Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Srpanj 2017. 18:44

Evo meni muž donesao kinder pingvi yessss 😍😍😍😍😍🐧🐧🐧🐧🐧🐧

07. Srpanj 2017. 18:46

Sundi 
    Bit će to sve u redu ,ne brini!!
    Ja magnezij uopce ne pijem zato kaj vidim da me trckalica ulovi od njega haha
    Protiv kontrakcija imam spasmex ali to popijem baš kad me jako uhvati ..
    Još ćemo malo izgurati:-D

• blu5
    07. Srpanj 2017. 18:48

LittleG

Pozz cure, ja opet sa starim problemom. Mirna beba Non stop. Ali eto jučer kao lud bio popodne, rasplesao se. Danas nisam registrirala neki imalo pošteni pomak. Jela slatko, voće, pravila čučnjeve, tresla stomak. Samo mi se jednom činilo kao da štuca. Sad sam luda opet. Kontrola mi u ponedjeljak, prošla bila sad u ponedjeljak. Jel da idem u dežurnu ili šta?

Pa amo ti je inace mirnija, ne bi treba bit neki problem..Ali da se smiris fino odi i pogledaj.Mene moja danas toliko lupa da me boli nenormalno!Udara u mjehur i stvarno je neugodno.Sta cu ja?Popit rakijicu?😂

07. Srpanj 2017. 18:51

Blu 
    Znam kako ti Je!!! Moja kao da sjedi na mjehuru i onda mi to sve pritisne i misliš vrag zna koliko ti se pisa ono ništa...luda sam od tog već 

07. Srpanj 2017. 18:54

Evo ako kome treba..slucajno naišla
    http://www.njuskalo.hr/poklanjam/jaje-kolica-oglas-22941424

Taichi.St
    07. Srpanj 2017. 18:55

blu5

LittleG

Pozz cure, ja opet sa starim problemom. Mirna beba Non stop. Ali eto jučer kao lud bio popodne, rasplesao se. Danas nisam registrirala neki imalo pošteni pomak. Jela slatko, voće, pravila čučnjeve, tresla stomak. Samo mi se jednom činilo kao da štuca. Sad sam luda opet. Kontrola mi u ponedjeljak, prošla bila sad u ponedjeljak. Jel da idem u dežurnu ili šta?

Pa amo ti je inace mirnija, ne bi treba bit neki problem..Ali da se smiris fino odi i pogledaj.Mene moja danas toliko lupa da me boli nenormalno!Udara u mjehur i stvarno je neugodno.Sta cu ja?Popit rakijicu?😂

Od rakije ce jos vise podivljat..popij ledeno pivo,dobro tebi dobro njoj 😉

Taichi.St
    07. Srpanj 2017. 18:56

Sundi zasto dr misli da ce beba doc ranije?Sad si u 35 tj?

Sundi
    07. Srpanj 2017. 19:19

Taichi.St

Pa ona kaze da je od pocetka trudnoce tj. od 4 tjedna jedan tjedan starija, da je uvijek po ultrazvuku veca ono opseg glavice, bedrena kost itd. A da se cure znaju rodit ranije. Ja sam se salila da ce bit Marija jer ce se rodit na gospu a termin je 12.8. a ona kaze da ce sigurno ranije, ali da je to super. Inace je rekla da su ove kontrakcije (zna mi otvrdnut trbuh) na pol sata rekla pripremni trudovi jer nisam otvorena i da je to super jer se maternica vjezba na taj nacin.  

• gala_28
    07. Srpanj 2017. 19:49

Sundi

Taichi.St

Pa ona kaze da je od pocetka trudnoce tj. od 4 tjedna jedan tjedan starija, da je uvijek po ultrazvuku veca ono opseg glavice, bedrena kost itd. A da se cure znaju rodit ranije. Ja sam se salila da ce bit Marija jer ce se rodit na gospu a termin je 12.8. a ona kaze da ce sigurno ranije, ali da je to super. Inace je rekla da su ove kontrakcije (zna mi otvrdnut trbuh) na pol sata rekla pripremni trudovi jer nisam otvorena i da je to super jer se maternica vjezba na taj nacin.

Sundi, ranije ćeš?
    Tjoj, mimoići ćemo se onda. Ja ću valjda taman uloviti tvoj stari termin. 
    Bitno da je curka dobro i da se tijelo priprema onako kako mu paše. Onda još taman imate mjesec dana. :)

• blu5
    07. Srpanj 2017. 19:50

ValentinaA

Blu
    Znam kako ti Je!!! Moja kao da sjedi na mjehuru i onda mi to sve pritisne i misliš vrag zna koliko ti se pisa ono ništa…luda sam od tog već

Ma grozno!Stvarno me nikad nije bolilo ko danas!A imam dvi trudnoce iza sebe..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.