Ja sam prosli tjedan bila u potrazi za poklonima i skoro sve smo rijesili..ostali svekar i svekrva a njima stvarno neznam sto bih..bor cu u petak kitit..rasporedila sam si svaki dan po nesto tako da mi ne bude stresno haha..
Evo kod mene kolacici upravo u tijeku pa rekoh da malo vidim sto se prica po forumu kad i ono i ovdje bozic :) pecem keksice a bit ce jos i torta Sacher i nesto kao Rafaelo kuglice. A bor tradicionalno kitimo za Badnjak. I da, muz sprema rucak za bozic tako da sam toga postedena :)
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Uf kolko priče o hrani da sam odmah ogladnila hihihihiihi ja sam rekla da ove godine neću peć kolače jer se uvijek vuku po stanu i posuše a svi koji dođu donesu svoje kolače...ja još imam i rođendan 26.12.pa mi je svake godine udarno...a ove godine ćemo okupit baš sve da svima odjednom kažemo da čekamo bebicu
Tmr28 ajoooooj, kako ce to biti prekrasno :)))
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Tmr28 super! Svi ce imati razloga za slavlje. Mi isto kupujemo djeci,a nasi roditelji dobe kalendar sa slicicama od male...al moram nesto i muzicu kupit..da se oduzim za ovo vrijeme kaj mi je mucno..zbilja mi puno pomagao.
Sortiraj odgovore
Najstariji