Ja ako svoju baš ne osjetim cijeli dan onda pustim rock i metal pa mala poludi hahahahabit će da je na muža
Hahahahahahahah morala sam se nasmijat jer tako je kod nas ali nije samo do muza nego do nas oboje hehe 😂😂 A koliko udara bit ce bubnjarka na tatu hehe
"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕
Donna, kako je?
U Petrovoj je i dalje ludnica. Sve doznajem iz prve ruke….
Ništa kod mene. Još smo išli i u šetnju navečer i bas sam se danas izmorila tako da evo me u krevetu u nadi da ću se naspavat. Ne mogu vjerovati da nitko nije danas rodio od nas, a Petrova krcata :)
U pocetku sam mislila da je slucajno ali mala kad cuje AC DC je luda ... vjerojatno i radi onaj pokret kosom u trbuhu hahahahah
To napravim samo u iznimnim situacijama ili pred spavanje pa poslije požalim hahaha
Donna_83 eto ode lijep datum a mi sve jos 2u1... Ti si bome danas bila aktivna i to dosta isto kao i ja pa se jedino veselim spavanju mozda nocas :)
ValentinaA bolje da ne znas na sta nasa malena reagira hahahah 😂😂
"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕
Evo me. Ctg uredan, uzv odgovara tjednima Zatvorena. Hvala Bogu. Ja ne znam kako ja ne osjetim njegovu aktivnost. Da baš toliko posteljica sprijeda utječe na to…a još valjda i moja konstitucija… Uglavnom sad sam mirnija, pa u ponedjeljak redovna TA.
Super!!Glavno da je sve ok i da ste oboje dobro..sad ces mirno spavat
Evo me. Ctg uredan, uzv odgovara tjednima Zatvorena. Hvala Bogu. Ja ne znam kako ja ne osjetim njegovu aktivnost. Da baš toliko posteljica sprijeda utječe na to…a još valjda i moja konstitucija… Uglavnom sad sam mirnija, pa u ponedjeljak redovna TA.
Super!!Glavno da je sve ok i da ste oboje dobro..sad ces mirno spavat
Uh hoću, taman se i kiša ispadala, pa bar malo osvježilo
Ajme cure, blago vama koje mozete spavat, ja sto sam umornija teze zaspem. Jos me muce nemirne noge, vrucina, ne mogu se namjestit.. I tako jos mjesec i pol cca. Uzas, luda sam. Nije mi tako bilo u prvoj trudnoci
Evo ja tek sad legla u krevet,dosad smo sjedili na terasi muz i ja. Malo je kao lakse,nije toliko vruce. I cini mi se da i mene uhvatili lazni trudovi..cijeli dan me malo stisce..pa popusti..i evo sad opet. U 1 trudnoci ih uopce nisam imala..
Ja bila priji na rodendan i imala kontrakcije into dosta ceste.Sad dosla doma inizletija iscjedak al cisto bijeli, nije sluzni cep sigurno.U biti mislim kako sam.puno sjedila da me stezalo.Budemo vidili al 07.07. je iza nas🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji