Cestitam Bebusko na bebici 😀, zelim vam brzi oporavak.Joj dugo je to trajalo.
Priprema se tijelo za porod..pokusaj prodisat te kontrakcije ko da su pravi trud,to ti je dobra vjezba za porod
Da tako i radim :) priprema se da, bas sam danas pricala sa doktoricom i rekla joj koliko me ubijaju kukovi i prepone pa je rekla kako je to odlicno jer cu lakse roditi jer se sve priprema pa eto nadam se da je tako :)
Bebusko@2017
Cestitam na bebici i to si vjerojatno dobila epiduralnu pa uzivala heheheh super porod odlicno! Ja se nadam dobar dio svojih trudova kad krenu doma prodisat i zabit glavu u jastuk i psovat ahhaah :)
"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕
Čestitke Bebusko!Namucila si se bome,nije bas glatko i brzo islo,al super da je sve dobro proslo i da ste i ti i beba dobro
Bravo Bebusko, super je to.Svakako iza tebe je😊Ja se jedva cekam rijesit trbuba jer se osjecam.ko nasukani kit!Za okrenit se u krevetu se triban pomolit prije majke mi.Vrucina svakako ne pomaze.Bebusko u cemu ti je beba izisla iz bolnice?Jbt ne znam uopce sta ponit za izlazak...mislim bit ce 35 stupnjeva...
lilith hvala :D otislo mi u spam pa nisam odmah vidjela .. Brzo bi ti migla roditi kako mi se cini :D samo neka kratko traje i bude sve uredu ..
Joj koma je dan, a ja sam danas puno radila, pa su mi noge natekle da mislim ne mogu vise...
e prvi put da mi bilo ljeno kaciti robu sa stipaljkama i evo sada stigao neki vjetar xD bas me zanima sta ce me sutra docekati
Ima li koga?
Evo ja ne mogu spavat,em je vruće,em me leđa bole i trbuh jer se ona vrti...ma luda sam i sad još pas dođe na krevet glodat neku svoju kost
Eto mene 😥 ni ja ne mogu spavati vec sam se digla 4x, sada si razmisljam da si idem pojesti breskvu, bas mi je vruce.I meni su jucer naotekle noge i jos uvijek nisu splasnule 😣
Reci mu da ide negdje drugdje ju glodati 😂
Evo i mene, sanjala neke gluposti. Sad naravno i wc. Nije toliko vruće kod nas, ležim budna i blejim kroz otvoreni prozor
Eto nas vec tri 😀
Uz to sta su mi noge naotekle jos me i bole.Nadam se da ce ovih 13 dana brzo proci.
Eh da, mene isto bole, zapravo više kao oko gležnjeva, sad sam skontala kada sam išla do wc da mi nije baš puno bolje od jučer. Mislila sam, hajde previše sam jučer bila na nogama. Proći će do ujutro. Ali nije.
Sortiraj odgovore
Najstariji