Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tamara..
    08. Srpanj 2017. 01:44

Lilith moze pisalji mi tamara.ek@hotmail.com hvala :D
    bila sam i ja kod Marica on mi je smijesan uvijek namigne ... Ali ovaj stariji mi je drag jer mi je maknio rizicna trudnoca u normalna i rijesio prekomjernih pretraga.. Nadam se da mi na porodu nece biti neki mladi ginekolog ...
    littleg ja i ti terminuse a obe imamo dva ljenivca :D moj je za promjenu poceo se malo vise mrdati, nadam se da ce i tvoj tako ... Ma ja mislim da svaki bebac ima svoju narav, a i ovisi o puno stvari koliko mi osjetimo njih... Kako leze, di leze itd.. Ja danas svog malo zezam i treskam mu stomak pa je nekako aktivniji

LilithMordant
    08. Srpanj 2017. 07:13

Tamara drago mi je da te brko maknuo sa rizicne i spasio mora pretraga :) uh i ja se nadam dami nece biti neki mladunac na porodu... Evo ja u 09 moram bit u bolnici na pregledu ali ovaj put ne u poliklinici nego preko na 4 katu jer mi je sutra termin pa eto vidjet cemo sta kazu ☺

"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕

LilithMordant
    08. Srpanj 2017. 07:31

E da Tamara poslala sam ti popis jos jucer na mail pa si provjeri da li ti je stiglo ;)

"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕

Taichi.St
    08. Srpanj 2017. 08:36

Dobro jutro cure!
    Sta nijedna nije nocas rodila ?!😉 Ja sam spavala ko top za promjenu.Joooj cure nema vam veze je li mladi likar ili neki stari..iz iskustva ova prva opcija je uglavnom i bolja..

donna83
    08. Srpanj 2017. 10:09

Ja nisam rodila. I ko zna kad ću. 3 cm my ass, ko da to nešto znaci...hodanje, pranje prozora, svadba do 3 ujutro (!!!), "drugi put je lakše" - MY ASS! Ništa,
    Ništa dok princeza ne odluci i mos se slikat.
    Al sam spavala ko top. 

• prvidalmatinac
    08. Srpanj 2017. 10:29

donna83

Ja nisam rodila. I ko zna kad ću. 3 cm my ass, ko da to nešto znaci…hodanje, pranje prozora, svadba do 3 ujutro (!!!), "drugi put je lakše" - MY ASS! Ništa,
    Al sam spavala ko top.

Hajaha bas tako.nije do nas ziher vec do njih

Taichi.St
    08. Srpanj 2017. 11:23

donna83

Ja nisam rodila. I ko zna kad ću. 3 cm my ass, ko da to nešto znaci…hodanje, pranje prozora, svadba do 3 ujutro (!!!), "drugi put je lakše" - MY ASS! Ništa,
    Al sam spavala ko top.

Hahahahaha..mala se sreduje,ne moze bas svakakva na ovi svit doc 😉 

08. Srpanj 2017. 11:23

Jel normalan iscjedak ako nema miris a malo je kao zuckaste boje zelenkast nemam pojma??

donna83
    08. Srpanj 2017. 11:24

ValentinaA

Jel normalan iscjedak ako nema miris a malo je kao zuckaste boje zelenkast nemam pojma??

Takav je i moj već neko vrijeme. Ne živciram se.

08. Srpanj 2017. 11:46

Onda ok..joj već mi je dosta svega:-(

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.