LittleG,
Stvarno mi jr iskreno drago radi tebe.
Samo polako i sve ce biti ok.
Mary,
Ja sam vec to dva puta prosla i moram biti realna, mislim ne da moram nego tako osjecam.
A i jednostavno osjecam da to nije u redu.
Ne znam...vidjeti cemo kroz koji dan.
Meni bi cudo bilo da izbjegnem kiretažu i da se sve samo ocisti ako nije u redu...
LittleG drago mi je zbog tebe i zelim ti svu srecu
Ii nadam se da ce nam Mona isto dozivjeti cudo i da ce sve biti okej!!
LittleG bas si mi uljepsala dan. Puno pusa i cuvaj se.
A Mono mozda se i tu nekaj dogodi ipak je ovo obzicni tjedan
Ja danas idem kod ginekologa, a kak je moja trudnoca sa PCOSOM malo cudo malo me hvata panika...
Stlano se proucavam te me boli ovo te me boli ono, te mi curi krv iz nosa, te me pika jajnik ljevi, grozna sam...
Jutro curke!
LittleG,prekrasne vijesti!
Mono,ima nas tu koje se nadamo za tebe.
Jeste vec pocele s pripremama za Bozic? Ideje za kolacice? Meni ovo prva godina da nisam ni kucu okitila...ali jucer mi je bilo malo bolje,pa ako danas nastavim bez mucnina,mislim da cu navecer radit breskvice..i malo bozicnog duha stavit po kuci..
Jutro maslacak!
Ako pos pripreme mislis kupnja kuglica i tako tih stvarcica to sam vec obavila..u cetvrtak budem radila cokoladni kolac i cheescake od nutelle,ostalo ce svekrva i sogica jer bas za badnjak idemo doma.. :)
Ja sam si uzela u peak GO. Ai trebat ce mi jer sam jucer zaspala na poslu
Inace bor je spreman i nakicen. Još kolaci u petak i to je to. Krenual bih ranije ali poznajuci moje doma mogli bi mi sve pojest do Bozica..
Baš lijepe vijesti. Još Mono!!! Sretno!!!
Isto sam okitila bor (još u nedjelju) jer nas nema od Badnjaka do Nove godine doma pa da ipak malo uživam u Božiću. Kolače neću ni praviti Zamolila sam mamu da mi napravi svoje rafaelo kuglice jer su prefine i baš mi se jedu.
Ma ja cu pomalo,neda mi se ostavit sve za zadnji dan,a i nemogu radi male cijeli dan pec kolace..na badnjak samo radim francusku i kitimo bor.
A ove godine mi je purica prevelika za pecnicu,pa cemo ju dat negdje pec. Inace su svi kod nas na Bozicnom rucku,tako da mi ostaje samo skuhat juhicu.
Sortiraj odgovore
Najstariji