Pozz cure, ja opet sa starim problemom. Mirna beba Non stop. Ali eto jučer kao lud bio popodne, rasplesao se. Danas nisam registrirala neki imalo pošteni pomak. Jela slatko, voće, pravila čučnjeve, tresla stomak. Samo mi se jednom činilo kao da štuca. Sad sam luda opet. Kontrola mi u ponedjeljak, prošla bila sad u ponedjeljak. Jel da idem u dežurnu ili šta?
Slazem se sa Taichi.St probaj leci na lijevi bok da vidis da li ce biti pomaka ako ne ja bi se uputila dezurnom pa da sam mirna.
Boze kako je danas tezak i naporan dan uffff 😒 Ne znam kud bi sa sobom od vrucine i sparine... Ogavno...
"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕
Jesam…otići ću sad oko 19h
Javi nam... makar vjerujem da je sve ok jer je tvoja beba inace mirnija...
Ozbiljno?!Meni je danas sasvim ok..sigurno cu sutra bit koma..i nocas necu spavat 😂😂
Ne mora značit da će se od slatkog poce t ludirat po nutra. Meni je obrnuto kad mi je secer malo visi il pojedem slatko ona mirna ko buba...
Kako vi stojite s pićem??ja u sat vremena popijem litru vode...stalno sam pipa-wc ...pogotovo sad kad je ovo uprzilo onda pijem tekućinu ko blesava
Lilith i ja sam bila kod tog brke i nije me gledao . Ali mi je super jer ne drami i rekao je da je po njemu sve super samnom i bebom jedino malo kile, da je po njemu moj secer dobar da bi se ovi u zg hvatali za glavu , ali da to sve ovisi o standardu doktora.. isto je rekao za antitjela da to necemo ni otkriti koja su i da je bitno da ne napadaju bebu .. Tako da ne moram opet ici sljedeci tjedan sto mi je odlicno :D i napisao mi je nadzor nad normalnom trudnocom wuhuuu … tako da se sada bolje osjecam…. moj mali ljenivac od kada sam ga izkritizirala ovdje postao je puno zivahniji, ok na ctgu je spavo, sestra ga je tresla ja jela , ali nema pomoci on cvrsto spava , biti ce na mamu :D moj ginekolog ide na godisnji pa sam malo tuzna njega najvise volim i najbolji su mi pregledi kod njega iako mi je ovaj bio malo bolan … Mozete i meni poslati popis na tamara.ek@hotmail.com …
Joj krecu ove vrucine i odmah mi je slabo … Uopce nejdem previse iz kreveta danas jer je jedina prostorija gdje je izdrzljivo spavaca …
Ja Tamara tek sad vidjela sta si napisala boze totalno sam preskocila stranicu... Aha znaci i ti si bila kod tog Ozren Mamula ili tako nesto? Cini mi se kao simpa neki doktor barem voli pricat za razliku od Marića prosli put kad sam morala izvlačiti rijeci iz njega... Hočeš da ti posaljem na mail popis za bolnicu?
"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕
Jesam…otići ću sad oko 19h
Javi nam… makar vjerujem da je sve ok jer je tvoja beba inace mirnija…
Obavezno se javi kad se vratis..mada ne virujem da je bilo sta,samo je valjda i bebi vruce i fjaka joj je..ne sekiraj se samo!
Ne mora značit da će se od slatkog poce t ludirat po nutra. Meni je obrnuto kad mi je secer malo visi il pojedem slatko ona mirna ko buba…
Kako vi stojite s pićem??ja u sat vremena popijem litru vode…stalno sam pipa-wc …pogotovo sad kad je ovo uprzilo onda pijem tekućinu ko blesava
Bome ja ne pijem,uopce nemam neku ekstra potrebu za picem..doduse doludila mi voda,a sokove ne smijem zbog secera.Najbolje ti je Valentina onda sidit na wc stalno..a i pipa ti je blizu😂😁😉😉
Eto mene sa zadnjeg pregleda kod moje ginekologice. :( Uglavnom dr. Harni kaže da nam u trudnci treba 1000 mg magnezija dnevno. I da taj od 375mg nikako ne moze zaustavit trudove niti napravit da ih ne osjetis tak da samo pijem magnezij koliko hocu.
Beba dobro, ima 2780 g kaze da ce na termin imat ok 3800 ali da ona sumlja u to. Moram ponovit toxoplazmu i ogtt iako je bio odlican i dobila sam 9 kila u trudnoci, zbog nalaza prije trudnoce. Uzela mi je bris i to je to sljedeci pregled petrova.
Mene strah da ne dehidriram hahahahahah
Mislim nakon ovih svih stvari još mi samo to treba se
E to bi bilo dobro ali ne smijem sjedit moram lezat ...nis donest ću luftic u wc hahah
Sortiraj odgovore
Najstariji