LittleG :( bas mi je zao. Budi jaka i gledaj pozitivno u buducnost.
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Hvala na potpori...moram biti jaka, znam...nisam imala nikakav, baš nikakav simptom. Ni bol, ni krvarenje ni ništa baš. Otišla mokriti i kada sam se obrisala sve je bilo puno svježe krvi, a onda sam čula samo kako je ugrušak ispao...sve mi je naravno bilo jasno. Otišla na ginekologiju, gestacijska vrećica prazna, beta 1.3
Ovako !
Prvo sam bila na pregledu gdje se vidjela ŽV, i nazire se plod ali nema otkucaja.
Vadila sam i betu ali su nalazi tek kasnije dosli i beta se nije poduplala.
U srijedu je bila 8400, a dns 14300 i nesto.
Tako da sam svjesna da se ne razvija dobro.
Jos sam u bolnici, zamoliti cu sada kada mi dr.dođe da me pusti doma, jer nemam sto.
Radje cu doma cekati koliko treba, i kiretažu u konacnici nego u bolnici ležati a znati da nije sve ok.
Dr.je rekla nakon uzv da cemo vidjeti kako se dalje razvija, ali tada jos nije vidjela nalaz bete.
Znaci malo sam se ponadala, i onda je dosao nalaz bete i opet sve palo u vodu.
LittleG jako mi je žao...
Mono najbolje je stvarno ako možeš otići doma i pokušat se opustiti koliko je to moguće. Ne znam točno tvoj slučaj i zašto si u bolnici na promatranju, ali ne podupirem česte uzv u ovako ranoj trudnoći kada se još ništa ne vidi sigurno. Zato mi je puno bolje kako to ide na zapadu- cure odu tek kasnije kada se već sve dobro vidi i sve je odmah jasno. Ja sam isto išla tako rano na preglede jer je dr sumnjala na izvanmaterničnu, a na kraju sam samo proživjela jako puno stresa zbog toga. Gledati svaka tri dana u kojoj je fazi beba je jako veliki stres za trudnicu osim u slučaju da je to nužno za zdravlje i bilo bi bolje da se lijepo opustiš domeka. Meni je čak i dr u vinogradskoj rekla da nema šanse da će trudnoća biti u redu i na kraju se za tjedan dana pojavila beba i srce prokucalo. Tad sam išla toj novoj dr. koja je bila stvarno ugodna i pratila mi trudnoću do kraja. Ona se čudila da što su me uopće tako rano pregledavali kad se još ništa točno ne može znat i rekla da je s trudnoćom sve super. A ja sam se već bila oprostila s bebom ko i ti. Beta ti raste, ne znam točno za to duplanje kak to ide, al sjećam se da se i meni beta nije poklapala s razvojem bebe prema tim pravilima kako bi trebala rasti. Tj. bila je jako visoka dok bebe još nije ni bilo.
Znam da se ne želiš nadati jer si već puno propatila, al ja nakon mog slučaja vjerujem da su čuda moguća. Možda je ovo što se meni desilo stvarno rijetkost, ali se deslio. A prema svim medicinskim parametrima beba se nije trebala pojaviti. Moja gestacijska vrećica je imala 17 cm, a nije bilo ničeg u njoj. Na takav nalaz se radi kiretaža jer je to po medicini siguran blighted ovum.
Sortiraj odgovore
Najstariji