Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • gala_28
    14. Srpanj 2017. 12:16

Znači Pelin je stvarno lijek za sve probleme u svim stanjima :D ja sam ga godinama preferirala od svog alkohola. 
    Cure, na kvatriću je genijalan dućan sa dječjom robicom, sve je čisti pamuk i domaća proizvodnja, a cijene su super. Ja sam danas napokon ušla da vidim kaj imaju i na kraju uzela dva bodića dugih rukava sa onim posebnim kopčanjem koje ne smeta za pupak i malom trenirkicom. Bodići su 35 kn, a ta jaknica 70, fino je topla, kao gornji dio trenirke. Eto, ako trebate još neke krpice, preporučujem. I teta koja radi tamo je jako simpatična i ugodna. Dućan je baš pored kafića Leone i onog drugog, kad se ide od Amadeusa prema placu, ne možete fulati. 

• blu5
    14. Srpanj 2017. 12:17

Kiara19

Maslacak, pita moj dragi koliko je to 2 pelina kaj si popila? :D

Dobro pitanje😂Meni muz donia 3 one male bocice, sta bi rekli unucici😂😂😂

• gala_28
    14. Srpanj 2017. 12:20

blu5, to je bila moja mjera u najboljim danima :D ostat će mu za slavlje hihi

Maja 3
    14. Srpanj 2017. 12:27

Kiara19

Maslacak, pita moj dragi koliko je to 2 pelina kaj si popila? :D

A nisam 2 l popila,ko iz birtije doza..

Maja 3
    14. Srpanj 2017. 12:29

blu5

Nabavila pelin😊Koliko sad pratim, meni trudovi svakih 12-13 min…kad da trznem pelin Maslacak?

Blu, ja bi odmah na tvom mjestu. 3 beba..kad su ti krenuli trudovi,brzo ces se otvarat!

Maja 3
    14. Srpanj 2017. 12:30

I sretno! Da ti prodje brzo ko i meni..i da bude sve ok!

• gala_28
    14. Srpanj 2017. 12:36

Blu, držimo palčeve! :) 

Taichi.St
    14. Srpanj 2017. 13:02

Joooj Blu javljaj se kako ide!Drzim fige da budes ekstra brza!

14. Srpanj 2017. 13:08

Mene je strah da neću prepoznat  prave trudove kad to krene 

• Anjaaa
    14. Srpanj 2017. 13:17

Sretno blu! I ja cu nabavit taj pelin, iako ga jos u zivotu nisam probala
    ja sam odmah prepoznala prave trudove, bol je pocela u krizima i onda putovala do maternice, tocno kako i opisuju. I ne prestaje prilikom promjene polozaja kao pripremni trudovi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.