Maslacak stvarno si legenda, a nista kupiti cu i ja pelin 😂
Mrva sretno i neka i kod tebe bude brzo.
Moram prvo pelin uzet pa cu onda…
Imas onu birtiju roda nasuprot bolnice XD
Vrhunski!Idem i ja po pelin,nek stoji u frizideru do termina.Ma odradila si to pametno Maslacak,lipo si doma bila do zadnjeg momenta..to i je najbolje ako se ikako moze.Porod za pozelit!
I hvala svima na cestitkama!
Blu,recept je ribanje kuce,sex,i ljuta hrana
😂😂😂Pelin mi je vrh!Bravo Maslacak!Danas cu sve ovo sta si napisala, i kuca i sex i ljuta hrana.Mogla bi i pelin😂
Ne,pelin kad krenes rodit vec! Moj muz procitao negdje da pelin pospjesuje i ubrzava porod…taman prije nego sto sam malu isla rodit..tako da ja to isprobala…i zbilja brzo rodila za prvorotkinju..
Tako da smo sad imali spreman pelin u frizideru vec neko vrijeme..samo se cekalo da me uhvati!
Iden kupit pelin!Ja s pregleda, isto 2 cm,nesto zrelije, "promasira" malo da potakne.Sad me bolucka...ctg ocitava nesto trudova, budemo vidili, al pelin iz ovih stopa iden uzet!😊
Joj cure moje... i mene je posteno izmasirao danas da malo potakne otvaranje.. i gledao plodnu vodu...
Kaze ctg je odlican, voda intenzivno mlijecna i zato se malom ne zuri van... pa me posteno masirao da mi kao pomogne.. i dalje samo prst...
Tek u utorak idem opet...
Uuuuuuu pelin:-) top :-) stvarno si to Maslacak express odradila..ja nocas u 4 se digla sva oznojna. Strasno vruce je. I onda jutros potegnila do 9ipo, mala se digla vec u 8 ahahahha kuca ispod mene beba od nekih godinu i nesto vec sat vremena vristi..zao mi ukucana...vjerojatno zubi...pa da se niko ne siti dat zlicicu panadola...najradije bi otisla dole i smirila dijete al stas ne mos se misat nece svak to svatit dobronamjerno jel..
Nabavila pelin😊Koliko sad pratim, meni trudovi svakih 12-13 min...kad da trznem pelin Maslacak?
Sortiraj odgovore
Najstariji