A pocetak je najgori i najtezi..stvarno se trebas truditi i boriti da ti bude dobro i vremena da se prilagodis na drugaciji zivot...ima to sve svojih prednosti i mana,al bolje je nego u hrv...samo trebas biti strpljiv i uporan pa ti i vani postane okej,a naviknes se da prijatelje i obitelj vidis par puta godisnje..uglavnom bez brige
Sve mi je jasno. Meni ce biti eto 9mj u komadu kako necu ici kuci. Mislili smo za uskrs ali je uskrs na godinu kasno i ja cu biti skoro pred porod i ne zelim riskirati.
Iako sama sam odabrala doci ovdje voditi trudnocu i ovdje roditi jer su doktori i cijelo zdravstvo daleko bolji i sto se toga tice nisam nimalo pozalila.
Tesko mi je ali znam da to sve radim za svoje dijete i znam da nece uvijek bit tako.
Hvala Bogu imamo se cemu veseliti i kad nam stignu bebice sve ce pasti na drugo mjesto i samo cemo oko njih brinuti :)
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Ej cure,meni danas opet zlo,i to jos gore nego inace,povracam od jutra.
Mono,ima kakvih vijesti?
Hey
Maslacak i cure,
Pustili su me doma dns. Beta je 18000 sto znaci da je narasla samo 4000 sto je i dalje nedovoljno.
Maloprije sam primjetila crveni iscjedak, bas krv, nema tog puno ali dovoljno je.
Znam da jednostavno ova cijela situacija nije dobra i da je vjerovatno spontani krenuo.
Necu kukati, idemo dalje i nadamo se iducem putu da ce sve biti ok.
U petak opet idem na uzv, necu dolaziti prije osim ako ne budem imala jake bolove i krvarenje
Mono,bas mi je zao,ja se nadala da mozda ipak bude sve ok. Malo se odmori preko blagdana,opusti...i mozete u nove pobjede! Jednom mora uspijet! Ja se nadam da cete vec od prve,i da cete ubrzo imat malu strucicu u rukama. Nedaj se draga..
Sto te ne ubije,to te ojaca.
Hvala Maslacak :)
Samo jos valjda treba obaviti kiretažu, ne vjerujem da ce se sve prirodno očistiti.
Cujemo se svakakooooo
Veliki pozzz
Haj drage cure, evo da se i ja javim nakon tjedan dana. Išli smo na put u inozemstvo za vikend i moram priznati da me to dosta izmorilo makar smo putovali avionom. Inače bebitos raste, trbuh mi je preko vikenda naočigled narasao tako da si postajem malo smješna!
Čitala sam što se dogodilo s LittleG, stvarno prekrasni božićni poklon! Jako dirljivo!
Slažem se sa svima vama, Božić je stvarno najljepši blagdan, samo je nekako prebrzo došao, uopće nemam dojam da je za 4 dana tu! Jučer sam ispekla čokoladne keksiće, još čupavce i rafaelo, i to je to! ne treba pretjerivati!
Nove cure dobrodošle! Btw. nama je sutra 17 tjedana
Sortiraj odgovore
Najstariji