Ja sam jucer malo hodala po sljemenu, pa sam idlucila jos malo po citiyu da zavrsim pakiranje torbe. Pa sam mislila da cu nocas spavat ko klada. Ali nis s posla.
Bebusko cestitam na bebici.
Donna se ne javlja. :)
Bebusko, čestitam!
Tu je Donna. Još uvijek bez pomaka. Jučer išla na neki rockas i toliko sam se ismijala da sam mislila da ću se raspuknut. Netko je jednom rekao da je dobio trudove od smijanja 😄 Al ne ja. A-a. Još čekam 😏
Jutro cure.Ja stvarno imam osjecaj da nikad necu rodit.Trbuh visoko skroz,osjecaj nikakav, a gospođica samo dobiva na masi🙄Donna, kad ti je pregled?
A da ne govorim da je ima ve par dana krenilo, oces li,kad ces, osjecas li sta...ispalit cu!
Sutra mi je pregled, rano ujutro. Kao u 8, iako sad već kao iskusnjara znam da dokt ne dolazi u TA prije 9-pol 10. Bilo bi lijepo da me sutra ostave..
Meni je isto sutra pregled..a vidit cemo..mozda se i danas sta dogodi a?
Meni je isto sutra pregled..a vidit cemo..mozda se i danas sta dogodi a?
Buahahhaha, možda 🤣
Jutro cure :) Evo i mene u 40 tjednu i na dan termina... Nema pomaka, sve isto i nista se ne dogada... Nesto sam i uspjela odspavati kroz noc ali sve je to jadno. Takoder opet sutra ujutro na pregled...
"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕
Mala ruzica
Ma donesao mi ju je kraj glave i do pet sati je glodao...hahah popizdila sam
Uz to svako malo na wc,leđa su me ubijala
Ne znam baš su mi crijeva puna zraka kao neka nadutost...ne znam kak da to riješim?
Jutro curke!
Mene opet muci smeckasti iscjedak nakon pregleda... rekle ste da je to ok ali brine me... dakle u petak mi je islo malo i smirilo se... jucer nista cijeli dan i onda navecer dosta iscurilo... bili smo u setnji i osjetim odjednom toplinu medu nogama... dodemo doma imam sta vidjet.. sad opet ide samo u tragovima... da li je to normalno??? Smeckasto je...
Meni trbuh isto visoko..nekad mi se cini da je nize pa opet ode visoko i pod rebra me lupa mali... on je zivahan i dalje, rasteze trbuh na sve strane...
U utorak idem na pregled..ako mi i prode do onda iscjedak sigurna sam da ce me opet razvalit... bas me to muci...
Sortiraj odgovore
Najstariji