Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LilithMordant
    09. Srpanj 2017. 10:08

Ponekad imam osjecaj da sam zauvijek trudna hahah 😂😂 

"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕

• prvidalmatinac
    09. Srpanj 2017. 10:42

Ma meni se vise s nikim od mojih ni ne prica.svi samo kad ce, koda im ja znam dat odgovor. 

donna83
    09. Srpanj 2017. 10:51

Stvarno smo sve zaglibile. Toliko i o tome da se djeca ljeti rađaju prije termina 😏

donna83
    09. Srpanj 2017. 10:53

Mrva, iscjedak bi trebao biti normalna stvar. Al ja sam uvijek za to da je bolje provjeriti ako te brine...

LilithMordant
    09. Srpanj 2017. 10:56

A ta ispitivanja kad ce?! Jel krenulo?! Jeei vise rodila?! Oguglavam ne mogu vise... Ma vraga se ljeti ranijw radaju pametne bebe nece van na sparinu i vrucinu pa se unutra brćkaju 😂😂

mrva2017
    09. Srpanj 2017. 11:00

donna83

Mrva, iscjedak bi trebao biti normalna stvar. Al ja sam uvijek za to da je bolje provjeriti ako te brine…

Ma ne znam ni sama... ako ce se pojacati tokom dana zvati cu u Petrovu.. di god citam svudje pise da je to u 9.mj normalno... 

OhSoBoho
    09. Srpanj 2017. 11:07

Jutro curke, vidim, ovdje neki zastoj?
    Ja stalno nes skicam tu a ovdje nis novog :)

MalaRuzica
    09. Srpanj 2017. 11:08

ValentinaA jel pijes donat, mislim da on stvarno pomaze kod probave.Napokon su mi noge splasnule.

manuela
    09. Srpanj 2017. 11:12

ja se Nadan da ce moja beba pricekat do cetvrtka kad mi je pregled pa cemo vidit sve, Ali pocelo mi je dole u vaðajni ka neki grcici, vecinon kad san Na nogama Ili se sagnen, pa moze li se osjetit to otvaranje Ili je to nesto drugo u pitanju?

LilithMordant
    09. Srpanj 2017. 11:50

manuela

ja se Nadan da ce moja beba pricekat do cetvrtka kad mi je pregled pa cemo vidit sve, Ali pocelo mi je dole u vaðajni ka neki grcici, vecinon kad san Na nogama Ili se sagnen, pa moze li se osjetit to otvaranje Ili je to nesto drugo u pitanju?

Pa ja ne znam vise, mene isto to stalno probada i bas je neugodno a eto isto sam otvorena vec dva tjedna jedan prst :/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.