Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrva2017
    07. Srpanj 2017. 15:34

blu5

Skroz normalno Mrva

Nije ugodno za vidjet..nakon toliko vremena... hvala ti... 

• prvidalmatinac
    07. Srpanj 2017. 15:46

mrva2017

blu5

Skroz normalno Mrva

Nije ugodno za vidjet..nakon toliko vremena… hvala ti…

Je, ne brini .i meni je .dns su posli svakog pregleda curama govorile za mogucnost tih iscjedaka . 

donna83
    07. Srpanj 2017. 15:47

Mrva, ne brigaj. Normalna stvar 😉

• prvidalmatinac
    07. Srpanj 2017. 15:52

Ja mislim kad mi i krene za zbilje da necu vjerovat da je krenilo.vise navikla i na bolove i na sve .
    Mozda ruzno zvuci al cak mi je i euforija splasnula. 

malelu
    07. Srpanj 2017. 16:00

mrva2017

donna83

Evo sad sam gotova. Od 8.
    Otvorena 3 cm. Ctg uredan ali trudova nema. Kaže dokt da će biti brzo. Nova kontrola u ponedjeljak.

Jel bio zl il vec drugi doktor? 3 cm - pa ti si super…

Hajde, donna83, bar ti iskoristi ovaj datum!!! :-D

malelu
    07. Srpanj 2017. 16:02

mrva2017

Cure, meni sad malo smeckastog iscjetka izaslo…nakon pregleda danas.. to je normalno jel?

Mrva2017, sve normalno, pogotovo ako ti je radio amnioskopiju... Don't worry!!!

donna83
    07. Srpanj 2017. 16:04

Rekla si da je bio malo grublji pregled. Meni ova Radosevic skroz ugodan. Ulovit će nas euforija kad krene, to ne možeš izbjeći, pukne te adrenalin...

• gala_28
    07. Srpanj 2017. 16:08

dođoh vidjeti ima li novosti a kad ono vi u niskom startu aktivnije živite danas nego ja :D
    hodate po centrima, jedete fino, brčkate nogice...još ste i kul i žalite se da je euforija splasnula...ajme gdje bi mi bio kraj da nisam naišla na ovo mjesto. širite zen vibre :)

Taichi.St
    07. Srpanj 2017. 16:14

Ajooooj ja citam i citam ne bi li procitala da su barem.jednu smistili u radaonu,a kad ono nitko..zasada!Mogla bi ti Donna danas ili sutra s obzirom da si otvorena tri prsta..tako je meni u drugoj trudnoci krenilo..drzim ti fige!
    Meni dr zabranila kupanje u moru,otvorena sam jedan prst..i odma zabrana..pa ko ce jos tri tjedna bez mora izdrzat.
    Manuela kad ti pukne vodenjak itekako ces znat..meni je u noci na spavanju puka..i nema greske o cemu se radi.

Tamara..
    07. Srpanj 2017. 16:24

Lilith i ja sam bila kod tog brke i nije me gledao . Ali mi je super jer ne drami i rekao je da je po njemu sve super samnom i bebom jedino malo kile, da je po njemu moj secer dobar da bi se ovi u zg hvatali za glavu , ali da to sve ovisi o standardu doktora.. isto je rekao za antitjela da to necemo ni otkriti koja su i da je bitno da ne napadaju bebu .. Tako da ne moram opet ici sljedeci tjedan sto mi je odlicno :D i napisao mi je nadzor nad normalnom trudnocom wuhuuu ... tako da se sada bolje osjecam.... moj mali ljenivac od kada sam ga izkritizirala ovdje postao je puno zivahniji, ok na ctgu je spavo, sestra ga je tresla ja jela , ali nema pomoci on cvrsto spava , biti ce na mamu :D moj ginekolog ide na godisnji pa sam malo tuzna njega najvise volim i najbolji su mi pregledi kod njega iako mi je ovaj bio malo bolan ... Mozete i meni poslati popis na tamara.ek@hotmail.com ...
    Joj krecu ove vrucine  i odmah mi je slabo ... Uopce nejdem previse iz kreveta danas jer je jedina prostorija gdje je izdrzljivo spavaca ...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.