Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Srpanj 2017. 21:51

Čestitam:-*

Aa zašto meni neće otvorit ??:-O

MalaRuzica
    13. Srpanj 2017. 21:58

Cestitam Maslacak to je bilo stvarno brzo 😀
    Ja sam uzela u kozmu kada je bila ona rasprodaja to to mama uloske, a ima u konzumu neki veliki paket ne znam koja je marka i kostaju oko 50 kn.Jedna mama koja je nedavno rodila drugo dijete mi je rekla da su joj ti bili odlicni i da ih ima i vise nego dovoljno, ali ja sam vec bila kupila ove.

• blu5
    13. Srpanj 2017. 22:23

Cestitam Maslacak, puse Luki!!!Blago ti se kako si brzo rodilaaaaa!Gustajte sada😘😘😘

• blu5
    13. Srpanj 2017. 22:28

I naravno cim budes mogla pisi kako je bilo na porodu😊

• summerchild
    13. Srpanj 2017. 22:30

Ni ja ne mogu tablicu otvorit :(

Taichi.St
    13. Srpanj 2017. 22:38

Opaaaaaa..Maslacak i Luka su bome to obavili super ekspresno!
    Cestitam mamici,bebacu pusa!

13. Srpanj 2017. 23:57

Kod mene je situacija alarmantna!
    Dakle u 11 sati mi u sobu uleti ona odvratna zelena kobilica čega se ja bojim,budim muža da je ubije on nešto počne brojat i ode dalje spavat.
    Odlazim u dnevni boravak jer mislim tamo neće doc kad ja pogledam a ona kroz ona harmonika vrata došla meni u dnevni...i od 11 do sad stojim š metlom u ruci i gledam šta ću i kako ću dok moj muž naravno SPAVA!
    I onda sam se sjetila i mačku bacila u dnevni boravak pa ju je ona uhvatila a pas dovršio...HVALA BOGU!!! 
    eto sad je i mala u trbuhu podivljala...no super....hahahaa
    Blago meni 
    Od svih životinja meni uleti to sranje i to baš kad trebam spavat 

13. Srpanj 2017. 23:59

Sad ležim u krevetu konačno s upaljenom baterijom i gledam ima li još koji gdje haha 

mamika3
    14. Srpanj 2017. 01:02

ValentinaA

Kod mene je situacija alarmantna!
    Dakle u 11 sati mi u sobu uleti ona odvratna zelena kobilica čega se ja bojim,budim muža da je ubije on nešto počne brojat i ode dalje spavat.
    Odlazim u dnevni boravak jer mislim tamo neće doc kad ja pogledam a ona kroz ona harmonika vrata došla meni u dnevni…i od 11 do sad stojim š metlom u ruci i gledam šta ću i kako ću dok moj muž naravno SPAVA!
    I onda sam se sjetila i mačku bacila u dnevni boravak pa ju je ona uhvatila a pas dovršio…HVALA BOGU!!!
    eto sad je i mala u trbuhu podivljala…no super….hahahaa
    Blago meni
    Od svih životinja meni uleti to sranje i to baš kad trebam spavat

Ha ha ha...Legendo!😂😂😂😂😂😉

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    14. Srpanj 2017. 01:09

Maslacak cestitam!!!😘

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.