Znači Pelin je stvarno lijek za sve probleme u svim stanjima :D ja sam ga godinama preferirala od svog alkohola.
Cure, na kvatriću je genijalan dućan sa dječjom robicom, sve je čisti pamuk i domaća proizvodnja, a cijene su super. Ja sam danas napokon ušla da vidim kaj imaju i na kraju uzela dva bodića dugih rukava sa onim posebnim kopčanjem koje ne smeta za pupak i malom trenirkicom. Bodići su 35 kn, a ta jaknica 70, fino je topla, kao gornji dio trenirke. Eto, ako trebate još neke krpice, preporučujem. I teta koja radi tamo je jako simpatična i ugodna. Dućan je baš pored kafića Leone i onog drugog, kad se ide od Amadeusa prema placu, ne možete fulati.
Maslacak, pita moj dragi koliko je to 2 pelina kaj si popila? :D
Dobro pitanje😂Meni muz donia 3 one male bocice, sta bi rekli unucici😂😂😂
blu5, to je bila moja mjera u najboljim danima :D ostat će mu za slavlje hihi
Maslacak, pita moj dragi koliko je to 2 pelina kaj si popila? :D
A nisam 2 l popila,ko iz birtije doza..
Nabavila pelin😊Koliko sad pratim, meni trudovi svakih 12-13 min…kad da trznem pelin Maslacak?
Blu, ja bi odmah na tvom mjestu. 3 beba..kad su ti krenuli trudovi,brzo ces se otvarat!
Sretno blu! I ja cu nabavit taj pelin, iako ga jos u zivotu nisam probala
ja sam odmah prepoznala prave trudove, bol je pocela u krizima i onda putovala do maternice, tocno kako i opisuju. I ne prestaje prilikom promjene polozaja kao pripremni trudovi
Sortiraj odgovore
Najstariji