Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Prosinac 2016. 20:34

Cureee, evo mene s odlicnim vijestima! Bila sam na pregledu, bebica je tu, ima 3 mm i SRCEKO KUCA! Dragi i ja smo presretni, odusevljeni! Saljem vam svima puse :-* :-*

22. Prosinac 2016. 05:59

Teta5 

Sve mogu u Onome koji me jača <3

22. Prosinac 2016. 06:26

Mamika3, po ZM sam jucer bila 8+0, ali po velicini ploda 6. tjedan, doktor mi nije rekao tocno u dan.
    Neznam dal ce se on voditi po ZM, al ja ne racunam tako jer imam duge cikluse i kasno mi je bila ovulacija, pa vjerujem da su ta 3 mm u redu :)
    Kontrola je za 4 tjedna pa ce mi tad vjv izracunati termin.
    Sad cemo reci samo mojim roditeljima, nitko osim sestre jos nezna ;)

• blu5
    22. Prosinac 2016. 08:57

Jutro cure!
    Mono1111 baš mi je žao, nadam se da će ipak otići samo od sebe ako tako mora biti... Teta5 čestitam, predivna vijest! Maslačak, ah te mučnine!A valjda bi trebalo to brzo proći, drž se! PŠto se tiče Božića, mi sinoć okitili bor. Kolače nikakve ne radim jer od muža mama sve napravi, tako da nemam potrebe. Meni je ovo drugi Božić zaredom kako mi muža nema, na brodu je..Al šta ćeš, život je takav..Guštat ćemo kad se vrati. Ja sam sada 11+6, dakle prvo tromj. iza mene još malo, al osjećam se super!Prošle nesanice, manje sam umorna, sada treba uživati. Jučer bila vadit krv za krvnu grupu i Rh, pregled u gin. 27.12.

22. Prosinac 2016. 09:19

I ja imam UZV 27.12. Možda ću saznati spol.

22. Prosinac 2016. 09:31

Mamika3, pa jucer mi je gin potvrdio trudnocu! Hahahahaha :D

• blu5
    22. Prosinac 2016. 09:39

Lagertha, koji si ti tjeda? Možda si napisala, sorry nisam vdiila. Meni će biti prerano za spol

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.