Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • blu5
    07. Srpanj 2017. 15:30

Skroz normalno Mrva

mrva2017
    07. Srpanj 2017. 15:34

blu5

Skroz normalno Mrva

Nije ugodno za vidjet..nakon toliko vremena... hvala ti... 

• prvidalmatinac
    07. Srpanj 2017. 15:46

mrva2017

blu5

Skroz normalno Mrva

Nije ugodno za vidjet..nakon toliko vremena… hvala ti…

Je, ne brini .i meni je .dns su posli svakog pregleda curama govorile za mogucnost tih iscjedaka . 

donna83
    07. Srpanj 2017. 15:47

Mrva, ne brigaj. Normalna stvar 😉

• prvidalmatinac
    07. Srpanj 2017. 15:52

Ja mislim kad mi i krene za zbilje da necu vjerovat da je krenilo.vise navikla i na bolove i na sve .
    Mozda ruzno zvuci al cak mi je i euforija splasnula. 

malelu
    07. Srpanj 2017. 16:00

mrva2017

donna83

Evo sad sam gotova. Od 8.
    Otvorena 3 cm. Ctg uredan ali trudova nema. Kaže dokt da će biti brzo. Nova kontrola u ponedjeljak.

Jel bio zl il vec drugi doktor? 3 cm - pa ti si super…

Hajde, donna83, bar ti iskoristi ovaj datum!!! :-D

malelu
    07. Srpanj 2017. 16:02

mrva2017

Cure, meni sad malo smeckastog iscjetka izaslo…nakon pregleda danas.. to je normalno jel?

Mrva2017, sve normalno, pogotovo ako ti je radio amnioskopiju... Don't worry!!!

donna83
    07. Srpanj 2017. 16:04

Rekla si da je bio malo grublji pregled. Meni ova Radosevic skroz ugodan. Ulovit će nas euforija kad krene, to ne možeš izbjeći, pukne te adrenalin...

• gala_28
    07. Srpanj 2017. 16:08

dođoh vidjeti ima li novosti a kad ono vi u niskom startu aktivnije živite danas nego ja :D
    hodate po centrima, jedete fino, brčkate nogice...još ste i kul i žalite se da je euforija splasnula...ajme gdje bi mi bio kraj da nisam naišla na ovo mjesto. širite zen vibre :)

Taichi.St
    07. Srpanj 2017. 16:14

Ajooooj ja citam i citam ne bi li procitala da su barem.jednu smistili u radaonu,a kad ono nitko..zasada!Mogla bi ti Donna danas ili sutra s obzirom da si otvorena tri prsta..tako je meni u drugoj trudnoci krenilo..drzim ti fige!
    Meni dr zabranila kupanje u moru,otvorena sam jedan prst..i odma zabrana..pa ko ce jos tri tjedna bez mora izdrzat.
    Manuela kad ti pukne vodenjak itekako ces znat..meni je u noci na spavanju puka..i nema greske o cemu se radi.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI