Sundi zasto dr misli da ce beba doc ranije?Sad si u 35 tj?
Pa ona kaze da je od pocetka trudnoce tj. od 4 tjedna jedan tjedan starija, da je uvijek po ultrazvuku veca ono opseg glavice, bedrena kost itd. A da se cure znaju rodit ranije. Ja sam se salila da ce bit Marija jer ce se rodit na gospu a termin je 12.8. a ona kaze da ce sigurno ranije, ali da je to super. Inace je rekla da su ove kontrakcije (zna mi otvrdnut trbuh) na pol sata rekla pripremni trudovi jer nisam otvorena i da je to super jer se maternica vjezba na taj nacin.
Da!I meni ista stvar!Cak sam neki dan pocela i mjerit jer mi je bas postalo ucestalo, ali nista od toga.Dobro da se vjezba, jer se ni ovoga ne sjecam iz prijasnjih trudnoca.
Sundi i meni je dr cilu trudnocu govorila da je veca beba,po svemu ce prije..i sad tri tj pred porod bebac je tocnih mjera za to vrime.A to da cure stizu ranije..khm,khm..imam dvi kuci i nisu stigle ranije,dapac jedna dobrano kasnila,a druga u terminu.Te kontrakcije ni ja ne pamtim iz ranijih trudnoca..
Evo me. Ctg uredan, uzv odgovara tjednima Zatvorena. Hvala Bogu. Ja ne znam kako ja ne osjetim njegovu aktivnost. Da baš toliko posteljica sprijeda utječe na to...a još valjda i moja konstitucija... Uglavnom sad sam mirnija, pa u ponedjeljak redovna TA.
Ajme kod nas neko nevrijeme, vani se ne može stajati koliko vjetar sve nosi. Nadam se da će malo rashladiti noć, je li kod Zagreba tako?
Ajme kod nas neko nevrijeme, vani se ne može stajati koliko vjetar sve nosi. Nadam se da će malo rashladiti noć, je li kod Zagreba tako?
Netko je trazio kisu, i eto je.Kod nas je i tuca padala dobrih 15 min.Vani je ugodnije, ali u kuci isto, a za sutra opet najavljuje vrucine.
Sundi i meni je dr cilu trudnocu govorila da je veca beba,po svemu ce prije..i sad tri tj pred porod bebac je tocnih mjera za to vrime.A to da cure stizu ranije..khm,khm..imam dvi kuci i nisu stigle ranije,dapac jedna dobrano kasnila,a druga u terminu.Te kontrakcije ni ja ne pamtim iz ranijih trudnoca..
Hehe to i ja mislim. Ma nek je ona ziva i zdrava sad oce ranije ili kasnije nebitno. Bumo vidli mozda je to stvar iskustva ili joj je zao pa me tjesi da nebude bas gromada od djeteta. Zena je porodnicar 40 godina bas me zanima.
Evo me. Ctg uredan, uzv odgovara tjednima Zatvorena. Hvala Bogu. Ja ne znam kako ja ne osjetim njegovu aktivnost. Da baš toliko posteljica sprijeda utječe na to…a još valjda i moja konstitucija… Uglavnom sad sam mirnija, pa u ponedjeljak redovna TA.
Hvala Bogu da je sve ok...kaj da ti velim...i.meni je tak.Prosli puta sam pitala dr trebam li pratiti pokrete jer se dogodi da cijeli dan ne osjetim bebu,a sutradan da...lezanje nakon klope na boku ne djeluje...ugl.kaze ako bas nista ne osjetis unutat24sata dodji i da koliko vidi na uzv aktivnost je ok.Bili smo na moru-beba se raspametila-svaki dan,vratimo se na par dana u Zg opet nista.Opet smo otisli na more i opet stalno javljanje.Al skuzila sam buljeci u svoj trbuh da se trbuh ponekad pomice lagano(ne mislim na disanje i pulsiranje,vec izbocine) a ja to ne osjetim.Ne znam...copi i mene frka al ako u danu bar malo osjetim nekak sam mirna-kolko tolko.
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
Donna, kako je?
U Petrovoj je i dalje ludnica. Sve doznajem iz prve ruke....
Ja ako svoju baš ne osjetim cijeli dan onda pustim rock i metal pa mala poludi hahahaha bit će da je na muža
Sortiraj odgovore
Najstariji