Ja sam pitala za vodenjak
Ja ne znam kako vi,ali JA NEĆU PREZIVIT OVE VRUĆINE...ZELIM KISU
valentina podpisujem, neka dode i bura i oluja i sve ..
Pitala sam ja doktora jucer za magnezij i on je opcenito izrazio stav da je protiv vitamina, ali da ako ima razloga da se pije da se smije piti :D
Zdravo, cure! Evo da i ja prijavim 'menstrualne bolove' u zoru. Mislila sam da je to to, al se smriilo nakon cca pola sata. Kako stvari stoje, ništa od 7.7. (termin mi je 9.7). Suosjećam i s curkama koje leže. I mene neki umor ulovio jučer i danas. Potpuno sam neupotrebljiva. Samo kunjam i ležim. Baš razmišljam, da me sad ulove trudovi kako ne bih uopće imala snage za tiskat. :D
Nevo preživila ni da nisam trudna hahah
Nisam ni gladna kada je ovakvo vrijeme samo nešto brljam...najrade bi jela samo sladoled i kinder pingvi ghahaha
Valentinaa isto...samo sta se mroam skulirat jer iduci tjedan iden na vagu...sad se grizem jer sam se prezderala toplog kruha i riblje pastete...
ja sam porsli mjesec pazila i dobila nula kila, a ovaj jela sve i jucer vaga pokazala 4 vise .. ja sam kao slonic bas sam puno dobila 18 kg
Ja sam krenula sa 61 jedva dosla na 7p i sad opet zbog stresa smrsavila na 68.5
Kad rodim morat ću se debljat...uzas...haha
valentina podpisujem, neka dode i bura i oluja i sve..
Pitala sam ja doktora jucer za magnezij i on je opcenito izrazio stav da je protiv vitamina, ali da ako ima razloga da se pije da se smije piti :D
Meni moja dr rekla da mogu pit Donat Mg,al tablete magnezija da ne bi trebala uzimat zadnja 4 tj.
Ajooooj ja citam i citam ne bi li procitala da su barem.jednu smistili u radaonu,a kad ono nitko..zasada!Mogla bi ti Donna danas ili sutra s obzirom da si otvorena tri prsta..tako je meni u drugoj trudnoci krenilo..drzim ti fige!
Meni dr zabranila kupanje u moru,otvorena sam jedan prst..i odma zabrana..pa ko ce jos tri tjedna bez mora izdrzat.
Manuela kad ti pukne vodenjak itekako ces znat..meni je u noci na spavanju puka..i nema greske o cemu se radi.
Ja sam tijesno jedan prst otvorena a nije mi gin zabranija kupanje u moru..bas obratno!Reka mi da se kupam i gustam i plivam.Eto od doktora do dojtora.U koga si uopce?Ja sam u Mimice
Sortiraj odgovore
Najstariji