Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrva2017
    07. Srpanj 2017. 13:04

donna83

Bila je dokt Radosevic, simpa žena. Je je super vijesti, muž me vodi na neki ljuti ručak, pa u šetnju po shoping centru i nadam se Nazad u bolnicu 😂

Guzva je u radaoni, svi boksevi puni. Od frendice frendica (ona koja je bila sa mnom na ctgu,;ona s torbom) zavrsila u radaoni... kaze da ceka da se oslobodi boks... 

donna83
    07. Srpanj 2017. 13:11

Ups...onda ću pričekati predvečer 😉 Svi hoće 7.7. 😄

• Bambi34
    07. Srpanj 2017. 14:26

Bebuska cestitaaam :-) :-) vama ostalima nek krene danas :-) a mi koje jos imamo dosta...ne znam..da odapavamo..ubila me noc nocas. Zaspala u 1 a probudila se u 4.30, usisala nama, ocistila apartman, napravila predjelo-riblju pastetu, juhu od ribe, glavno jelo -pecena riba i krumpiri i desert - cokoladni muffini (stigla od male prijateljica pa eto nek djeca gustaju). I sad se izvalila. Al racunam da se izmrcvarim i ne zaspem nego nocas barem nocas odsapavam kako Bog zapovida. Falit ce mi to u sljedecih xy godina ahhahaha pa da iskoristim dok sad mogu. 

• blu5
    07. Srpanj 2017. 14:31

Maslacak31

A di nam je Blu?

Evo me Maslacak,u komadu😊Izlezavam se po kuci, jutros se bila kupat pa su mi se bakice dusebriznice cudile da kako se kupam a termin?Pitala me jedna, a sta ako vam sad krene?Ja kazem, pa bolnica mi je tu, ne ide to bas tako brzo😊Ko da nikad nisu radale majke mi!Sta bi trebala, sjedit u kuci i cekat da krene jer je termin?Svakako, u ceki sam, al nikakvih naznaka jos🙄

• prvidalmatinac
    07. Srpanj 2017. 14:32

Od mene nista.dode mi da placem.jedino novo omeksan cervix, i dalje sam prst samo , cak ni ctg nije zabiljezio nijedan trud, a cijelo vrijeme me razvaljuju kontrakcije. Dns sam 40+3 i ukoliko se nista ubovih 7 dana ne bude desilo spomenila mi je gel za izazivanje trudova. 

Maja 3
    07. Srpanj 2017. 14:40

blu5

Maslacak31

A di nam je Blu?

Evo me Maslacak,u komadu😊Izlezavam se po kuci, jutros se bila kupat pa su mi se bakice dusebriznice cudile da kako se kupam a termin?Pitala me jedna, a sta ako vam sad krene?Ja kazem, pa bolnica mi je tu, ne ide to bas tako brzo😊Ko da nikad nisu radale majke mi!Sta bi trebala, sjedit u kuci i cekat da krene jer je termin?Svakako, u ceki sam, al nikakvih naznaka jos🙄

Ja vec pomislila da si ti obavila! A bakice..necu ni komentirat. Svasta.

Maja 3
    07. Srpanj 2017. 14:41

Prvidalmatinac,ma bude valjda samo to krenulo!

LilithMordant
    07. Srpanj 2017. 14:58

Sve smo vec lude i nestrpljive vidim haha 😂😂 

"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕

mrva2017
    07. Srpanj 2017. 15:13

Cure, meni sad malo smeckastog iscjetka izaslo...nakon pregleda danas.. to je normalno jel?

• blu5
    07. Srpanj 2017. 15:30

Skroz normalno Mrva

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.