Sta je tebi moja Taichi pa ne spavas? Moji gosti dole dovukli ekipu pa partijaju na taraci. Muz i mala spavaju, ja nema sanse.
Cure moje, Ena se rodila u 2.40, bez dripa bez epiduralne.Dakle, dosla u bolnicu oko 22.30h mozda jer se ne sjecam, 5 cm otvorena.Dobila klizmu, skakutala na pilates lopti sigurno uru ipo i onda u boks.Trudovi sibali uh!aU boksu 8 cm.otvorenaali mala visoko i onda prokidanje.plodne vode a nakon toga trudovi za umrit.Ja san u nekoliko momenata mislil stvarno da cu riknit!U svakom slucaju, gospoda se udostojila rodit u 2.40, 4360 g, 52 duga😊
Blu cestitaaaam:-) Ena je kus diteta covice:-) :-) moja je tolika bila nakon misec ipo dana ahahahhahaha neka fala Bogu :-) sad lipo gustajte i uzivajte curke :-)
Sta je tebi moja Taichi pa ne spavas? Moji gosti dole dovukli ekipu pa partijaju na taraci. Muz i mala spavaju, ja nema sanse.
Pojma nemam,probudila se..al ocito ne bezveze.Krenila mi neka ko vodica i svjeza krv kad sam kihnila..sad pratim sta se desava..nista me ne boli..nije plodna voda to bila niti onaj sluzni cep.Beba se mice,udara..ni sama ne znam sta da radim
Cure moje, Ena se rodila u 2.40, bez dripa bez epiduralne.Dakle, dosla u bolnicu oko 22.30h mozda jer se ne sjecam, 5 cm otvorena.Dobila klizmu, skakutala na pilates lopti sigurno uru ipo i onda u boks.Trudovi sibali uh!aU boksu 8 cm.otvorenaali mala visoko i onda prokidanje.plodne vode a nakon toga trudovi za umrit.Ja san u nekoliko momenata mislil stvarno da cu riknit!U svakom slucaju, gospoda se udostojila rodit u 2.40, 4360 g, 52 duga😊
Blu cestitam!!Bome je Ena cura i po..nek je konacno stigla!
Jel curka Taichi? Meni je curkalo i tek kad sam vidila krv onda san posla u bolnicu...nikakav cep meni s malom nije ispa..
Sortiraj odgovore
Najstariji