Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sundi
    07. Srpanj 2017. 12:44

donna83

Evo sad sam gotova. Od 8.
    Otvorena 3 cm. Ctg uredan ali trudova nema. Kaže dokt da će biti brzo. Nova kontrola u ponedjeljak.

Pa to su super vjesti. :) 

• gala_28
    07. Srpanj 2017. 12:44

Koliko vas odbrojava i iduća tri dana šeta po zadnjim pregledima. Malo vam zavidim. :)
    Znači, u Petrovoj je veselo već sada na početku godišnjih.
    Što tek onda čeka nas sa termina oko polovice 8. mjeseca.

MalaRuzica
    07. Srpanj 2017. 12:45

Carmen tako je i meni rodiliste udaljeno oko 50 km pa se nadam da necu prenjeti.Sto se tice nespavanja ja se  otprilike svakih sat vremena dignem popijem vode i odem na wc vratim se i odmah zaspim.Nocas je do prvog budenja proslo vise pa me je probudila jaka bol valjda mjehur.Tu i tamo mi se dogodi da ne mogu ponovno zaspati pa upalim svjetlo i uzmem knjigu i za 15 min.  sam ponovno spremna za spavanje.Jednom sam upalila tv ali to me samo razbudi.Ja zadnjih mjesec osjecam ko neke blage menstrualne bolove, ali kaze gin. da je to normalno.Ujutro sam se bas prepal vise od sat vremena sam mazila trbuh i pricala s bebom a ona nista.Tek kada sam pojela malo gumenih bombona i pricala s muzom se javila.Inace se javi kad ju mazim.
    Ajme Donna tek sad, ja idem u pon. nadam se da necu toliko cekati 😟

mrva2017
    07. Srpanj 2017. 12:52

gala_28

Koliko vas odbrojava i iduća tri dana šeta po zadnjim pregledima. Malo vam zavidim. :)
    Znači, u Petrovoj je veselo već sada na početku godišnjih.
    Što tek onda čeka nas sa termina oko polovice 8. mjeseca.

Ja sam dosla prije 8 danas i zavrsila oko 11.15. 

LilithMordant
    07. Srpanj 2017. 12:52

donna83

Evo sad sam gotova. Od 8.
    Otvorena 3 cm. Ctg uredan ali trudova nema. Kaže dokt da će biti brzo. Nova kontrola u ponedjeljak.

Uh super :) Nadam se da ce i meni tako dobro proc sutra :) 

"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕

donna83
    07. Srpanj 2017. 12:58

Bila je dokt Radosevic, simpa žena. Je je super vijesti, muž me vodi na neki ljuti ručak, pa u šetnju po shoping centru i nadam se Nazad u bolnicu 😂

Maja 3
    07. Srpanj 2017. 13:00

Donna,super! Sve se meni cini da se ti vracas jos danas tamo! 3 cm otvorena,nije to malo! Samo da ti trudovi pocnu pa ubrzaju stvar!

Maja 3
    07. Srpanj 2017. 13:01

A di nam je Blu?

MalaRuzica
    07. Srpanj 2017. 13:01

donna83

Bila je dokt Radosevic, simpa žena. Je je super vijesti, muž me vodi na neki ljuti ručak, pa u šetnju po shoping centru i nadam se Nazad u bolnicu 😂

Plan zvuci odlicno, nadam se da ce uspjeti, sretno 😀

• summerchild
    07. Srpanj 2017. 13:04

Jel ima netko iskustva sa TA za visokorizicne na sv. Duhu? Imam termin u podne. Jel se isto onda dugo ceka ili kakva je tamo procedura? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.