Nisam popucala ,samo me maleni ogrebao nezgodno pa su mi stavili dva punta.Procjena tezine bila tocna ,3700 😉😉😉
Cestitam Bebusko na bebici 😀, zelim vam brzi oporavak.Joj dugo je to trajalo.
Priprema se tijelo za porod..pokusaj prodisat te kontrakcije ko da su pravi trud,to ti je dobra vjezba za porod
Da tako i radim :) priprema se da, bas sam danas pricala sa doktoricom i rekla joj koliko me ubijaju kukovi i prepone pa je rekla kako je to odlicno jer cu lakse roditi jer se sve priprema pa eto nadam se da je tako :)
Bebusko@2017
Cestitam na bebici i to si vjerojatno dobila epiduralnu pa uzivala heheheh super porod odlicno! Ja se nadam dobar dio svojih trudova kad krenu doma prodisat i zabit glavu u jastuk i psovat ahhaah :)
"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕
Čestitke Bebusko!Namucila si se bome,nije bas glatko i brzo islo,al super da je sve dobro proslo i da ste i ti i beba dobro
Bravo Bebusko, super je to.Svakako iza tebe je😊Ja se jedva cekam rijesit trbuba jer se osjecam.ko nasukani kit!Za okrenit se u krevetu se triban pomolit prije majke mi.Vrucina svakako ne pomaze.Bebusko u cemu ti je beba izisla iz bolnice?Jbt ne znam uopce sta ponit za izlazak...mislim bit ce 35 stupnjeva...

lilith hvala :D otislo mi u spam pa nisam odmah vidjela .. Brzo bi ti migla roditi kako mi se cini :D samo neka kratko traje i bude sve uredu ..
Joj koma je dan, a ja sam danas puno radila, pa su mi noge natekle da mislim ne mogu vise...
e prvi put da mi bilo ljeno kaciti robu sa stipaljkama i evo sada stigao neki vjetar xD bas me zanima sta ce me sutra docekati

Ima li koga?
Evo ja ne mogu spavat,em je vruće,em me leđa bole i trbuh jer se ona vrti...ma luda sam i sad još pas dođe na krevet glodat neku svoju kost
Eto mene 😥 ni ja ne mogu spavati vec sam se digla 4x, sada si razmisljam da si idem pojesti breskvu, bas mi je vruce.I meni su jucer naotekle noge i jos uvijek nisu splasnule 😣
Reci mu da ide negdje drugdje ju glodati 😂
Evo i mene, sanjala neke gluposti. Sad naravno i wc. Nije toliko vruće kod nas, ležim budna i blejim kroz otvoreni prozor

Eto nas vec tri 😀
Uz to sta su mi noge naotekle jos me i bole.Nadam se da ce ovih 13 dana brzo proci.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji