l popila,ko iz birtije doza..

Mislim da si nas sve zainteresirala :D

• credolina
    14. Srpanj 2017. 14:10

ValentinaA

Meni je kontrola tek u utorak…tko će do tad preživit haha bila bi najsretnija da u utorak kaže da ostajem u bolnici do poroda xD

Potpisujem!

• Bambi34
    14. Srpanj 2017. 14:18

Blu sretnooooo :-) :-) 
    Volim ja pelin...jedno od mojih najdrazih pica iz pijanskih dana ahahaha a i medju najjeftinijima je ahahahha Valentinaaa ooo prepoznat ces trudove ahahhaha no sikirikic...ja isto od 23tj imam lazne trudove, s prvom malom isto tako pa kad su trudovi poceli sorat znala san da su pravi a ne laznjaci ahahahahhaha nego vidim da neke nisu mogle vidit tabelu...ocito jw to samo na mob jer ja sad uredno vidjela na kompu...pa ne znam u cemu je fazon..nije mi nesto dan...nisan spavala nocas pa eto..malo san se posvadjala s mm pa san sad bolje volje ahhahahahaha

14. Srpanj 2017. 14:18

Iskreno već me to živcira.
    Oni kažu dođite kad god posumljate a i ne a kad dođeš dobro te ne pošalju u onu stvar.
    U utorak sam isla hitno jer me bolilo jace nego danas i dođem tamo i sve je bilo u redu.
    I sad me opet bole leđa na dnu i trbuh mi steže tu i tamo i šta da sad radim?
    Ma ne idem nikud ,jer ću se opet vozit za bzvz u Ri.
    Umjesto kad su vidjeli da je visokorizicna trudnoća da me puste u bolnici oni mene doma šalju koda imam 5 minuta do bolnice...i onda sam sad stalno u nekom strahu i panici...stalno na wc kad idem idem u strahu nekim i pratim te iscjetke i to...
    Jučer recimo sam jako puno hodala i isto su me leđa ubijala  skroz nisko tako da više ne znam ni ja....valjda ću izdržati do utorka!a onda nek me ostave jer će to bit 35 TT.

Neću ja mozgat ocu stici ili neću,sama sam doma a muž na poslu....

Baš sam ljuta

14. Srpanj 2017. 14:21

Jesi sigurna da hoću?koliko onda vremenski imam za stic do bolnice??ahhaha

I ja sam se posvađali jer kao šta sam napisala na prethodnoj str glupan nije htio ubit ogromnu onu kobilicu nego sam se ja natezala š njom..i onda još na kraju u panici gledala do ujutro po sobi jel ima još koja dok je on naravno spavao !!! I onda je ujutro sve u redu...e pa nije ahhaha 

14. Srpanj 2017. 14:23

Jo glupi mob i automatsko ispravljanje...ispadam nepismena  se
    Već sam 64859 puta isključivala i opet se samo ukopca natrag..

Daj probaj sad poslat...meni nekad otvori nekad ne xD

• credolina
    14. Srpanj 2017. 14:25

ValentinaA

Iskreno već me to živcira.
    Oni kažu dođite kad god posumljate a i ne a kad dođeš dobro te ne pošalju u onu stvar.
    U utorak sam isla hitno jer me bolilo jace nego danas i dođem tamo i sve je bilo u redu.
    I sad me opet bole leđa na dnu i trbuh mi steže tu i tamo i šta da sad radim?
    Ma ne idem nikud ,jer ću se opet vozit za bzvz u Ri.
    Umjesto kad su vidjeli da je visokorizicna trudnoća da me puste u bolnici oni mene doma šalju koda imam 5 minuta do bolnice…i onda sam sad stalno u nekom strahu i panici…stalno na wc kad idem idem u strahu nekim i pratim te iscjetke i to…
    Jučer recimo sam jako puno hodala i isto su me leđa ubijala skroz nisko tako da više ne znam ni ja….valjda ću izdržati do utorka!a onda nek me ostave jer će to bit 35 TT.

Neću ja mozgat ocu stici ili neću,sama sam doma a muž na poslu….

Baš sam ljuta

Potpuno te razumijem...meni je blize bolnica al opet i ja danas cijeli dan razmisljam bi li sutra isla na hitnu ako mi bude ko i danas, leđa me toliko ne bole al ve trbuh steze...tjesim se da su pripremni trudovi...za wc mi je isto...stalno gledam u gace i te iscjetke...vec sam luda. Jedva cekam ponedjeljak. 

• summerchild
    14. Srpanj 2017. 14:51

Ja idem tek na prvi pregled za tjedan dana kad cu biti 37+6, to ce biti 3 i pol tjedna od mog zadnjeg pregleda kod doktorice..danas sam bila na depilaciji i kozmeticarka me pitala jesam li se ja to se pocela otvorat. Rekoh ne znam. Imam i ja stalno te pripremne sa stezanjima, ali mene stegne cijeli trbuh i ponekad osjetim to u donjem dijelu ledja, ali imam vise feeling da je to kad se preforsiram hodajuci naokolo. Jedva cekam sljedeci petak da me konacno pregledaju i kazu kakva je situacija.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.