Tmr28, u kojem si tjednu?
Mi ako sutra cujemo srceko, za Bozic govorimo mojima :)
Tmr28, u kojem si tjednu?
Mi ako sutra cujemo srceko, za Bozic govorimo mojima :)
danas 11 tjedana.... a sutra idemo na uzv tak da ćemo imat i noviju slikicu
Mamika slazem se s tobom. Obožavam onaj mir onako na Badnjak i cijelu tu atmosferu. Kolacici na stolu i fino sjednes na kauc, skuhas muzicu kavicu i uzivate. Mi inače uvijek čekamo ponoc i onda malo pripremimo neki pladanj tek toliko da se pocastimo nakon cijelog dana posta hehe
Mamika slazem se s tobom. Obožavam onaj mir onako na Badnjak i cijelu tu atmosferu. Kolacici na stolu i fino sjednes na kauc, skuhas muzicu kavicu i uzivate. Mi inače uvijek čekamo ponoc i onda malo pripremimo neki pladanj tek toliko da se pocastimo nakon cijelog dana posta hehe
Hahahha...
Tako i mi Pandica!

Jednom sam uzela malo kolaca pa me muz spotao,kak me nije sram ,kaj se ne mogu strpit...Al fakat malo je bilo!😶
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Ma bozic mi je najljepsi blagdan
Vecinom odemo na polnocku i cim doma dodemo navalimo na odojak i francusku salatu haha..
Mamika3 kazes da volis uzivat u mirisu bora...svake godine smo imali zivi bor i bas kuca mirisi i sve mi nekako jos vise zraci tom predivnom atmosferom i mirom i neznam ni ja, a ove godine smo za tu uzeli plasticni bor,al znam kad dodemo u zg da ce biti zivi bor pa me to tjesi haha...
Tmr28 to ce biti predivnooo ono kad kazes svima dok su na okupu
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji