Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    14. Srpanj 2017. 02:50

Evo da iskoristim priliku dok mali spava.. 
    U 2 popodne otisla kod svojih po malu,i kao tamo cemo docekat muza da zavrsi s poslom pa ga pokupimo. Kad sam malu uspavala oko pola 3,i ja legla...al opet bez spavanja...i kao malo me trbuh boli..al pripisujem to naporu od dana prije. Oko pola 5 smo ustale,a mene i dalje boli...kaze muz vjerojatno lazni jer me boli samo trbuh..al ako hocu,izaci ce on s posla pa idemo u bolnicu. Al nedam se ja...i tako do pola 7,onda je vec vrag odnio salu..sve se ubrzava..produzuje..zovem ja njega da ipak idemo.. dosli doma,ja se istusirala,cak i obrijala..sjela na terasu..popila 2 pwlina za hrabrost..i u 8 smo u bolnici bili..legla na stol,prikopcali ctg,kao ocitava trudove al ne prejake..dr pregleda,5 prstiju otvorena..pitaju kako zelim,kazem ja prirodno,dosta au jaki trudovi. Probusili vodenjak,i kao leti ja jos malo..ajd dozvole mi da budem na boku...nakon 2 truda tako zovem ja dr da jel mogu tiskat..on gleda,otvorena skroz..u sljedecem trudu rodila. Sprdali me da kaj sam tolko cekala! Nigdje nisam pukla,jedino me sad boli to vracanje maternice. I mlijeka jos nemam

Maja 3
    14. Srpanj 2017. 03:03

I hvala svima na cestitkama! 
    Blu,recept je ribanje kuce,sex,i ljuta hrana

Sundi
    14. Srpanj 2017. 05:35

Maslacak31

Evo da iskoristim priliku dok mali spava..
    U 2 popodne otisla kod svojih po malu,i kao tamo cemo docekat muza da zavrsi s poslom pa ga pokupimo. Kad sam malu uspavala oko pola 3,i ja legla…al opet bez spavanja…i kao malo me trbuh boli..al pripisujem to naporu od dana prije. Oko pola 5 smo ustale,a mene i dalje boli…kaze muz vjerojatno lazni jer me boli samo trbuh..al ako hocu,izaci ce on s posla pa idemo u bolnicu. Al nedam se ja…i tako do pola 7,onda je vec vrag odnio salu..sve se ubrzava..produzuje..zovem ja njega da ipak idemo.. dosli doma,ja se istusirala,cak i obrijala..sjela na terasu..popila 2 pwlina za hrabrost..i u 8 smo u bolnici bili..legla na stol,prikopcali ctg,kao ocitava trudove al ne prejake..dr pregleda,5 prstiju otvorena..pitaju kako zelim,kazem ja prirodno,dosta au jaki trudovi. Probusili vodenjak,i kao leti ja jos malo..ajd dozvole mi da budem na boku…nakon 2 truda tako zovem ja dr da jel mogu tiskat..on gleda,otvorena skroz..u sljedecem trudu rodila. Sprdali me da kaj sam tolko cekala! Nigdje nisam pukla,jedino me sad boli to vracanje maternice. I mlijeka jos nemam

Odlican porod. Mislim da je recept i ostat doma sto dulje. Stvarno svaka cast i za hrabrost i za podnosenje bolova.. i za hrabrosr 😚😙☺🤗

• Anjaaa
    14. Srpanj 2017. 06:52

Maslacak cestitam! Stvarno ekspresno, porod za pozeljet!

mrva2017
    14. Srpanj 2017. 06:58

Svaka cast Maslacak! I za pelin za hrabrost...  
    Ja krecem u Petrovu u TA. Danas je termin... javim se kasnije....

• blu5
    14. Srpanj 2017. 07:29

Maslacak31

😂😂😂Pelin mi je vrh!Bravo Maslacak!Danas cu sve ovo sta si napisala, i kuca i sex i ljuta hrana.Mogla bi i pelin😂

Maja 3
    14. Srpanj 2017. 07:44

blu5

Maslacak31

😂😂😂Pelin mi je vrh!Bravo Maslacak!Danas cu sve ovo sta si napisala, i kuca i sex i ljuta hrana.Mogla bi i pelin😂

Ne,pelin kad krenes rodit vec! Moj muz procitao negdje da pelin pospjesuje i ubrzava porod...taman prije nego sto sam malu isla rodit..tako da ja to isprobala...i zbilja brzo rodila za prvorotkinju..
    Tako da smo sad imali spreman pelin u frizideru vec neko vrijeme..samo se cekalo da me uhvati!

Sundi
    14. Srpanj 2017. 08:07

Maslacak31

blu5

Maslacak31

Ne,pelin kad krenes rodit vec! Moj muz procitao negdje da pelin pospjesuje i ubrzava porod…taman prije nego sto sam malu isla rodit..tako da ja to isprobala…i zbilja brzo rodila za prvorotkinju..
    Tako da smo sad imali spreman pelin u frizideru vec neko vrijeme..samo se cekalo da me uhvati!

Haha koja si ti legenda. Beba zbrise van od toga... lol

MalaRuzica
    14. Srpanj 2017. 08:13

Maslacak stvarno si legenda, a nista kupiti cu i ja pelin 😂
    Mrva sretno i neka i kod tebe bude brzo.

mrva2017
    14. Srpanj 2017. 08:19

MalaRuzica

Maslacak stvarno si legenda, a nista kupiti cu i ja pelin 😂
    Mrva sretno i neka i kod tebe bude brzo.

Moram prvo pelin uzet pa cu onda... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.