Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    15. Srpanj 2017. 04:45

Blu? Jel stigla ta struca tvoja?

Taichi.St
    15. Srpanj 2017. 05:25

Blu ima li sta novog?

• Bambi34
    15. Srpanj 2017. 05:32

Blu?????
    Ima li jos ko budan ko ja u ove ure??

Taichi.St
    15. Srpanj 2017. 05:36

O daaaaa..ja!

• Bambi34
    15. Srpanj 2017. 05:38

Sta je tebi moja Taichi pa ne spavas? Moji gosti dole dovukli ekipu pa partijaju na taraci. Muz i mala spavaju, ja nema sanse. 

• blu5
    15. Srpanj 2017. 05:53

Cure moje, Ena se rodila u 2.40, bez dripa bez epiduralne.Dakle, dosla u bolnicu oko 22.30h mozda jer se ne sjecam, 5 cm otvorena.Dobila klizmu, skakutala na pilates lopti sigurno uru ipo i onda u boks.Trudovi sibali uh!aU boksu 8 cm.otvorenaali mala visoko i onda prokidanje.plodne vode a nakon toga trudovi za umrit.Ja san u nekoliko momenata mislil stvarno da cu riknit!U svakom slucaju, gospoda se udostojila rodit u 2.40, 4360 g, 52 duga😊

• Bambi34
    15. Srpanj 2017. 05:58

Blu cestitaaaam:-) Ena je kus diteta covice:-) :-) moja je tolika bila nakon misec ipo dana ahahahhahaha neka fala Bogu :-) sad lipo gustajte i uzivajte curke :-)

Taichi.St
    15. Srpanj 2017. 05:58

Bambi34

Sta je tebi moja Taichi pa ne spavas? Moji gosti dole dovukli ekipu pa partijaju na taraci. Muz i mala spavaju, ja nema sanse.

Pojma nemam,probudila se..al ocito ne bezveze.Krenila mi neka ko vodica i svjeza krv kad sam kihnila..sad pratim sta se desava..nista me ne boli..nije plodna voda to bila niti onaj sluzni cep.Beba se mice,udara..ni sama ne znam sta da radim

Taichi.St
    15. Srpanj 2017. 05:59

blu5

Cure moje, Ena se rodila u 2.40, bez dripa bez epiduralne.Dakle, dosla u bolnicu oko 22.30h mozda jer se ne sjecam, 5 cm otvorena.Dobila klizmu, skakutala na pilates lopti sigurno uru ipo i onda u boks.Trudovi sibali uh!aU boksu 8 cm.otvorenaali mala visoko i onda prokidanje.plodne vode a nakon toga trudovi za umrit.Ja san u nekoliko momenata mislil stvarno da cu riknit!U svakom slucaju, gospoda se udostojila rodit u 2.40, 4360 g, 52 duga😊

Blu cestitam!!Bome je Ena cura i po..nek je konacno stigla!

• Bambi34
    15. Srpanj 2017. 06:05

Jel curka Taichi? Meni je curkalo i tek kad sam vidila krv onda san posla u bolnicu...nikakav cep meni s malom nije ispa..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.