Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sundi
    14. Srpanj 2017. 09:00

mrva2017

MalaRuzica

Maslacak stvarno si legenda, a nista kupiti cu i ja pelin 😂
    Mrva sretno i neka i kod tebe bude brzo.

Moram prvo pelin uzet pa cu onda…

Imas onu birtiju roda nasuprot bolnice XD

Taichi.St
    14. Srpanj 2017. 09:08

Vrhunski!Idem i ja po pelin,nek stoji u frizideru do termina.Ma odradila si to pametno Maslacak,lipo si doma bila do zadnjeg momenta..to i je najbolje ako se ikako moze.Porod za pozelit!

• blu5
    14. Srpanj 2017. 09:31

Maslacak31

blu5

Maslacak31

I hvala svima na cestitkama!
    Blu,recept je ribanje kuce,sex,i ljuta hrana

😂😂😂Pelin mi je vrh!Bravo Maslacak!Danas cu sve ovo sta si napisala, i kuca i sex i ljuta hrana.Mogla bi i pelin😂

Ne,pelin kad krenes rodit vec! Moj muz procitao negdje da pelin pospjesuje i ubrzava porod…taman prije nego sto sam malu isla rodit..tako da ja to isprobala…i zbilja brzo rodila za prvorotkinju..
    Tako da smo sad imali spreman pelin u frizideru vec neko vrijeme..samo se cekalo da me uhvati!

Iden kupit pelin!Ja s pregleda, isto 2 cm,nesto zrelije, "promasira" malo da potakne.Sad me bolucka...ctg ocitava nesto trudova, budemo vidili, al pelin iz ovih stopa iden uzet!😊

mrva2017
    14. Srpanj 2017. 10:12

Joj cure moje... i mene je posteno izmasirao danas da malo potakne otvaranje.. i gledao plodnu vodu... 
    Kaze ctg je odlican, voda intenzivno mlijecna i zato se malom ne zuri van... pa me posteno masirao da mi kao pomogne.. i dalje samo prst... 
    Tek u utorak idem opet... 

Maja 3
    14. Srpanj 2017. 10:13

Hahhaha! Jos cu ostat kriva da poticem trudnice na alkohol

Maja 3
    14. Srpanj 2017. 10:16

Maja 3
    14. Srpanj 2017. 10:17

Eto..pa procitajte

• Bambi34
    14. Srpanj 2017. 10:28

Uuuuuuu pelin:-) top :-) stvarno si to Maslacak express odradila..ja nocas u 4 se digla sva oznojna. Strasno vruce je. I onda jutros potegnila do 9ipo, mala se digla vec u 8 ahahahha kuca ispod mene beba od nekih godinu i nesto vec sat vremena vristi..zao mi ukucana...vjerojatno zubi...pa da se niko ne siti dat zlicicu panadola...najradije bi otisla dole i smirila dijete al stas ne mos se misat nece svak to svatit dobronamjerno jel..

• Kiara19
    14. Srpanj 2017. 12:10

Maslacak, pita moj dragi koliko je to 2 pelina kaj si popila? :D 

• blu5
    14. Srpanj 2017. 12:15

Nabavila pelin😊Koliko sad pratim, meni trudovi svakih 12-13 min...kad da trznem pelin Maslacak?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.