Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LilithMordant
    07. Srpanj 2017. 21:43

ValentinaA

Ja ako svoju baš ne osjetim cijeli dan onda pustim rock i metal pa mala poludi hahahahabit će da je na muža

Hahahahahahahah morala sam se nasmijat jer tako je kod nas ali nije samo do muza nego do nas oboje hehe 😂😂 A koliko udara bit ce bubnjarka na tatu hehe

"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕

donna83
    07. Srpanj 2017. 21:49

mrva2017

Donna, kako je?
    U Petrovoj je i dalje ludnica. Sve doznajem iz prve ruke….

Ništa kod mene. Još smo išli i u šetnju navečer i bas sam se danas izmorila tako da evo me u krevetu u nadi da ću se naspavat. Ne mogu vjerovati da nitko nije danas rodio od nas, a Petrova krcata :) 

07. Srpanj 2017. 21:54

U pocetku sam mislila da je slucajno ali mala kad cuje AC DC je luda ... vjerojatno i radi onaj pokret kosom u trbuhu hahahahah
    To napravim samo u iznimnim situacijama ili pred spavanje pa poslije požalim hahaha

LilithMordant
    07. Srpanj 2017. 21:57

Donna_83 eto ode lijep datum a mi sve jos 2u1... Ti si bome danas bila aktivna i to dosta isto kao i ja pa se jedino veselim spavanju mozda nocas :)

ValentinaA bolje da ne znas na sta nasa malena reagira hahahah 😂😂

"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕

Taichi.St
    07. Srpanj 2017. 22:32

LittleG

Evo me. Ctg uredan, uzv odgovara tjednima Zatvorena. Hvala Bogu. Ja ne znam kako ja ne osjetim njegovu aktivnost. Da baš toliko posteljica sprijeda utječe na to…a još valjda i moja konstitucija… Uglavnom sad sam mirnija, pa u ponedjeljak redovna TA.

Super!!Glavno da je sve ok i da ste oboje dobro..sad ces mirno spavat 

Taichi.St
    07. Srpanj 2017. 22:34

Aj imate jos uru i po za uvatit datum..di je prisa?!😂

LittleG
    07. Srpanj 2017. 22:55

Taichi.St

LittleG

Evo me. Ctg uredan, uzv odgovara tjednima Zatvorena. Hvala Bogu. Ja ne znam kako ja ne osjetim njegovu aktivnost. Da baš toliko posteljica sprijeda utječe na to…a još valjda i moja konstitucija… Uglavnom sad sam mirnija, pa u ponedjeljak redovna TA.

Super!!Glavno da je sve ok i da ste oboje dobro..sad ces mirno spavat

Uh hoću, taman se i kiša ispadala, pa bar malo osvježilo

• Anjaaa
    08. Srpanj 2017. 00:03

Ajme cure, blago vama koje mozete spavat, ja sto sam umornija teze zaspem. Jos me muce nemirne noge, vrucina, ne mogu se namjestit.. I tako jos mjesec i pol cca. Uzas, luda sam. Nije mi tako bilo u prvoj trudnoci

Maja 3
    08. Srpanj 2017. 00:46

Evo ja tek sad legla u krevet,dosad smo sjedili na terasi muz i ja. Malo je kao lakse,nije toliko vruce. I cini mi se da i mene uhvatili lazni trudovi..cijeli dan me malo stisce..pa popusti..i evo sad opet. U 1 trudnoci ih uopce nisam imala..

• blu5
    08. Srpanj 2017. 01:08

Ja bila priji na rodendan i imala kontrakcije into dosta ceste.Sad dosla doma inizletija iscjedak al cisto bijeli, nije sluzni cep sigurno.U biti mislim kako sam.puno sjedila da me stezalo.Budemo vidili al 07.07. je iza nas🙄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.