Jel normalan iscjedak ako nema miris a malo je kao zuckaste boje zelenkast nemam pojma??
A cuj,ne bi treba bit zelenkast..bilo žuto ok,al zelenkast ne.Bitno je da nema nekakav miris,al ako se nastavi kazi dr..
Evo ja zavrsila sa pregledom, obavila ctg i pregled i sve super bebica zdrava a plodna voda bistra i sad samo cekamo a ponedjeljak opet na pregled...
"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕
Ne bi treba bit zelenkast,pa prati sad.Bijelo je ok.Jbt sta je vruce!U Splitu ko da fen puse!
Kad ne mogu procijeniti...kada sam pila magnezij bio je zelen od njega a sad ujutro je bio zuckast valjda ali jako malo i sad je opet bijel sami nije kao sluz nego više vodenkast
Ma evo sad je bijel al nije kao ali onako nego više vodenkast
Bijelkast i vodenast i bez mirisa je ok..to je uredu.
Meni je dan koma,pod klimom sam cilo jutro,al mi se ljulja ko na brodu..ovo vrime je za poludit.Jos kazu da je ovo tek pocetak!
Kod nas nije pala kiša i ujutro je bilo baš onako prohladno ni međutim sad opet isto. Sad prvom prilikom kupujem ventilator ...ne zna se šta je gore ,najbolje je kad je propuh al onda mi je glava kao buca...nikako ne valja
Na more nebi išla sad ni da mi netko plati hahah
ljudi moji ja cili Dan spavan, nemogu virovat, spavala san cilu noc, samo se jednon digla Na wc, do 8 ujutro, oko 9 Isla Na kavu I kad san dosla Doma prije podne opet zaspala do 3. Ja Neznan sta je ovo Danas, evo sad bi mogla opet lec al sta cu veceras radit onda 😄
ljudi moji ja cili Dan spavan, nemogu virovat, spavala san cilu noc, samo se jednon digla Na wc, do 8 ujutro, oko 9 Isla Na kavu I kad san dosla Doma prije podne opet zaspala do 3. Ja Neznan sta je ovo Danas, evo sad bi mogla opet lec al sta cu veceras radit onda 😄
Spavaj kad ti se spava,onako kako ti trazi organizam tako i radi.A nocas ces onda tulumarit..cistit..peglat..citat..uostalom toliko je vruce da i nemas sta drugo radit nego lezat ili spavat
Sortiraj odgovore
Najstariji