Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Danijela+
    20. Prosinac 2016. 17:11

LittleG  Prekrasne vijesti cestitam od srca

Tmr joj kak je to lijepo, svima ce biti na veselje 

Teta5 sretno sutra 

Ja na zalost ovaj Bozic i Ng i moj rodjendan (koji mi je odmah iza Ng) nista.... 

Putujem muzu u petak  (dobila sam zeleno svjetlo od gin), a obzirom da se on tek nedavno preselio u drugu drzavu u tom stanu nema nista... Bozicni ukrasi su u Zg... 
    Da kupujemo tamo iznova sve je previse preskupo

Bit ce Bozic bez bora, obitelji i prijatelja al bar cemo biti zajedno ... tako je ispalo ove godine, na zalost on ne moze dobiti godisnji da dodje kuci....

Inace obozavam ovo vrijeme i obozavam kitit bor i kupovat poklone i kolace i obitelj i druzenja i sve .... 

Definitivno najljepsi blagdan 

MalaRuzica
    20. Prosinac 2016. 17:21

Drage mame, trudna sam osam tjedana, prvo sam pisala na temi vitamini, jer od kada sam ih pocela piti imala sam uzasne mucnine, u dogovoru sa gin sada pijem samo folnu, i dalje mi je muka ali nije strasno.Danas sam dobila nalaze od krvi i pise da mi je anti toxo igg pozitivan, sve drugo je negativno.Iskreno nemam pojima sta to znaci, i ne pise vrijednost vec samo pozitivno, sutra sam narucena kod gin., pa cu vise znati, jel koja od vas imala takav nalaz?

Mamicaaa
    20. Prosinac 2016. 17:45

Danijela+  mogu mislit da ti je zao zbog toga kakva je situacija,al najbitnije da budete zajedno i da skupa s veseljem proslavite blagdane..ne mora to biti nesto previse kao inace, al napravite si mali ugodaj...jedan uskrs moj dragi je bio sam tu i to mi je bilo jako tesko tako da on pored sebe nit  je imao kakav ugodaj nit ikoga pored sebe...nadam se da sam ti bar malo olaksala jer bar cete biti zajedno, a blagdana ce jos puno biti tako da stignete to sve nadoknaditi 
    MalaRuzica cestitam na trudnoci!! A netko od cura ce ti mozda znat objasniti i reci ja neznam,ako nista drugo budes nam javila stra sta gin kaze..

• Danijela+
    20. Prosinac 2016. 18:22

Mamicaaa hvala ti puno 
    Imas pravo, samo eto malo mi je tesko al proci ce... Znas kako je i zato nisam htjela da bude sam Ali kako si rekla bit ce jos Bozica 

Malaruzica takodjer cestitam ali isto ne znam sta bi to znacilo Na netu pise da se radi o nekakvoj infekciji ali ima raznih napisa na tu temu... Svakako ce ti gin ipal znati najbolje reci.
    Sretno

Mamicaaa
    20. Prosinac 2016. 19:03

Ma nema na cemu i znam da ti je tesko jer eto u slicnoj situaciji sam bila al vas dvoje bar necete biti odvojeni za blagdane  

MalaRuzica
    20. Prosinac 2016. 19:06

Hvala vam, zbog nesporazuma mi je pregled pomaknut na utorak, ali mi je sestra rekla da to moze cekati da se nista nece dogoditi.Pa se nadam da je tako.

20. Prosinac 2016. 19:42

Ja osobno ne volim plastične borove.. to mi je tako, ne znam.. nije mi to to kad nema onog mirisa.. :) 

Danijela znam kako ti je :/ ja sam također sa muzem u drugoj državi i ovo je prvi bozic da nisam sa svojima. Bilo je dana kad sam samo plakala jer mi jako teško to pada. I koliko god sad tu isto pripremam i kolace i sve nije mi to to iako je i on sad moja obitelj ali eto.. mora se tako .. 

MalaRuzica cestitam ti i dobro dosla :) javi nam se svakako nakon pregleda :)

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Mamicaaa
    20. Prosinac 2016. 20:23

Ah ni ja i ovo mi je prvi plasticni bor..razmisljam da kupim borovo etericno ulje pa da napravim lazni miris kad vec imam lazni bor haha..
     Cure moje moramo se navikavat da nece vise sve biti isto i da se nekih stvari moramo odreci..eh taj zivot u tudini a svi misle da nam je lako..
    Pandice tebi sam vec rekla da smo puno svadbi,prvih pricesti itd od bliznjih propustili a inace nam je to pod obavezno, a tako ce bit i ove god jer opet ne mozemo...pa kak da idem pocetkom 3 mj pa krajem 3mj pa sredinom 4mj i jos cu tad biti u vecoj trudnoci..zao mi je al sta je tu je..

20. Prosinac 2016. 20:30

Danijela+, hvala! Javim se sutra nakon pregleda, tek popodne imam..

• Danijela+
    20. Prosinac 2016. 22:01

Da biti odvojen od obitelji i prijatelja stvarno nije lako... 
    Pogotovo za blagdane... Tek cu osjetit kako je to tesko i kako je vama bilo
    I kad ne znas nikog tamo gdje jesi, ne poznajes ni jezik ni nista... 

Ja idem sad na 3 tj... ali najmeravam rodit u RH jer bih tamo bila sama nakon poroda (ok muz je tamo, ali on radi po cijele dane.. pa na zalost ko da i nije...)
    Odlucila sam biti ovdje dok beba me navrsi 4 mj, a onda idem k njemu.. 

Iskreno nije mi svejedno... 
    Ali nekad bas i nemamo izbora

I ja sam mislia da je lako i lijepo zivjeti vani, eto dok nisam na svojoj kozi osjetila A sta je najgore jos i nisam.. tek budem 

Sad je najvaznije da smo svi zdravi, da su nase bebice dobro, a sve ostalo cemo nekako
    Imamo se cemu veseliti 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.