Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • prvidalmatinac
    09. Srpanj 2017. 11:50

manuela

ja se Nadan da ce moja beba pricekat do cetvrtka kad mi je pregled pa cemo vidit sve, Ali pocelo mi je dole u vaðajni ka neki grcici, vecinon kad san Na nogama Ili se sagnen, pa moze li se osjetit to otvaranje Ili je to nesto drugo u pitanju?

Sve je to normalno , i kontrakcije i pritisak u vadajni i grcici i krvuckanja poslije pregleda... siri se maternica i priprema za porod . 

• prvidalmatinac
    09. Srpanj 2017. 11:52

LilithMordant

manuela

ja se Nadan da ce moja beba pricekat do cetvrtka kad mi je pregled pa cemo vidit sve, Ali pocelo mi je dole u vaðajni ka neki grcici, vecinon kad san Na nogama Ili se sagnen, pa moze li se osjetit to otvaranje Ili je to nesto drugo u pitanju?

Pa ja ne znam vise, mene isto to stalno probada i bas je neugodno a eto isto sam otvorena vec dva tjedna jedan prst :/

Nista to , normalno je sve to. I ima smisla ti pripremni bolovi za porodaj.zamisli da nas sve te tegobe i bolovi zdesu odjednom auuuu..i ja sam ima 3 tjedna 1 prst :/

LilithMordant
    09. Srpanj 2017. 12:23

Prvidalmatinac pa je bolje tako postepeno nego sve odjednom poludile bi ehheh :) evo moja štuca toliko vec 20 min da mi cijeli trbuh poskakuje haha. Ma samo neka se tijelo priprema nemam ja nista protiv samo bi eto voljela rodit 😂😂

"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕

manuela
    09. Srpanj 2017. 13:42

ma znan I ja da je sve to normalno al muz mi radi Jos slj tj pa ide Na godisnji a ja sama kuci vecinu vrimena pa nebi bas volila da me uvati dok njega nema 😁 pa se Nadan da ti grcevi ne znace otvaranje haha

Lalla1212
    09. Srpanj 2017. 14:29

Drage mame kojima je termin blizu, nama je 17dana. Gdje osjecate stucanje bebica? Zadnjih par tj sam ju osjecala jako nisko, a danas se opet izbocila sa strane ispod rebara i tamo ju osjecam kako stuca.... Iskreno, jedva cekam utorak i pregled da vise znam dal se ova moja okrenula ili nije....

MalaRuzica
    09. Srpanj 2017. 15:00

Lalla1212

Drage mame kojima je termin blizu, nama je 17dana. Gdje osjecate stucanje bebica? Zadnjih par tj sam ju osjecala jako nisko, a danas se opet izbocila sa strane ispod rebara i tamo ju osjecam kako stuca…. Iskreno, jedva cekam utorak i pregled da vise znam dal se ova moja okrenula ili nije….

Meni je jos 12 dana, i imam isti problem ko manuela jer mi je muz na terenu, u petak dolazi i ide na god. pa se nadam da nece prije, jer sam trenutacno sama, ali isto ne bi zeljela niti da kasni.Ali za sada ne osjecam nikakve promjene koje bi vodile do toga, a i u pon.  sam bila skroz zatvorena.
    Moja je beba dobro okrenuta, i ja nisam uopce osjecala stucanje, u zadnje vrijeme sam pocela, danas je to bilo negdje kod desnog jajnika, valjda je onda tu glavica, iako sam si ja mislila da treba biti na sredini.

donna83
    09. Srpanj 2017. 15:11

Ne brinite cure za stucanje. Ja sam stalno drugdje osjećala i danas još uvijek nekad osjetim nisko, a nekad po boku ili tako negdje, ali evo sad već često idem na preglede i beba je već mjesec dana glavom dolje. Tako da ja mislim da nekad jače osjetimo možda na njihovim leđima, a nekad glavicu...ne mora značiti da se vrte gore dolje. Jer eto, iz mog iskustva to nije tako, stalno je glava dolje bez obzira gdje ja osjećam stucanje...

09. Srpanj 2017. 15:17

Kako ste danas?
    Evo meni cijeli dan neka slabina i nemoć valjda zbog ovog vremena

donna83
    09. Srpanj 2017. 15:20

Ja sam evo sve bolje 🤣 Pod klimom, ni ne znam kako je vani. Beba danas aktivnija nego ovih dana, udara na sve strane. 

donna83
    09. Srpanj 2017. 15:23

Mrva, kako iscjedak? Jel se smirilo ili zoveš Petrovu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.