Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Taichi.St
    08. Srpanj 2017. 11:48

ValentinaA

Jel normalan iscjedak ako nema miris a malo je kao zuckaste boje zelenkast nemam pojma??

A cuj,ne bi treba bit zelenkast..bilo žuto ok,al zelenkast ne.Bitno je da nema nekakav miris,al ako se nastavi kazi dr..

LilithMordant
    08. Srpanj 2017. 12:14

Evo ja zavrsila sa pregledom, obavila ctg i pregled i sve super bebica zdrava a plodna voda bistra i sad samo cekamo a ponedjeljak opet na pregled...

"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕

08. Srpanj 2017. 12:15

Ma evo sad je bijel al nije kao ali onako nego više vodenkast

• blu5
    08. Srpanj 2017. 12:50

Ne bi treba bit zelenkast,pa prati sad.Bijelo je ok.Jbt sta je vruce!U Splitu ko da fen puse!

08. Srpanj 2017. 13:08

Kad ne mogu procijeniti...kada sam pila magnezij bio je zelen od njega a sad ujutro je bio zuckast valjda ali jako malo i sad je opet bijel sami nije kao sluz nego više vodenkast 

Taichi.St
    08. Srpanj 2017. 13:13

ValentinaA

Ma evo sad je bijel al nije kao ali onako nego više vodenkast

Bijelkast i vodenast i bez mirisa je ok..to je uredu.

Taichi.St
    08. Srpanj 2017. 13:15

Meni je dan koma,pod klimom sam cilo jutro,al mi se ljulja ko na brodu..ovo vrime je za poludit.Jos kazu da je ovo tek pocetak!

08. Srpanj 2017. 13:54

Kod nas nije pala kiša i ujutro je bilo baš onako prohladno ni međutim sad opet isto. Sad prvom prilikom kupujem ventilator ...ne zna se šta je gore ,najbolje je kad je propuh al onda mi je glava kao buca...nikako ne valja

Na more nebi išla sad ni da mi netko plati hahah

manuela
    08. Srpanj 2017. 16:54

ljudi moji ja cili Dan spavan, nemogu virovat, spavala san cilu noc, samo se jednon digla Na wc, do 8 ujutro, oko 9 Isla Na kavu I kad san dosla Doma prije podne opet zaspala do 3. Ja Neznan sta je ovo Danas, evo sad bi mogla opet lec al sta cu veceras radit onda 😄

Taichi.St
    08. Srpanj 2017. 17:09

manuela

ljudi moji ja cili Dan spavan, nemogu virovat, spavala san cilu noc, samo se jednon digla Na wc, do 8 ujutro, oko 9 Isla Na kavu I kad san dosla Doma prije podne opet zaspala do 3. Ja Neznan sta je ovo Danas, evo sad bi mogla opet lec al sta cu veceras radit onda 😄

Spavaj kad ti se spava,onako kako ti trazi organizam tako i radi.A nocas ces onda tulumarit..cistit..peglat..citat..uostalom toliko je vruce da i nemas sta drugo radit nego lezat ili spavat

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.