Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamika3
    19. Prosinac 2016. 18:43

Mono,zao mi je,razumijem da si izgubila nadu,al i Mary je imala beznadnu situaciju pa je bilo ok!plod se malo poceo nazirati,prije tri dana ga nije uopce bilo....znaci da se nesto dogadja!A sta se tice bete,ja ju nisam nikad vadila,nije bilo potrebe,ali zar ona bas mora biti poduplana u tocan broj?Ne znam bas,mozda imas takav slucaj da ti beta odudara od zadanih vrijedmosti!Evo,ajde,ako ti nemas vise snage za nadanje nadat cu se ja umjesto tebe!Do zadnjeg trena!😉

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mono1111
    19. Prosinac 2016. 19:47

Cure, hvala na podrsci :)

Ja bi cekala jos tjednima ako je potrebno, nije stvar toga.
    Nego kada znam da se beta ne dupla pravilno. Do sada mi je rasla savrseno, i sad odjedanput nije se poduplala niti nakon 5 dana, to je znak da nesto nije u redu.
    Druga stvar je ta da i dalje i jos jaceg intenziteta imam taj smeđi iscjedak.
    Imala sam isti takav u prosloh T koja je zavrsila isto spontanim pa iz iskustva znam da to nije u redu i da taj iscjedak ne bi trebao biti prisutan svo ovo vrijeme.

Naravno da mi je jasno da se prije 4 dana nije ni vidjela niŽV, a dns se vidi i ŽV i naznake crl  a prosli tjedan su me htjeli slati na operaciju radi navodne vanmatericne.
    Vjerujem da se cuda događaju, makar nisam doživjela čudo u ovom slucaju ali ovdje su prisutne neke cinjenice koje ne mogu ignorirati, pogotovo zato jer mi je poznato iz prijasnjeg iskustva.

Također znam da treba misliti pozitivno, jer pozitivne misli imaju pozitivan ishod, ali toliko me strah tog razocaranja, makar sam sd toliko puta razocarala da sam se valjda navikla vec na razocaranje.

Ne znam, sto bude, bude.
    Sad cekam ili da krene spontani ili da se dogodi cudo !

LittleG
    19. Prosinac 2016. 21:10

Meni se dogodilo nešto potpuno neočekivano. Moje Božićno čudo. Bila sam danas na kontroli uzv da vidi je li što zaostalo. Gleda ona, gleda i kaže vidim gestacijsku...Ali vidim još nešto. BEBU!!!!! 
    Bebu kojoj kuca srce koja je duga 1.6cm, koja odgovara dobi 7+6....iako sam 7+2....nikome ništa nije jasno....ni ona beta ni ovaj nalaz....Ali kao da je bitno beba je tu. Živa. Otvorila sam bolovanje kod primarnog ginekologa, otvorila službeno knjižicu, dobila Duphaston 2x1 i sada se nadam najboljem. Od petka nisam primijetila krv, danas malo svijtlosmeđkaste sluzi no to pripisujem što su me gledali na 2 uzv vaginalno, vaginalno pregledali...malo me nešto bolucka, ali to je sada vjerojatno psiha. U strahu su velike oči. Ja se bojim radovati, ali opet mislim ovo je čudo Božje, upalila sam svijeću i molim se i nadam najboljem.

19. Prosinac 2016. 21:40

LittleG, prekrasne vijesti! Bas mi je drago zbog tebe, sad se samo cuvaj i sve ce biti dobro :-*

mono1111
    19. Prosinac 2016. 21:46

LittleG,
    Kao prvo želim ti sve najboljeee!!!!!!
    Kao drugo, sigurno su u labosu pogrijesili, jer cim je GV u maternica dosta je visoka beta, ibeta je jos uvijek prisutna.

Daj mi reci, tko te pregledao i rekao da ploda vise nema nego samo GV? Ta ista dokt.???

Stvarno ne znam sto bi ti rekla, to je stvarno cudo ali def.mislim da su ti u labosu pogriješili !!!

Da li si imala kakav hematom koji je prokrvario? Da li su ti rekli sto?? 
    Koliko si prokrvarila? Dokt.ti je bas rekla da je ostala prazna GV??

LittleG
    19. Prosinac 2016. 21:53

Drage hvala na čestitkama ja se i dalje bojim veseliti. Ista dr me gledala u petak i primila me. rekla da u vrećici nema odjeka. Ja danas istoj toj dođem na kontrolu i ona ga vidi. Pošalje me mom gin. Vidi i ona, kaže ne vidi nikakav hematom možda malko neke slobodne tekućine. Ali neka pijem Duphaston za svaki slučaj. A u petak sam bila na wc kao obilna menstruacija. No nakon toga uložak čist. Nadam se da je to to što se tiče stresa za jednu trudnoću i da smo sada ok.

Mary36
    19. Prosinac 2016. 23:04

Joj cure toliko se nadam da će i vaše trudnoće ispasti kao i moja i da čemo imati dva Božićna čuda!  
    Ovo što se dogodilo LittleG je stvarno čudesno, živi dokaz da uvijek postoji nada. I krvarenje, pa bebe nije bilo i sad je tu, nevjerojatno! Baš lijepa vijest!

20. Prosinac 2016. 06:24

LittleG ajmee, najezila sam se dok sam citala. Ovo je stvarno bozje cudo. Podario ti je najveću sreću :) Jako mi je drago zbog tebe. Oprosti ako sam možda negdje preskočila u postu ali jel' te vec naručila za iduci pregled ?

Sve mogu u Onome koji me jača <3

LittleG
    20. Prosinac 2016. 06:31

Idući pregled 16.1. Ja ne mogu vjerovati, ni spavati, sva sam u šoku, nevjerici, sreći, nadama, iščekivanju, strahovima... Ludi mix emocija

LittleG
    20. Prosinac 2016. 06:31

Idući pregled 16.1. Ja ne mogu vjerovati, ni spavati, sva sam u šoku, nevjerici, sreći, nadama, iščekivanju, strahovima... Ludi mix emocija

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.