I pokloncice jos moram kupit.
I pokloncice jos moram kupit.
Uf. Da i to me čeka. Kupila sam samo 1. Još trebam 4.

Ja sam prosli tjedan bila u potrazi za poklonima i skoro sve smo rijesili..ostali svekar i svekrva a njima stvarno neznam sto bih..bor cu u petak kitit..rasporedila sam si svaki dan po nesto tako da mi ne bude stresno haha..
Ja sam prosli tjedan bila u potrazi za poklonima i skoro sve smo rijesili..ostali svekar i svekrva a njima stvarno neznam sto bih..bor cu u petak kitit..rasporedila sam si svaki dan po nesto tako da mi ne bude stresno haha..
Ja obožavam kititi bor :-) Ove godine sam kupila mali u tegli i nadam se da ćemo ga imati još par godina pa da ćemo ga onda negdje posaditi u šumi. <3
Evo kod mene kolacici upravo u tijeku pa rekoh da malo vidim sto se prica po forumu kad i ono i ovdje bozic :) pecem keksice a bit ce jos i torta Sacher i nesto kao Rafaelo kuglice. A bor tradicionalno kitimo za Badnjak. I da, muz sprema rucak za bozic tako da sam toga postedena :)
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Uf kolko priče o hrani da sam odmah ogladnila hihihihiihi ja sam rekla da ove godine neću peć kolače jer se uvijek vuku po stanu i posuše a svi koji dođu donesu svoje kolače...ja još imam i rođendan 26.12.pa mi je svake godine udarno...a ove godine ćemo okupit baš sve da svima odjednom kažemo da čekamo bebicu
Tmr28 ajoooooj, kako ce to biti prekrasno :)))
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Tmr28 super! Svi ce imati razloga za slavlje. Mi isto kupujemo djeci,a nasi roditelji dobe kalendar sa slicicama od male...al moram nesto i muzicu kupit..da se oduzim za ovo vrijeme kaj mi je mucno..zbilja mi puno pomagao.
Tmr28...super ideja!Bit ce vam prekrasno!Jooooj,pa kak je to meni lijepo!Ma predivno!Jedva cekam i Badnjak i Bozic!Na Badnjak volim,kad je sve gotovo,samo sjesti i uzivati u mirisu bora i pogledu na lampice-prigusim svjetla!Mi volimo velike borove,a nemamo sad nesto pretjerano mjesta pa smo ga mislili staviti na balkon!Onda sam se odmah predomislila,ma nema sanse da ga nemam unutra!Rekoh,jos se mogu provlaciti,nemam veliki trbub!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Tmr28 super! Svi ce imati razloga za slavlje. Mi isto kupujemo djeci,a nasi roditelji dobe kalendar sa slicicama od male…al moram nesto i muzicu kupit..da se oduzim za ovo vrijeme kaj mi je mucno..zbilja mi puno pomagao.
Ja sam svom dragom kupila sat Svidio mi se pa sam bila oduševljena. Nisam mogla izdržati do Božića da mu ga poklonim (no bila nam je i godišnjica pa sam onda na taj dan)

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji