Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrva2017
    08. Srpanj 2017. 17:20

I ja sam od jutra vec dvaput zaspala, na manje od sat vremena.... bas mi je dobro doslo... 

• blu5
    08. Srpanj 2017. 17:31

Ja ne spavam ali lezim cili dan i bas mi pase!Klima radi bez stat!

manuela
    08. Srpanj 2017. 17:45

ipak Nisan Isla opet spavat, mali mi ima tulum u trbuhu otkako san se digla tako da setan po kuci i mazin trbuh nadajuci se da ce se smirit, rastega me Na sve strane ☺

mrva2017
    08. Srpanj 2017. 19:18

Kazu osvjezenje od srijede.... nadajmo se!

Taichi.St
    08. Srpanj 2017. 19:19

Mos mislit osvjezenja!..ovde u St tesko da ce past kisa ili zapuvat bura prije kraja osmog miseca.I ja sam Blu pod klimom cili dan..nema druge opcije,lezi i ladi se..i odmaraj koliko mozes.

Taichi.St
    08. Srpanj 2017. 19:22

manuela

ipak Nisan Isla opet spavat, mali mi ima tulum u trbuhu otkako san se digla tako da setan po kuci i mazin trbuh nadajuci se da ce se smirit, rastega me Na sve strane ☺

Ajdeeee neka tulumari,bar nemas brige oko toga mice li se ili ne mice.Moja beba skakuce,udara,divlja non stop..nikad mira nema..i to mi je super..volim da znam da je tu i u akciji.Vi sve znate sta nosite tj.ko vam stize?

LilithMordant
    08. Srpanj 2017. 19:55

Ja sam nakon pregleda u bolnici bila aktivna sve doo sad, cak sam i kavu uspjela vani popiti a nisam bome dugo i kasnije kod svojih malo pod klimu da dodem sebi :) Ja danas nekako bas imam dosta kontrakcija svakih par minuta i bome mi dobro stisne tebuh i ukameni ga da mi je bas neugodno to stvrdnjavanje... 

"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕

Taichi.St
    08. Srpanj 2017. 20:34

LilithMordant

Ja sam nakon pregleda u bolnici bila aktivna sve doo sad, cak sam i kavu uspjela vani popiti a nisam bome dugo i kasnije kod svojih malo pod klimu da dodem sebi :) Ja danas nekako bas imam dosta kontrakcija svakih par minuta i bome mi dobro stisne tebuh i ukameni ga da mi je bas neugodno to stvrdnjavanje…

Priprema se tijelo za porod..pokusaj prodisat te kontrakcije ko da su pravi trud,to ti je dobra vjezba za porod

Bebusko@2017
    08. Srpanj 2017. 21:31

Dva dana u trudovima ,drugi dan hospitalizirana u biti usla sam u radjaonu 3 cm otvorena s nedovoljno jakim trudovima (i klistirana ) vratili me na odjel nakon koji sat pregledavanja ,do navecer trudovi i jako grcenje umorna idem dezurnom ginekologu 5cm otvorena opet nedovoljno jaki trudovi al idem opet u radjaonu gdje sam se grcila i lezala spojena na ctg do 8ipo dok nisu dosli friski ginekolog i babica  Tada je krenulo sve ,6cm otvorena spojili me na drip zatrazila protiv bolova ,dobila neku injekciju koja je VRH!!!! Prespavala do tiskanja i u 13:05 rodila diiiiivno stvorenje.Danas smo vec kuci  

Bebusko@2017
    08. Srpanj 2017. 21:32

Nisam popucala ,samo me maleni ogrebao nezgodno pa su mi stavili dva punta.Procjena tezine bila tocna ,3700 😉😉😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.