Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tamara..
    07. Srpanj 2017. 16:24

Lilith i ja sam bila kod tog brke i nije me gledao . Ali mi je super jer ne drami i rekao je da je po njemu sve super samnom i bebom jedino malo kile, da je po njemu moj secer dobar da bi se ovi u zg hvatali za glavu , ali da to sve ovisi o standardu doktora.. isto je rekao za antitjela da to necemo ni otkriti koja su i da je bitno da ne napadaju bebu .. Tako da ne moram opet ici sljedeci tjedan sto mi je odlicno :D i napisao mi je nadzor nad normalnom trudnocom wuhuuu ... tako da se sada bolje osjecam.... moj mali ljenivac od kada sam ga izkritizirala ovdje postao je puno zivahniji, ok na ctgu je spavo, sestra ga je tresla ja jela , ali nema pomoci on cvrsto spava , biti ce na mamu :D moj ginekolog ide na godisnji pa sam malo tuzna njega najvise volim i najbolji su mi pregledi kod njega iako mi je ovaj bio malo bolan ... Mozete i meni poslati popis na tamara.ek@hotmail.com ...
    Joj krecu ove vrucine  i odmah mi je slabo ... Uopce nejdem previse iz kreveta danas jer je jedina prostorija gdje je izdrzljivo spavaca ...

07. Srpanj 2017. 16:24

Ja sam pitala za vodenjak 

Ja ne znam kako vi,ali JA NEĆU PREZIVIT OVE VRUĆINE...ZELIM KISU 

Tamara..
    07. Srpanj 2017. 16:27

valentina podpisujem, neka dode i bura i oluja i sve    ..
    Pitala sam ja doktora jucer za magnezij i on je opcenito izrazio stav da je protiv vitamina, ali da ako ima razloga da se pije da se smije piti :D

• Babuska03
    07. Srpanj 2017. 16:29

Zdravo, cure! Evo da i ja prijavim 'menstrualne bolove' u zoru. Mislila sam da je to to, al se smriilo nakon cca pola sata. Kako stvari stoje, ništa od 7.7. (termin mi je 9.7). Suosjećam i s curkama koje leže. I mene neki umor ulovio jučer i danas. Potpuno sam neupotrebljiva. Samo kunjam i ležim. Baš razmišljam, da me sad ulove trudovi kako ne bih uopće imala snage za tiskat. :D

07. Srpanj 2017. 16:33

Nevo preživila ni da nisam trudna hahah
    Nisam ni gladna kada je ovakvo vrijeme samo nešto brljam...najrade bi jela samo sladoled i kinder pingvi ghahaha

• Bambi34
    07. Srpanj 2017. 16:37

Valentinaa isto...samo sta se mroam skulirat jer iduci tjedan iden na vagu...sad se grizem jer sam se prezderala toplog kruha i riblje pastete...

Tamara..
    07. Srpanj 2017. 16:47

ja sam porsli  mjesec pazila i dobila nula kila, a ovaj jela sve i jucer vaga pokazala 4 vise .. ja sam kao slonic bas sam puno dobila 18 kg 

07. Srpanj 2017. 16:48

Ja sam krenula sa 61 jedva dosla na 7p i sad opet zbog stresa smrsavila na 68.5
    Kad rodim morat ću se debljat...uzas...haha

Taichi.St
    07. Srpanj 2017. 16:56

Tamara..

valentina podpisujem, neka dode i bura i oluja i sve ..
    Pitala sam ja doktora jucer za magnezij i on je opcenito izrazio stav da je protiv vitamina, ali da ako ima razloga da se pije da se smije piti :D

Meni moja dr rekla da mogu pit Donat Mg,al tablete magnezija da ne bi trebala uzimat zadnja 4 tj.

07. Srpanj 2017. 16:59

Zašto?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI