I ja sam od jutra vec dvaput zaspala, na manje od sat vremena.... bas mi je dobro doslo...
ipak Nisan Isla opet spavat, mali mi ima tulum u trbuhu otkako san se digla tako da setan po kuci i mazin trbuh nadajuci se da ce se smirit, rastega me Na sve strane ☺
Mos mislit osvjezenja!..ovde u St tesko da ce past kisa ili zapuvat bura prije kraja osmog miseca.I ja sam Blu pod klimom cili dan..nema druge opcije,lezi i ladi se..i odmaraj koliko mozes.
ipak Nisan Isla opet spavat, mali mi ima tulum u trbuhu otkako san se digla tako da setan po kuci i mazin trbuh nadajuci se da ce se smirit, rastega me Na sve strane ☺
Ajdeeee neka tulumari,bar nemas brige oko toga mice li se ili ne mice.Moja beba skakuce,udara,divlja non stop..nikad mira nema..i to mi je super..volim da znam da je tu i u akciji.Vi sve znate sta nosite tj.ko vam stize?
Ja sam nakon pregleda u bolnici bila aktivna sve doo sad, cak sam i kavu uspjela vani popiti a nisam bome dugo i kasnije kod svojih malo pod klimu da dodem sebi :) Ja danas nekako bas imam dosta kontrakcija svakih par minuta i bome mi dobro stisne tebuh i ukameni ga da mi je bas neugodno to stvrdnjavanje...
"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕
Ja sam nakon pregleda u bolnici bila aktivna sve doo sad, cak sam i kavu uspjela vani popiti a nisam bome dugo i kasnije kod svojih malo pod klimu da dodem sebi :) Ja danas nekako bas imam dosta kontrakcija svakih par minuta i bome mi dobro stisne tebuh i ukameni ga da mi je bas neugodno to stvrdnjavanje…
Priprema se tijelo za porod..pokusaj prodisat te kontrakcije ko da su pravi trud,to ti je dobra vjezba za porod
Dva dana u trudovima ,drugi dan hospitalizirana u biti usla sam u radjaonu 3 cm otvorena s nedovoljno jakim trudovima (i klistirana ) vratili me na odjel nakon koji sat pregledavanja ,do navecer trudovi i jako grcenje umorna idem dezurnom ginekologu 5cm otvorena opet nedovoljno jaki trudovi al idem opet u radjaonu gdje sam se grcila i lezala spojena na ctg do 8ipo dok nisu dosli friski ginekolog i babica
Tada je krenulo sve ,6cm otvorena spojili me na drip zatrazila protiv bolova ,dobila neku injekciju koja je VRH!!!! Prespavala do tiskanja i u 13:05 rodila diiiiivno stvorenje.Danas smo vec kuci
Nisam popucala ,samo me maleni ogrebao nezgodno pa su mi stavili dva punta.Procjena tezine bila tocna ,3700 😉😉😉
Sortiraj odgovore
Najstariji