Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Taichi.St
    07. Srpanj 2017. 17:00

Kod mene sve naopako..spavala od ponoc do pet ko top..i onda od sest sat udri,radne akcije  po kuci..cistila sam ko luda!Manijakusa totalna!Ponadala sam se popodnevnom spavanjcu,al nista..ko navijena sam..i samo bi sladoled jela!Koji hormoni 😀

• Anjaaa
    07. Srpanj 2017. 17:01

Ja isto crkavam po ovim vrucinama, jutros mi je i tlak pao i bilo mi ful lose, pa sam legla i upalila lklimu i ozivila malo. U srijedu sam narucena na pregled u 11:30 i trebala bi po najvecem suncu setat od parkinga do ginekoloske sto nije bas blizu, ali nema sanse.. Ili nek se muz udostoji odvest me ili nek on odgovara zas nisam dosla, briga me

Taichi.St
    07. Srpanj 2017. 17:04

blu5

Taichi.St

Ajooooj ja citam i citam ne bi li procitala da su barem.jednu smistili u radaonu,a kad ono nitko..zasada!Mogla bi ti Donna danas ili sutra s obzirom da si otvorena tri prsta..tako je meni u drugoj trudnoci krenilo..drzim ti fige!
    Meni dr zabranila kupanje u moru,otvorena sam jedan prst..i odma zabrana..pa ko ce jos tri tjedna bez mora izdrzat.
    Manuela kad ti pukne vodenjak itekako ces znat..meni je u noci na spavanju puka..i nema greske o cemu se radi.

Ja sam tijesno jedan prst otvorena a nije mi gin zabranija kupanje u moru..bas obratno!Reka mi da se kupam i gustam i plivam.Eto od doktora do dojtora.U koga si uopce?Ja sam u Mimice

Kod Aračić..rekla mi je da se mogu eventualno smocit i odma vanka presvuc se..ima mi to logike zbog infekcija,al eto..ma nema veze,bolje ikako na kupanjac nego nikako.Mislim da svaki dr ima neke svoje naputke..ko bi ih zna.

Taichi.St
    07. Srpanj 2017. 17:05

Anjaaa

Ja isto crkavam po ovim vrucinama, jutros mi je i tlak pao i bilo mi ful lose, pa sam legla i upalila lklimu i ozivila malo. U srijedu sam narucena na pregled u 11:30 i trebala bi po najvecem suncu setat od parkinga do ginekoloske sto nije bas blizu, ali nema sanse.. Ili nek se muz udostoji odvest me ili nek on odgovara zas nisam dosla, briga me

Ako nece i ne moze muz,lipo zovi taksi..do vrata nek te odveze..

• blu5
    07. Srpanj 2017. 17:05

Ma normalno.Ja isto cim izadem iz mora presvucem se.Ali ne vidim razloga za zabranu.Cak mi ne ok u bazenu se ne kupat al u moru koje je u nas stvarno ok, nema mi smislamJa sam ti se u sve tri trudnoce kupala, i fala bogu sve ok.

LittleG
    07. Srpanj 2017. 17:55

Pozz cure, ja opet sa starim problemom. Mirna beba Non stop. Ali eto jučer kao lud bio popodne, rasplesao se. Danas nisam registrirala neki imalo pošteni pomak. Jela slatko, voće, pravila čučnjeve, tresla stomak. Samo mi se jednom činilo kao da štuca. Sad sam luda opet. Kontrola mi u ponedjeljak, prošla bila sad u ponedjeljak. Jel da idem u dežurnu ili šta? 

• prvidalmatinac
    07. Srpanj 2017. 18:08

LittleG

Pozz cure, ja opet sa starim problemom. Mirna beba Non stop. Ali eto jučer kao lud bio popodne, rasplesao se. Danas nisam registrirala neki imalo pošteni pomak. Jela slatko, voće, pravila čučnjeve, tresla stomak. Samo mi se jednom činilo kao da štuca. Sad sam luda opet. Kontrola mi u ponedjeljak, prošla bila sad u ponedjeljak. Jel da idem u dežurnu ili 
    lagano pomazi cijeli trbuh da vidis gdje su mu rukice i nogice.onda kad naides na koscati dio lagano pritisni prstom , vidi jel ti vraca.moj meni skoro uvijek.

• prvidalmatinac
    07. Srpanj 2017. 18:10

prvidalmatinac

LittleG

Pozz cure, ja opet sa starim problemom. Mirna beba Non stop. Ali eto jučer kao lud bio popodne, rasplesao se. Danas nisam registrirala neki imalo pošteni pomak. Jela slatko, voće, pravila čučnjeve, tresla stomak. Samo mi se jednom činilo kao da štuca. Sad sam luda opet. Kontrola mi u ponedjeljak, prošla bila sad u ponedjeljak. Jel da idem u dežurnu ili
    lagano pomazi cijeli trbuh da vidis gdje su mu rukice i nogice.onda kad naides na koscati dio lagano pritisni prstom , vidi jel ti vraca.moj meni skoro uvijek.

Bjezu poruke nesto. Otislo mi gore pod tvoju poruku

Taichi.St
    07. Srpanj 2017. 18:25

LittleG

Pozz cure, ja opet sa starim problemom. Mirna beba Non stop. Ali eto jučer kao lud bio popodne, rasplesao se. Danas nisam registrirala neki imalo pošteni pomak. Jela slatko, voće, pravila čučnjeve, tresla stomak. Samo mi se jednom činilo kao da štuca. Sad sam luda opet. Kontrola mi u ponedjeljak, prošla bila sad u ponedjeljak. Jel da idem u dežurnu ili šta?

Jesi pokusala mirovat bar pola sata na livom boku?Ako te strah i nemirna si lipo idi dezurnom ginekologu..to ti je najpametnije,tako ces bit namirnija.

LittleG
    07. Srpanj 2017. 18:27

Jesam...otići ću sad oko 19h

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.