Ovo je ludost!! Došla sam u 8.10, nisam još obavila ni ctg ni pregled!!! Aaaaaa
Koja bolnica?
Gala-28 Ja sam ti visoka 177 cm i imam usku zdjelicu jer je i moja mala i sestra imaju pa zato mislim da mi se sigurno širi i priprema, recimo sestra kada je rodila prije 7g nije imala u trudnoći takve bolove uopće i na kraju je rodila na carski nakon ne znam koliko sati muke jer je mali krenuo van a njoj se nije uopće širila zdjelica Tako da bolje da me boli znači da se širi hehe :) Iako sam ja puno višlja od sestre i mame na tatinu sam stranu... a i prije trudnoće sam bila u treningu jer se inače bavim cijeli život sportom pa recimo nisam imala do sada niti jedan grč u nogama niti nemirne noge, čak sam i vježbala do 6 mj trudnoće ali eto onda je krenulo ovo sa kukovima i preponama...
Ja sam jedino imala osjećaj kad sam hodala kako se beba spuštala kao da nosim kuglu za kuglanje među nogama Ali sad sam se navikla već :)
"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕
ja isto nikakve bolove ne osjecan niti san osjetila niti jednu bh kontrakciju, sad me pripalo to Sa tvojom sestrom 😭 inace san visoka 174 I mrsavica san a Nisan se nesto Ni udebljala Ni sad u trudnoci, mislin da ce to tesko ic iz mene haha, Jos prva beba, Ajme ajme 😄
Donna, javi kad zavrsis.
Ja otvorena 1 prst, ctg uredan... mali je spavao cijelo vrijeme pa su mi tresli trbuh.
U utorak idem opet.
ja isto nikakve bolove ne osjecan niti san osjetila niti jednu bh kontrakciju, sad me pripalo to Sa tvojom sestrom 😭 inace san visoka 174 I mrsavica san a Nisan se nesto Ni udebljala Ni sad u trudnoci, mislin da ce to teskoic iz mene haha, Jos prva beba, Ajme ajme 😄
Ma nemora bit uopce svako tijelo je individualno, nisam se ni ja zdebljala previse dobila sam 13kg do sad i bas mi je dr jucer rekao da je to savrseno, da sam visoka i da nije velika bebe (to je valjda zakljucio po pogledu na trbuh koji je uzak a ide naprijed jer ne znam koliko mi malena ima jer nisam dugo radila ultrazvuk) i da ce to biti super porod. A sestra moja je recimo totalno druge grade od mene, niza je dosta i ima bokove pa eto na kraju se nije sirila a mama je ista takva pa je rodila nas obje u ono vrijeme bez da su je rezali i ista. Frendica je rodila 16.05, visoka je 154 i imala je 42 kg prije trudnoce a na kraju 55kg i rodila decka od 3080 g bez problema sa samo dva vanjska sava... Tako da mislim da je to stvarno individualno od tijela do tijela :)
ja isto nikakve bolove ne osjecan niti san osjetila niti jednu bh kontrakciju, sad me pripalo to Sa tvojom sestrom 😭 inace san visoka 174 I mrsavica san a Nisan se nesto Ni udebljala Ni sad u trudnoci, mislin da ce to teskoic iz mene haha, Jos prva beba, Ajme ajme 😄
Ma nemora bit uopce svako tijelo je individualno, nisam se ni ja zdebljala previse dobila sam 13kg do sad i bas mi je dr jucer rekao da je to savrseno, da sam visoka i da nije velika bebe (to je valjda zakljucio po pogledu na trbuh koji je uzak a ide naprijed jer ne znam koliko mi malena ima jer nisam dugo radila ultrazvuk) i da ce to biti super porod. A sestra moja je recimo totalno druge grade od mene, niza je dosta i ima bokove pa eto na kraju se nije sirila a mama je ista takva pa je rodila nas obje u ono vrijeme bez da su je rezali i ista. Frendica je rodila 16.05, visoka je 154 i imala je 42 kg prije trudnoce a na kraju 55kg i rodila decka od 3080 g bez problema sa samo dva vanjska sava… Tako da mislim da je to stvarno individualno od tijela do tijela :)
sad je odma lakse ☺ I moj trbuh ide vise prema vani u spic nego sa strane, a gin nece da nagadja tezinu Jer kaze da nikad to nije 100% tocno I nece da kaze nistaa u sta nije siguran, tako da ce tezina ocito bit iznenadjenje 😄
Manuela eto vidis nema razloga za strah :) Ja uvijek gledam na to da vjerujem svome tijelu hehe :) ja sma zadnje na ultrazvuku bila preije mjesec dana ili nesto vise i imala ja 2604g a ginicka je rekla ako ce imati oko 3200g za porod da je to super pa eto sutra idem u bolnicu na pregled pa cemo mozda i saznati sta a mozda nas i ostave jer je termi u nedjelju a mozda i dodemo doma :)
Evo sad sam gotova. Od 8.
Otvorena 3 cm. Ctg uredan ali trudova nema. Kaže dokt da će biti brzo. Nova kontrola u ponedjeljak.
Evo sad sam gotova. Od 8.
Otvorena 3 cm. Ctg uredan ali trudova nema. Kaže dokt da će biti brzo. Nova kontrola u ponedjeljak.
Jel bio zl il vec drugi doktor? 3 cm - pa ti si super...
Sortiraj odgovore
Najstariji