Cestitam Maslacak to je bilo stvarno brzo 😀
Ja sam uzela u kozmu kada je bila ona rasprodaja to to mama uloske, a ima u konzumu neki veliki paket ne znam koja je marka i kostaju oko 50 kn.Jedna mama koja je nedavno rodila drugo dijete mi je rekla da su joj ti bili odlicni i da ih ima i vise nego dovoljno, ali ja sam vec bila kupila ove.
Cestitam Maslacak, puse Luki!!!Blago ti se kako si brzo rodilaaaaa!Gustajte sada😘😘😘
Opaaaaaa..Maslacak i Luka su bome to obavili super ekspresno!
Cestitam mamici,bebacu pusa!
Kod mene je situacija alarmantna!
Dakle u 11 sati mi u sobu uleti ona odvratna zelena kobilica čega se ja bojim,budim muža da je ubije on nešto počne brojat i ode dalje spavat.
Odlazim u dnevni boravak jer mislim tamo neće doc kad ja pogledam a ona kroz ona harmonika vrata došla meni u dnevni...i od 11 do sad stojim š metlom u ruci i gledam šta ću i kako ću dok moj muž naravno SPAVA!
I onda sam se sjetila i mačku bacila u dnevni boravak pa ju je ona uhvatila a pas dovršio...HVALA BOGU!!!
eto sad je i mala u trbuhu podivljala...no super....hahahaa
Blago meni
Od svih životinja meni uleti to sranje i to baš kad trebam spavat
Sad ležim u krevetu konačno s upaljenom baterijom i gledam ima li još koji gdje haha
Kod mene je situacija alarmantna!
Dakle u 11 sati mi u sobu uleti ona odvratna zelena kobilica čega se ja bojim,budim muža da je ubije on nešto počne brojat i ode dalje spavat.
Odlazim u dnevni boravak jer mislim tamo neće doc kad ja pogledam a ona kroz ona harmonika vrata došla meni u dnevni…i od 11 do sad stojim š metlom u ruci i gledam šta ću i kako ću dok moj muž naravno SPAVA!
I onda sam se sjetila i mačku bacila u dnevni boravak pa ju je ona uhvatila a pas dovršio…HVALA BOGU!!!
eto sad je i mala u trbuhu podivljala…no super….hahahaa
Blago meni
Od svih životinja meni uleti to sranje i to baš kad trebam spavat
Ha ha ha...Legendo!😂😂😂😂😂😉
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Maslacak cestitam!!!😘
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011