Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • summerchild
    09. Srpanj 2017. 09:06

Vidim da nas ima jos sa bolovima u nogama, mene stopala bole i natecena su, bole me prsti i ovi jastucici, pogotovo kad stisnem i tako zadnjih par dana. Jos smo jucer bili u shoppingu tak da je sad jos gore. Desni kuk me boli i gegam se.  Inace brzo hodam tak da mi je ovo sad uzas - ko puz sam :)

• summerchild
    09. Srpanj 2017. 09:08

mrva2017

Jutro curke!
    Mene opet muci smeckasti iscjedak nakon pregleda… rekle ste da je to ok ali brine me… dakle u petak mi je islo malo i smirilo se… jucer nista cijeli dan i onda navecer dosta iscurilo… bili smo u setnji i osjetim odjednom toplinu medu nogama… dodemo doma imam sta vidjet.. sad opet ide samo u tragovima… da li je to normalno??? Smeckasto je…
    Meni trbuh isto visoko..nekad mi se cini da je nize pa opet ode visoko i pod rebra me lupa mali… on je zivahan i dalje, rasteze trbuh na sve strane…
    U utorak idem na pregled..ako mi i prode do onda iscjedak sigurna sam da ce me opet razvalit… bas me to muci…

A da to nije sluzni cep? Mozda bi bilo dobro da odes te pogledaju. 

LilithMordant
    09. Srpanj 2017. 09:09

Mrva mislim da ti je ro normalno nakon pregleda jos ako je bio pregled malo grublji a ti nisi bila opustena je moguce... Meni je jucer doktorica rekla kad me pregledavala da se ne cudim ako cu krvariti nakon pregleda jer zene znaju krvariti dva dana nakon ali eto na ne znam koju ludu srecu sam se totalno ba opustila valjda prvi put i mislila na nesto drugo i gledala u stranu pa eto nista me ne zulja, boli niti curi za sad... 

"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕

LilithMordant
    09. Srpanj 2017. 09:10

Ali svakako ako te brine ili ga ima kolicinski dosta i stalno ja bi na tvom mjestu otisla vidjeti pa da si mirna 

LilithMordant
    09. Srpanj 2017. 09:18

summerchild

Vidim da nas ima jos sa bolovima u nogama, mene stopala bole i natecena su, bole me prsti i ovi jastucici, pogotovo kad stisnem i tako zadnjih par dana. Jos smo jucer bili u shoppingu tak da je sad jos gore. Desni kuk me boli i gegam se. Inace brzo hodam tak da mi je ovo sad uzas - ko puz sam :)

Uf i ja imam te muke po kukovima vec mjesec dana ali do jucer nisam naticala a jucer mi noge bile kao i hobita i isto tako bolna stopala mozda zato jer sam jucer po toj ogavnoj vrucini bas dosta hodala... Uzas nikad mi nije bilo tako vruce kao sad, vruce mi je za troje a ne dvoje...

• summerchild
    09. Srpanj 2017. 09:30

LilithMordant

summerchild

Vidim da nas ima jos sa bolovima u nogama, mene stopala bole i natecena su, bole me prsti i ovi jastucici, pogotovo kad stisnem i tako zadnjih par dana. Jos smo jucer bili u shoppingu tak da je sad jos gore. Desni kuk me boli i gegam se. Inace brzo hodam tak da mi je ovo sad uzas - ko puz sam :)

Uf i ja imam te muke po kukovima vec mjesec dana ali do jucer nisam naticala a jucer mi noge bile kao i hobita i isto tako bolna stopala mozda zato jer sam jucer po toj ogavnoj vrucini bas dosta hodala… Uzas nikad mi nije bilo tako vruce kao sad, vruce mi je za troje a ne dvoje…

Ja sam pocela oticat otkad su temperature otisle na 30 stupnjeva. Inace imam problem sa skupljanjem vode (iako ne jedem puno slanog), ali nikad ovako. Blagodati trudnoce, ali nema veze. Prezivjet cemo mi to sve! Sinoc me nesto probolo i s desne strane u trbuhu pa na dolje kao do jajnika, vec sam se prepala jer nije pustalo. Nisam mogla sjedit, samo lezat ili stajat. 

LilithMordant
    09. Srpanj 2017. 09:34

Summerchild slazem se s tobom sve su to blagodati trudnoce hehe jer ni ja nisam nikad oticala a eto sad na ovim temp je to sasvim ocekivano. E da i mene je sinoc par puta bas na tom mjestu bolilo iako mislim da sam imala i laznjake i po noci i sad ujutro jer bas sam se osjecala kao da cu mengu dobiti... I to sve prepisujem pripremanju tijeka za porod isto kao sto i kontrakcije stezanja trbuha imam valjda svakih 5 min sad 

manuela
    09. Srpanj 2017. 09:41

Jutro svima, evo ja opet spavala cilu noc sa samo jednin dizanjem Na wc, Neznan sta se dogadja al dobro je 😄 sta se tice oticanja nogu doslo je do toga da jucer kad san Isla Na kavu lipo san se obukla, spremila I kad san se Isla obut skoro san ostala Doma Jer Nisan Ni jedne japanke Ni nista od obuce mogla obut, pogotovo Na desnu nogu, Jedva San uspila nakon sta san malo potopila noge u ladnu vodu 😄

• prvidalmatinac
    09. Srpanj 2017. 09:48

Jutro curke!eto dns 40+4 i ni pomaka. Popodne idem na pregled u radaonu jer je nedilja. Vise se ne nadam da ce me ostavit . Simptomi nikakvi.stovise sve se bolje osjecam

• blu5
    09. Srpanj 2017. 10:01

Svima nam je ajme😂😂😂Al ajde u niskom smo startu, ne moze ovo trajat zauvik!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.